Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ / Tου Σωτήρη Ν. Γκεκόπουλου*

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ / Tου Σωτήρη Ν. Γκεκόπουλου*

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΊΟΥ ΠΑΓΟΥ

Κύριε Υπουργέ

I.Στις 11.12.2020 δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ανοικτή επιστολή μου προς εσάς, η οποία θεώρησα τότε ότι απευθύνεται σε ώτα ακουόντων. Με την επιστολή μου αυτή σας εξέφραζα την αγωνία και τον προβληματισμό μου ως απλού πολίτη που νομίζω ότι συμμερίζονταν και πολλοί άλλοι για όσα είχαν προαποφασισθεί για την διαδικασία του μαζικού εμβολιασμού που θα άρχισε το επόμενο έτος. Δυστυχώς αποδείχθηκε οκτώ μήνες μετά ότι τα όσα σας ανέφερα όχι μόνο δεν σας απασχόλησαν κατ ελάχιστον, αλλά αντιθέτως η πορεία που εσείς προσωπικά ως κυβερνητικό όργανο και η κυβέρνησή σας ακολουθείτε προς αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης είναι τελείως αντίθετη με την πραγματικότητα και την αλήθεια.
Κύριε Υπουργέ δεν πρέπει να ξεχνάτε όπως και όλοι οι συνάδελφοί σας και πρώτος ο πρωθυπουργός, ότι είστε εντολοδόχοι μας και εκλεχθήκατε για να επιλύσετε τα προβλήματα των πολιτών και όχι για να ασκείτε μία πολιτική στην επίλυση του προβλήματος του ιού που εγγίζει τα όρια του υγειονομικού φασισμού με τις απαγορεύσεις που θεσμοθετείτε για τους μη εμβολιαζόμενους και τον διχασμό που επιβάλλετε στην κοινωνία. Και όπως σας είχα δηλώσει είμαι από αυτούς που ψήφισα το κόμμα σας για να απαλλαγεί η χώρα από τους εθνομηδενιστές και την αντεθνική πολιτική που ασκούσαν, επειδή πίστευα ότι θα δούμε καλύτερες μέρες. Όμως η επέλαση του κορονοϊού και η αντιμετώπισή του απέδειξε ότι η κυβέρνησή σας είναι χειρότερη από την προηγούμενη και περισσότερο αντιδημοκρατική, αφού ενεργεί δολίως μη εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του λαού, αλλά αυτά άλλων κέντρων εξουσίας. Και επειδή την επιστολή μου αυτή θα την γνωστοποιήσω στους συμπολίτες μου μέσω των κοινωνικών δικτύων, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το περιεχόμενό της, επειδή έτσι θα είσθε και ενήμερος για το τι πιστεύουμε εμείς οι συνειδητά μη εμβολιαζόμενοι πολίτες τους οποίους συστηματικά απαξιώνετε με ψευδείς και υβριστικές αναφορές χωρίς λόγο και αιτία, όπως και με παραπλανητικές και εκβιαστικές συμπεριφορές που οδηγούν στον διχασμό της κοινωνίας. Τον διχασμό αυτό που συνειδητά έχετε επιλέξει ως μέσον πολιτικής συμπεριφοράς, μόνο φασιστικά και δικτατορικά καθεστώτα επιδιώκουν για να επιβιώσουν. Αντίθετα σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα μόνο αυτό δεν θα χρειάζεται αφού αποδυναμώνει την εθνική προσπάθεια για μία ανάπτυξη που κάθε τόσο η κυβέρνησή σας και ο πρωθυπουργός επαγγέλονται. Ποιους σκοπούς και ποιών κέντρων τα άνομα συμφέροντα εξυπηρετείτε με αυτήν την εθνοκτόνο πολιτική σας;.

ΙΙ. Εσείς κύριε Υπουργέ έχετε επωμισθεί την μεγαλύτερη ευθύνη μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ (κ.Παν. Αρκουμανέα) για την προώθηση των εμβολίων κατά του Cοvid-19 στην χώρα μας και τον μαζικό εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της. Και συνεπώς έχετε και την μεγαλύτερη ευθύνη για ό,τι θα προκύψει από τις αρνητικές συνέπειες των εμβολιασμών και τις όποιες παρενέργειές τους, όπως πολλοί επώνυμοι και έγκριτοι επιστήμονες παγκοσμίως επισημαίνουν. Γρήγορα βεβαίως ξεχάσατε τις δηλώσεις σας περί προαιρετικού εμβολιασμού και ήδη σταδιακά τον καθιερώνετε ως άμεσα υποχρεωτικό, σε διάφορες κοινωνικές ομάδες παραβιάζοντας ασύστολα συνταγματικές διατάξεις απαγορευτικές, πρόσφατες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και διαχρονικές Ευρωπαϊκές αρχές (συνθήκες Οβιέδο και Νυρεμβέργης) που ισχύουν υπεράνω κάθε εθνικής νομοθεσίας. Συγκεκριμένα με την προχθεσινή τροπολογία που ψηφίστηκε από την Βουλή και έγινε νόμος του κράτους παραβιάζονται ευθέως σειρά Συνταγματικών Διατάξεων, ως και η με αρ. 2361/2021 (άρθρο 7) απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης που και η κυβέρνησή σας ψήφισε και συγκεκριμένα.

α) Παραβιάζει το άρθρο 4 παρ.1 και 2 του Συντάγματος, όπου αναφέρεται ότι  «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και  έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις»

Με τον νόμο που ψηφίσατε καθιερώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού κράτους  η ανισότητα σε δικαιώματα των μη εμβολιασμένων από τους εμβολιασμένους πολίτες.

β) Παραβιάζει το άρθρο 5 παρ. 1 όπου αναφέρεται ότι «Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη».

Με τον ίδιο νόμο μας εμποδίζεται να συμμετέχουμε ισότιμα και ελεύθερα στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας, παρ ότι  με τον μη εμβολιασμό μας και εφ όσον τηρούμε τα αναγκαία μέτρα προστασίας (όπως άλλωστε και οι εμβολιασμένοι) δεν προσβάλουμε κανένα δικαίωμα κανενός άλλου και ούτε βεβαίως συμβάλουμε στην δήθεν προσβολή της δημόσιας υγείας. Ο μύθος αυτός που συχνά δολίως και παραπλανητικά τον επικαλείσθε,  με την συνδρομή και ελάχιστων επιστημόνων που τον σκόπιμα τον προβάλουν   γνωρίζετε άριστα ότι δεν υπάρχει και τον έχετε εφεύρει με σκοπό τον εκφοβισμό και τον εκβιασμό ημών των ανεμβολίαστων πολιτών για δικούς σας κομματικούς λόγους, αφού αποδείχθηκε ότι οι εμβολιασμένοι και προσβάλλονται αλλά και μεταδίδουν τον ιό όπως και εμείς αν όχι και σε μεγαλύτερο βαθμό.  Συνεπώς συνεχώς εφευρίσκετε λόγους περί δήθεν προσβολής από εμάς των δικαιωμάτων των εμβολιασμένων, παρ ότι επίσημα ομολογείτε ότι και γι αυτούς εξακολουθούν να ισχύον τα ίδια μέτρα προστασίας παρά τον εμβολιασμό τους.

γ) Παραβιάζει το άρθρο 5 παρ. 4 όπου αναφέρεται ότι «Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει».

Αντίθετα η κυβέρνησή σας με το παράνομο διοικητικό μέτρο του επί εξάμηνο και πλέον περιορισμού της κυκλοφορίας (lock down) χωρίς λόγο και αιτία και χωρίς να συντρέχει η εξαιρετική ανάγκη που το Σύνταγμα προβλέπει  οδηγήσατε χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις σε οικονομική καταστροφή και τους πολίτες σε μακροχρόνιο περιορισμό με προφανές αποτέλεσμα την αύξηση των κρουσμάτων και του ιικού φορτίου όπως εκ των υστέρων ομολόγησαν και  μέλη της επιτροπής σας.

δ)Παραβιάζει το άρθρο 5 παρ. 5 όπου αναφέρεται ότι «Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων»

Αντίθετα εσείς αντί να προστατεύσετε την υγεία των πολιτών αφαιρείτε το δικαίωμα αυτό της αυτοπροστασίας και επιβάλλετε εκβιαστικά (σε υγιειονομικούς, εκπαιδευτικούς κ.λ.π.) τον εμβολιασμό ατόμων χωρίς την θέλησή τους επειδή αυτό εξυπηρετεί τους ύποπτους σκοπούς της κυβέρνησής σας όταν οι υγιειονομικοί καλύτερα από κάθε ένα γνωρίζουν να προφυλάσσουν την υγεία τους και πολλοί από αυτούς με τον μη εμβολιασμό τους.

ε) Παραβιάζει επίσης κατάφωρα ο με αρ. (ΕΕ) 2021/953 της 14.06.2021 κανονισμός-οδηγία του Ευρωκοινοβουλίου και του Ευρωπαικού Συμβουλίου για την ελεύθερη διακίνηση προσώπων πολιτών της ΄Ενωσης την περίoδo  της πανδημίας με βασικό γνώμονα την μη εφαρμογή διακρίσεων μεταξύ εμβολιασμένων και μη κατά του covet-19, κατά τα όσα οι παράγραφοι 36, 37 και 38 ειδικότερα ορίζουν. Συγκεκριμένα ρητά αναφέρεται ότι «η κατοχή και επίδειξη ειδικού πιστοποιητικού εμβολιασμού δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ελεύθερη μετακίνηση των Ευρωπαίων πολιτών κάθε ηλικίας και ότι η επιβολή διακρίσεων αποτελεί παραβίαση του κοινοτικού Δικαίου που υπερισχύει του Εθνικού». Τέλος αναφέρεται ότι ο πολίτης δικαιούται να προσφύγει στους Ευρωπαϊκούς Δικαστικούς θεσμούς.

Και για όλα αυτά επικαλείσθε υποκριτικά και ψευδεπίγραφα την προστασία της δημόσιας υγείας με την δήθεν επίτευξη ανοσίας, ενώ γνωρίζετε καλά ότι αυτή με τους κορονοϊούς δεν επιτυγχάνεται με τα εμβόλια, αλλά μόνο ως ανοσία αγέλης, αφού τα εμβόλια ενισχύουν τις μεταλλάξεις του ιού αλλά και τον μεταδίδουν. Αυτό αποδείχθηκε στις δύο χώρες του μεγαλύτερου μαζικού εμβολιασμού στην Αγγλία και το Ισραήλ.

Και τέλος στ) Με τον νόμο που ψηφίσατε η κυβέρνησή σας σε τρία άρθρα καταργεί το δημοκρατικό δικαίωμα των ελεύθερων πολιτών να εργάζονται και να προστατεύουν την υγεία τους και το σώμα τους από υπόπτου παρασκευής σκευάσματα με άγνωστες ακόμα τις παρενέργειές τους και με χιλιάδες μέχρι σήμερα θανάτων και σοβαρών παρενεργειών στην Ευρώπη όπως ο ΕΜΑ προ ημερών ανακοίνωσε περί τους 17.500 θανάτους και 1350.000 παρενέργειες εκ των οποίων οι μισές με σοβαρές βλάβες και τα εγχώρια ΜΜΕ συστηματικά αποκρύπτουν  ως  όργανα καθ υποβολήν των απόψεων της κυβέρνησής σας. Όμως, δεν λαμβάνετε υπόψη σας ως κυβέρνηση, ότι η ανοχή του λαού δεν είναι απεριόριστη και όσο  οι θάνατοι και οι παρενέργειες θα αυξάνονται τόσο συντομότερα θα ξεσπάσει η οργή του επειδή θα αποκαλυφθεί ότι εξαπατήθηκε από την κυβέρνησή σας και εσάς προσωπικά ως αρμόδιου Υπουργού, αφού σκόπιμα και δόλια δεν  τον ενημερώσατε επαρκώς πριν τον εμβολιασμό του και συνεχίζετε να μη τον  ενημερώνετε. Και είναι θέμα χρόνου  να τεθεί στην πράξη η εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος ως το ύστατο όπλο κάθε πολίτη που όχι μόνο του παρέχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να υπερασπίζεται την εφαρμογή του Συντάγματος όταν αυτό προσβάλλεται με την αλλοίωση της μορφής του πολιτεύματος όπως συμβαίνει σήμερα.

Κύριε Υπουργέ

Θεωρώ αναγκαίο να σας ρωτήσω για αυτά που όλοι εμείς που δεν πρόκειται να εμβολιαστούμε όσα μέτρα και να λάβετε σε βάρος μας, επειδή γνωρίζουμε καλά που αποσκοπούν οι εκβιαστικές ενέργειές σας  να μας απαντήσετε στα παρακάτω.

Πρώτον. Γιατί εσείς ως αρμόδιος Υπουργός όταν ανακοινώσατε  την σύσταση των 1018 εμβολιαστικών κέντρων για τον μαζικό εμβολιασμό των πολιτών δεν προκαλέσατε δημόσιες διαβουλεύσεις με επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και αντιθέτων απόψεων, ώστε να ενημερωθούν αντικειμενικά οι πολίτες πριν αποφασίσουν τον εμβολιασμό τους με ένα άγνωστο πειραματικό εμβόλιο, όταν μάλιστα μέχρι και σήμερα κανένας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις ενδεχόμενες παρενέργειες του;. Το  ότι πέθαναν μετά τον εμβολιασμό τους αρκετοί συμπολίτες μας και συνεχώς πεθαίνουν ή και όσοι άλλοι ασθένησαν σοβαρά, δεν σας ευαισθητοποίησε ούτε σας ανησύχησε ώστε να προβληματισθείτε για την ασφάλειά τους για το μέλλον;. Και γιατί όταν διαπιστώθηκαν οι σοβαρές βλάβες στην υγεία πολλών με το εμβόλιο της astrazeneca συνεχίσατε να προτείνετε ανεύθυνα την χρήση του όπως κάνετε και σήμερα με το εμβόλιο της J&J, για απαγορευμένες ηλικίες το πρώτο (30-39 και σε γυναίκες κάτω των 50 ετών) και σε νησιά το δεύτερο, όταν αμφότερα είχαν αποσυρθεί από τις περισσότερες χώρες ως επικίνδυνα, ενώ για το δεύτερο επειδή διαπιστώθηκε η παρενέργεια του συνδρόμου της θρόμβωσης με θρομβοπενία;. Μήπως η ζωή των κατοίκων των νησιών είναι μικρότερης αξίας επειδή συγχρωτίζονται με χιλιάδες ανεμβολίαστους μετανάστες τους οποίους αν και  χαρακτηρίσατε ως υγιειονομικές βόμβες ακόμα δεν τους ακουμπάτε;. Χθές γιορτή της Δημοκρατίας δημοσιεύθηκε ότι στην Κόρινθο προχθές 23.07.2021 έσβησε ο Γιάννης Δαμαλάς ετών 35 που είχε την επιχείρηση ηλεκτρονικών παιχνιδιών G-NET και εκβιαστικά εμβολιάσθηκε πριν οκτώ μέρες για να μπορεί να την λειτουργήσει. Το εμβόλιο της Pfizer το έκανε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και πέθανε κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Σας απασχόλησε λοιπόν καθόλου από πού θα ζητήσουν αποζημίωση τα αθώα θύματα των εμβολιασμών που ανύποπτα αποφάσισαν πειθόμενοι στις παραπλανητικές αναφορές σας για ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια η καλύπτεσθε από την ανεύθυνη ευθύνη των εισηγητών της επιτροπής και του άρθρου 4 περί ακαταδίωκτου;. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι επειδή ο σκοπός σας δεν ήταν η ενημέρωση των πολιτών αλλά η παραπλάνηση και η με κάθε μέσον απόκρυψη της αλήθειας με την πειθώ τους για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού, εσείς όπως και ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζετε να παραπλανάτε τους πολίτες και να τους εκβιάζετε να εμβολιασθούν εκμεταλευόμενοι την αγνοία και τον φόβο τους που δολίως τους καλλιεργήσατε και στρέφετε τους εμβολιασμένους κατά των ανεμβολίαστων για να αποσείσετε τις τεράστιες, απαράγραπτες και εγκληματικές ευθύνες σας. Και δεν αναφέρομαι βεβαίως στις κατηγορίες του συναδέλφου Νίκου Αντωνιάδη περί «συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης», επειδή  δεν συνηθίζω αυτό το ύφος κριτικής, αλλά και δεν έχω τα στοιχεία των καταγγελιών του που αφορούν με βάση σχετικό πρωτόκολλο που χορηγήσατε στους Διοικητές των νοσοκομείων το γεγονός ότι επήλθαν πολλοί θάνατοι στις μονάδες Covit εντελώς αδικαιολόγητα λόγω της εσφαλμένης φαρμακευτικής αγωγής που τους χορηγήθηκε.

Δεύτερον. Γιατί εφόσον διατείνεσθε εσείς και ο πρωθυπουργός ότι πρωτίστως σας ενδιαφέρει η υγεία των πολιτών δεν φροντίσατε εγκαίρως  να ενισχύσετε πέρισυ το καλοκαίρι τα νοσοκομεία μας και τις πρωτογενείς μονάδες υγείας και να μη τα μεταλλάξετε όλα σε  μονάδες  covid, που είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν χιλιάδες ασθενείς που όλοι χαρακτηρίσθηκαν θάνατοι  λόγω Covit  επειδή αυτό σας συνέφερε προπαγανδιστικά;. Στην  πραγματικότητα όμως οι περισσότεροι  εισήχθησαν με άλλες ασθένειες και απέκτησαν τον ιό εντός των νοσοκομείων αφού σ αυτό συνέβαλε και το μέτρο της κατά 80% αναστολής των χειρουργείων. Βεβαίως όταν αυτά αποκαλυφθούν θα αποδοθούν και οι ανάλογες απαράγραπτες αστικές και ποινικές ευθύνες  κάθε ευθυνόμενου παρά το αντισυνταγματικό και παράνομο ακαταδίωκτο του άρθρου 4 που χωρίς  αιδώ ψηφίσατε για να απαλλάξετε από τις ευθύνες τον εαυτό σας την διορισμένη επιτροπή σας στην οποία όμως ρίχνετε όλο το βάρος της ευθύνης για τα μέτρα που παίρνετε. Δηλαδή κανένας ο υπεύθυνος αλλά μόνος υπεύθυνος  ο πολίτης που πειθαναγκάζεται να εμβολιασθεί χωρίς καμμία ενημέρωση διασφάλιση και ανάληψη ευθύνης.

 

Τρίτον. Με ποια κριτήρια αποφασίσατε το εμβολιασμό παιδιών και εφήβων όταν διαπρεπείς ξένοι και ΄Ελληνες επιστήμονες αναφέρουν ότι τα παιδιά ηλικίας 12-18 δεν κινδυνεύουν ιδιαίτερα από το ιό Δ  με θνητότητα 0,1% και ότι  ακόμα και εάν εμβολιασθούν θα είναι μεταδότες του ιού στους μεγαλύτερους όπως είναι και αυτοί οι ίδιοι στους μη εμβολιασμένους;. Πως θέλετε να πείσετε ένα γονέα να αποφασίσει εμβολιασμό του παιδιού του χωρίς να γνωρίζει ακόμα ενάμισυ έτος μετά τις παρενέργειες του εμβολίου και χωρίς κανένας να αναλαμβάνει την ευθύνη για ότι του συμβεί; . Γνωρίζετε βεβαίως ότι καλύπτεσθε από την συναίνεση του και έτσι ακόμα και αν πεθάνει η σοβαρά αρρωστήσει ένα παιδί από κανένα δεν θα μπορεί  να ζητήσει ευθύνη ο γονέας παρά μόνο από τον εαυτό του. Ούτε υπήρξε καμμία προηγούμενη ενημέρωση των γονέων πριν αυτοί λάβουν τις αποφάσεις τους. Γιατί τόση βιασύνη να εμβολιασθούμε όλοι ενήλικες και παιδιά;. Τι και ποιών ύποπτα συμφέροντα εξυπηρετείτε; Γιατί σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν ασκείται  η πολιτική του υγιειονομικού φασισμού που εσείς εφαρμόζετε;. Νομίζετε ότι πιστεύουμε αυτά που λέτε για την ανοησία της ανοσίας; Βεβαίως ο μη αναγκαίος εμβολιασμός παιδιών και εφήβων και μελλοντικά και νηπίων γίνεται προσωρινά προαιρετικός, αλλά ως φαίνεται  μελλοντικά θα γίνει και αυτός υποχρεωτικός για τις σχολικές τάξεις για να εφαρμοσθεί και παγκοσμίως αφού αποτελεί το  σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που η κυβέρνησή σας για ευνόητους λόγους πιστά ακολουθεί και οδηγεί στην καταστροφή ολόκληρης γενεάς αυτής που θα διαδεχθεί κάθε προηγούμενη; Μόνο που οι πολίτες άρχισαν ήδη να  αντιλαμβάνονται το παιχνίδι που παίζεται.

 

Τέταρτο Με ποιο δικαίωμα θα υποχρεώσετε κάθε συνειδητά μη εμβολιαζόμενο που έχει εύλογες απορίες και σοβαρές υποψίες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων και τις μελλοντικές παρενέργειές  του να γίνει υποχρεωτικά πολίτης δεύτερης κατηγορίας και να στερείται βασικών ατομικών δικαιωμάτων επειδή εσείς θέλετε εκβιαστικά για τους δικούς σας λόγους που προφανώς εξυπηρετούν  άλλα συμφέροντα να τους εμβολιάσετε; Προσβάλλετε με αυτόν τον τρόπο κάθε ατομικό δικαίωμα και παραβιάζετε ασύστολα το Σύνταγμα ώστε  ο πολίτης να μη μπορεί να αντισταθεί σ αυτόν τον εκβιασμό σας όταν κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του ή να στερηθεί των στοιχειωδών ατομικών δικαιωμάτων του. Ποιος εν τέλει σας έδωσε το δικαίωμα να μας αποστερείτε βασικά ατομικά μας δικαιώματα που ούτε φασιστικά καθεστώτα δεν τόλμησαν; Η  τακτική σας του φόβου και του εκβιασμού με στόχο την παράλυση και τον έλεγχο της ακέψης την έχουμε αντιληφθεί. Γνωρίζετε άραγε παρ ότι γιατρός ότι τα ατομικά δικαιώματα δεν τα παραχωρεί κανένα κράτος αλλά τα αποκτά ο πολίτης αφ ότου γεννηθεί; Αν δεν το γνωρίζετε μπορείτε να ανατρέξετε σε ό,τι πρόσφατα σε συνεντεύξεις τους ανέφεραν δύο πρώην Πρόεδροι του Αρείου Πάγου  η κ. Θάνου και ο κ. Βασ. Νικόπουλος. Πως εσείς κ. Υπουργέ σε εμένα  ένα συνταξιούχο Δικηγόρο  73 ετών που επί 45 χρόνια πληρώνω ανελλιπώς τους φόρους μου θα μου στερήσετε την είσοδο σε κλειστούς χώρους ή γήπεδα (αυτό και αν είναι κωμικό) ή αύριο ενδεχομένως και σε σούπερ μάρκετ επειδή οι διεστραμμένες   σκέψεις και συμπεριφορές των αρμοδίων θα το επιβάλλουν; Θεωρείτε ότι όταν οι μη εμβολιασθέντες  πολίτες αρχίσουν να υφίστανται την βιαιότητα της εφαρμογής  των μέτρων αυτών δεν θα  σας μηνύσουν  εσάς και κάθε άλλο αρμόδιο Υπουργό για κατάχρηση εξουσίας, παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων  και παραβίαση της λειτουργίας του Πολιτεύματος με την χρήση αντισυνταγματικού νόμου;.  Γι αυτό σας ανέφερα ότι η χρήση του άρθρου 120 του Συντάγματος για νόμιμη αντίσταση και ανυπακοή στην εφαρμογή και ακύρωση αυτών των παράνομων διατάξεων θα είναι μονόδρομος. Και θα σας ρωτήσω ότι στην περίπτωση που  εγώ εκβιαζόμενος από την κυβέρνησή σας αναγκασθώ να  εμβολιασθώ πείτε μου αν θα υπάρχει ένας φορέας ή άτομο να αναλάβει την ευθύνη αποζημίωσής μου σε περίπτωση βλάβης της υγείας μου ή θανάτου μου. Ασφαλώς θα μου απαντήσετε αρνητικά. Με ποιο επομένως  δικαίωμα εσείς με υποχρεώνετε να εμβολιασθώ χωρίς όμως να υποχρεούσθε να αναλάβετε καμμία ευθύνη;  Η νομίζετε ότι θα σας καλύψει το ακαταδίωκτο; Νομίζετε ότι τις αήθεις όσο και γελοίες αναφορές ( του κ. Υπουργού Αναπτυξης) ότι για την επερχόμενη καταστροφή της οικονομίας θα φταίει ο μη εμβολιαζόμενος πολίτης μπορεί κανείς λογικός να τις αποδεχθεί. Πείτε μου εν τέλει κ. Υπουργέ ποια δημόσια  υγεία κινδυνεύει από εμάς τους ανεμβολίαστους ώστε να μας εκβιάζετε με τα μέτρα του υγιειονομικού  φασισμού που επιβάλετε σε βάρος μας όταν και οι εμβολιασμένοι  καθ ομολογίαν των ειδικών σας υποχρεούνται να τηρούν τα ίδια γνωστά μέτρα προστασίας δηλ. μάσκα και αποστάσεις. Και γιατί δεν κινδυνεύει η δημόσια υγεία από τους μετανάστες που κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη την επικράτεια;.

Σας θυμίζω επίσης  

α) Οτι  έκθεση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ αναφέρεται σε σοβαρές παρενέργειες που ήδη έχουν εμφανισθεί σε όσους εθελοντικά εμβολιάσθηκαν,  όπως παράλυση προσώπου, πρήξιμο λεμφαδένων αλλά και κόπωση, κεφαλαλγίες μυϊκά άλγη και σε κάθε περίπτωση  δεν είναι ασφαλές για παιδιά έγκυες ή θηλάζουσες;.

β) Ότι  έχει αποδειχθεί ότι η τεχνολογία mRNA παρεμβαίνει ευθέως στο γενετικό υλικό του DNA του ασθενή και δημιουργεί γενετική τροποποίηση με ζημία ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη γεγονός που συνιστά εγκληματική ενέργεια;.

γ) Διαπρεπείς επιστήμονες πνευμονολόγοι και ιολόγοι είπαν  (Wolfgang Wodarg) δημοσίως ότι το εμβόλια αυτό θα πρέπει να απαγορευθεί δια νόμου, επειδή περιέχει γενετική μηχανική που οδηγεί σε γενετικά μεταλλαγμένα άτομα;.

δ) Και τέλος κάποτε ως υπεύθυνος Υπουργός θα πρέπει να δώσετε μία εξήγηση στον Ελληνικό λαό γιατί έχετε  αποκλείσει  μέχρι σήμερα την  χρήση ως φαρμάκων των μονοκλωνικών αντισωμάτων που αποδείχθηκε ότι  συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην θεραπεία του νοσούντος από τον ιό και ήδη χρησιμοποιούνται σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Και επειδή η βιασύνη τόσο της παρασκευής του εμβολίου από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες όσο και της άμεσης χρήσης του από όλες τις χώρες εμβάλει σε πολλούς πολίτες την υποψία ότι οι βραχυπρόθεσμοι ή και μακροπρόθεσμοι στόχοι του παγκοσμιοποιημένου  πολιτικοοικονομικού συστήματος  δεν είναι απλώς η επίτευξη ανοσίας ούτε η προστασία του πληθυσμού  αλλά η διαιώνιση της ύπαρξής του ιού με σειρά και άλλων φάσεων εμβολιών τρίτης και τέταρτης γενεάς ως μέρος του σχεδίου της μεγάλης επανεκκίνησης.

Τέλος σας δηλώνω κ. Υπουργέ ότι  για τις απαράγραπτες ευθύνες σας  όπως και των άλλων θεσμικών παραγόντων όταν διαπιστωθούν και αποδειχθούν είναι βέβαιο  ότι θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες όταν   με το πρόσχημα της προστασίας της υγείας των πολιτών αποδειχθεί η διάπραξη εγκλημάτων δια ενέργειας η παραλείψεως που θα διώκονται από τον νόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος