15 Φεβρουαρίου – Ημέρα πένθους: 223 «ουαί» για τους σύγχρονους Ηρώδηδες που ξεπούλησαν τα παιδιά και σταύρωσαν την οικογένεια

Όταν ψήφιζαν μνημόνια κατέστρεφαν την οικονομία. Στην Πανδημία κατέστρεψαν ζωές. Τώρα με το άθλιο νομοσχέδιο καταστρέφουν ψυχές. Τις ψυχές των παιδιών…

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

Στην κατάμαυρη μέρα που ξημέρωσε για τούτη την έρμη πατρίδα, ένα ανίερο σχέδιο που εκτελείται μεθοδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έφτασε στην ολοκλήρωσή του.

Ξεκίνησε με το «τυχαίο» πόρισμα Σισιλιάνου που υιοθέτησε η ΝΔ, με αντικείμενο την «Εθνική Στρατηγική για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+». Ακολούθησε μια «τυχαία» βάπτιση στη Γλυφάδα που ήρθε ως πνευματικό σαμποτάζ εξ’ Αμερικής. Ύστερα ήρθε η «τυχαία» λεηλασία της Κιβωτού του Κόσμου. Μετά ήρθε η ανακοίνωση για δημιουργία υπουργείου Οικογένειας, που ως πραγματικό στόχο είχε να στηρίξει θεσμικά τη ΛΟΑΤΚΙ ψευδο – οικογένεια. Έπειτα – εντελώς «τυχαία» πάντα – εξελέγη από το πουθενά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο (εξ’ Αμερικής) Στέφανος Κασσελάκης, που διαφημίστηκε μέχρι αηδίας ως το «καλό παιδί» που του λείπουν 2 αρσενικά παιδιά και θέλει να τα παραγγείλει. Τέλος, κατέφθασε και το νομοσχέδιο των γκέι γάμων και υιοθεσιών, για να γραφτεί ο επίλογος αυτών των «τυχαίων» γεγονότων.

Με 223 πουλητάδες (όσοι ψήφισαν «ναι» ή «παρών» ή απείχαν), η ελληνική πολιτεία παρέδωσε τα παιδιά στη μηχανή του κιμά που πολτοποιεί τους κοινωνικούς δεσμούς και θεσμούς. Η αναγνώριση της ιερής οικογένειας απομονώθηκε στους 4 τοίχους του κάθε σπιτιού που τη φιλοξενεί και της κάθε εκκλησίας που την ευλογεί. Παραέξω, στην επικράτεια του κράτους και σε όλες τις λειτουργίες του, η οικογένεια από θεσμός – έγινε σφραγίδα «γνησιότητας» που μοιράζει το κράτος στους πελάτες του.

Δηλαδή στους πελάτες της βιομηχανίας παρένθετης μητρότητας, στους επίδοξους εκμαυλιστές των παιδιών, στους υπόδουλους των 107 ανωμαλιών που ονομάζονται «φύλα». Το πιο εύθραυστο και ευαίσθητο πλάσμα του Θεού, το παιδί, παραδόθηκε στα χέρια των αρνητών της φύσης και της φυσιολογικότητας, σε εκείνους που έχουν θεοποιήσει το θέλημά τους. Το πολυτιμότερο δώρο που έκανε ο Θεός στον άνθρωπο πέρα από τη σωτηρία του, είναι το θαύμα της γέννησης. Και αυτό το ατίμητο δώρο το λήστεψε η ελληνική πολιτεία για να το κάνει εμπόρευμα στο παζάρι της ανωμαλίας.

Με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, περάσαμε και επίσημα τις πύλες των Σοδόμων και των Γομόρρων. Απαρνηθήκαμε την παράδοσή μας και γίναμε δημότες αυτών των βιβλικών πόλεων. Και όσοι αντιδρούμε, ακολουθούμε τα βήματα του Λωτ. Εξόριστοι μέσα στην πατρίδα μας, στρέφουμε το βλέμμα προς τον ουρανό και τα μαύρα σύννεφα που πυκνώνουν ταχέως. Γιατί οι άρχοντες παρέδωσαν το νομικό κλειδί που ανοίγει τις πύλες της κολάσεως, με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που εξαγνίζονται μόνο με «φωτιά και θειάφι».

Τα ονόματα όσων ψήφισαν αυτό το έκτρωμα, θα μείνουν στην ιστορία ως κατάρα του Γένους, ως γεννήτορες των δεινών που θα επέλθουν στις νέες γενιές, ως σύγχρονοι Ηρώδηδες που διέταξαν την ψυχοσωματική «σφαγή» των νηπίων. Σβήνουν από τον χάρτη της κοινωνίας τη λέξη «μετάνοια» και την αντικαθιστούν με τη λέξη «δικαίωμα».

Ξεριζώνουν εκ θεμελίων την κοινωνική βάση του πολιτισμού, έτσι όπως διαμορφώθηκε εδώ και χιλιετίες. Εκπαιδεύουν έναν κόσμο όπου όλοι θα τα θέλουν όλα και κανένας δεν θα συνδέεται με κανέναν. Κάθε ηθική αξία, κάθε βιολογικό γνώρισμα, κάθε υψηλό ιδανικό, όλα καταστρέφονται στον βωμό του κέρδους, σε μια 4η βιομηχανική «επανάσταση» όπου ανθρωποποιούνται οι μηχανές και μηχανοποιείται ο άνθρωπος.

Τούτο το έγκλημα δεν έχει άλλο παρόμοιό του στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Γιατί όταν ψήφιζαν τα μνημόνια, κατέστρεφαν την οικονομία και τους μισθούς. Στις Πρέσπες ξεπούλησαν την ιστορία μας. Στην πανδημία κατέστρεψαν σώματα και ζωές. Με αυτό το νομοσχέδιο όμως καταστρέφουν ψυχές. Τις παιδικές ψυχές. Και φτύνουν κατάμουτρα το εικόνισμα της μάνας, του πατέρα και της οικογένειας. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια βλασφημία. Δεν έχει φτάσει ξανά η σήψη τόσο βαθιά στον κοινωνικό ιστό.

Η Ελλάδα έδωσε πρώτη το παγκόσμιο σύνθημα για την άλωση της ορθοδοξίας. Τι ειρωνεία! Από τη χώρα που διαδόθηκε το Ευαγγέλιο και φώτισε την οικουμένη, σήμερα διακηρύσσεται έτερο «ευαγγέλιο», μανιφέστο σκότους. Κάποτε μεταδίδαμε πολιτισμό και αξίες στην Ευρώπη. Σήμερα πουλάμε την απανθρωποποίηση ως πρόοδο και μας χειροκροτεί η ελίτ των βρικολάκων γιατί βάλαμε τα παιδιά μας στο πανέρι να ξεπουληθούν όσο – όσο.

Τα διεθνή Μέσα της Εσπερίας πανηγυρίζουν κάνοντας λόγο για «ιστορική στιγμή», εστιάζοντας στο γεγονός ότι η Ελλάδα έγινε η πρώτη ορθόδοξη χώρα που αναγνωρίζει τον γάμο και τη γονεϊκότητα των ομοφυλοφίλων. Επιβεβαιώνεται απόλυτα ότι ο βασικός στόχος του Νεοεποχίτικου οδοστρωτήρα, είναι η Ορθοδοξία.

Γιορτάζουν πάνω από τα ερείπια της κοινωνίας

Η Σακελλαροπούλου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Σκέρτσος, ο Πατέλης και άλλοι πουλητάδες, πήγαν σε «wine bar» με τον Καπουτζίδη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου. Συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να δειπνήσουν χαρούμενοι πάνω απ’ το πτώμα της ελληνικής κοινωνίας.

Καμαρώνουν για τα μοσχοπουλημένα «δικαιώματα» τους, έχοντας ληστέψει τα παιδιά από το δικαίωμα να έχουν μάνα και πατέρα. Μιλάνε για περίσσευμα «αγάπης» που θα δοθεί στα παιδιά, δειπνώντας πάνω σε ένα ματωμένο «βουνό» από δολοφονημένα έμβρυα που δεν τους αναγνωρίζεται κανένα δικαίωμα και δεν αξίζουν καμία συμπεριφορά αγάπης.

Αυτή είναι η λογική συνέχεια ενός πολυετούς εγκλήματος. Μην ξεχνάμε ότι πριν παραδώσει η πολιτεία τα γεννημένα παιδιά στη διαφθορά, έχει σχεδόν 40 χρόνια που παρέδωσε τα αγέννητα στη φθορά του θανάτου, με τις εκτρώσεις.

Γιορτάζουν και οι ΛΟΑΤΚΙ+ που οι επιθυμίες τους έγιναν «δικαιώματα», την ίδια ώρα που τα βασικά πολιτικά τους δικαιώματα λεηλατούνται αγρίως, το ένα – μετά το άλλο. Η ικανοποίηση των παθών και των νοσηρών φαντασιώσεων, γίνεται το μοναδικό διεκδικήσιμο δικαίωμα, ακριβώς γιατί είναι θηλιές για την ελευθερία του ατόμου. Σε μια χυδαία Βουλή που έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα στην Εκκλησία και τους εκπροσώπους της, δόθηκε διακεκριμένη θέση σε εκπρόσωπους των ΛΟΑΤΚΙ ώστε να φιληθούν στο στόμα, μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Δίπλα τους, καμάρωνε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, υποβάλλοντας τα σέβη του στη νέα επίσημη θρησκεία του ελληνικού κράτους και το «ιερατείο» της.

Ο γνωστός εκπρόσωπος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, Γρηγόρης Βαλιανάτος αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου έγραψε στο Facebook: «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ». Ξέρει πολύ καλά τι γράφει. Καταλαβαίνει τις προεκτάσεις της θλιβερής νίκης του. Με αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο, αλώθηκε ο πολιτισμός, αλώθηκε η κοινωνία, αλώθηκε η οικογένεια, αλώθηκε η παράδοση και η ιστορία, αλώθηκε η ίδια η συνοχή του Έθνους. Όχι με τις ορδές του Μωάμεθ και των απογόνων του, αλλά με έναν πολύχρωμο πολιορκητικό κριό που μεθοδικά γκρέμιζε την κοινωνία εδώ και χρόνια.

Η συμπεριφορά της κυβέρνησης και των άλλων συστημικών κομμάτων είναι – πλέον – απροκάλυπτα εχθρική προς την Εκκλησία. Με την ελεεινή στάση τους, κήρυξαν και επίσημα τον πόλεμο στους χριστιανούς. Ήρθε η ώρα η Εκκλησία να απαντήσει ανάλογα, σε όσους αντάλλαξαν το βάπτισμά τους με την προδοτική ψήφο τους. Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στις Εκκλησίες. Να μην τολμήσουν να αναζητήσουν άλλες τιμές δίπλα στο ράσο. Να αποβληθούν από το εκκλησίασμα, ως αιρετικοί εικονομάχοι που βλασφημούν τις ζωντανές εικόνες Θεού, τα παιδιά. Να μην ξεχαστεί αυτό το έγκλημα και όσοι συνέργησαν σε αυτό. Να μην συγχωρηθούν αν δεν μετανοήσουν.

Η πλειοψηφία του λαού θα είναι με το μέρος της Εκκλησίας. Μίλησε ο ζευγάς – ζευγάς της άθεης πολιτείας, να μιλήσει τώρα και ο παπάς – παπάς. Διότι αν σωπάσουμε εμείς, θα μιλήσουν οι πνευματικοί νόμοι, και μάλιστα πολύ γρήγορα. Ο Θεός να μας ελεήσει…

 

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου