Αυτή δεν ήταν Γιουροβίζιον… αλλά Π…στροβίζιον / Δίκτυο Πολιτών πρέβεζας

Για ακόμα μιά φορά κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι πανηγυρίζουν τή νίκη τής Ουκρανιας στήν Eurovision. Νικήτρια η Ουκρανία στη Γιουροβίζιον. Πιο στημένο κι από παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Η εργαλειοποίηση του μουσικού διαγωνισμού τής Γιουροβίζιον για τήν προώθηση τής νεοταξίτικης ατζέντας καλά κραττεί.

Ολοι οι παρανοϊκοί γνωρίζουν να τυφλώνουν τον κόσμο μέσα από το οφθαλμοφανές καί δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα! Η νίκη τής Ουκρανίας είναι ένα ψέμα πιο ηλίθιο κι απ’ τα κλεμμένα καλάσνικοφ του Κούλη. Όταν οι άλλοι δέχονται πόλεμο όλη η έννοια τους είναι για τή Γιουροβίζιον! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ κάπου. Πέρσι γιατί δεν είπε π.χ κανένας Ευρωπαίος Αμερικανός κουβέντα για τήν εισβολή σφαγή του Αζερμπαϊτζάν στήν Αρμενία καί τήν κατάληψη εδαφών του με τήν βοήθεια της Τουρκίας; Γιατί δεν τήν πονέσανε οι ξεφτιλισμένοι υποκριτές τού κερατά καί δεν τής δώσανε τήν Γιουροβίζιον; Αλλά γαλούχησαν από το 74 καί μετά το λαό να υπακούει στα πάντα ακόμα καί να βλέπει καί να υποστηρίζει αυτό το νεοταξικό πανηγύρι. Κανονικό Έθνος θα τους είχε στείλει όλους αυτούς από κεἰ που ήρθαν.

Κι επειδή πολλές συνειδήσεις κοιμήθηκαν χθες ήσυχες πως έκαναν το χρέος τους, να τούς πούμε ότι τα ορφανά παιδιά κι οι βιασμένες γυναίκες της Ουκρανίας δεν χάρηκαν με την πρωτιά τους. Ούτε ο Πούτιν τρόμαξε που νίκησε η Ουκρανία. Κι ότι δεν υπάρχει κανένας συμβολισμός, μονάχα υποκρισία!

Κι όσοι υποστηρίζουν τήν Ουκρανία να μας πουν αν θέλουν να εισβάλει η Τουρκία του χρόνου σε Θράκη ή κάποιο νησί για να κερδίσουμε στον διαγωνισμό! Να θυμάστε όμως ότι σε κάποιους δεν έχει γίνει δεύτερη φύση ο ραγιαδισμός κι αυτά δεν τα τρώμε όλοι αμάσητα. Κανείς δεν μας χωνεύει απ’ τούς Ευρωπαίους καί κανένας δεν είναι φίλος μας. Να δούμε πότε θα το καταλάβουν οι ραγιάδες!

Τρανό παράδειγμα πως όλοι οι (δήθεν) φίλοι ευρωπαίοι έκαναν δηλώσεις καρμπόν πως η εισβολή στην Ουκρανία ήταν η 1η στην Ευρώπη μετά τον Β’ ΠΠ. Η εισβολή καί η κατοχή στήν Κύπρο δηλαδή έγιναν μάλλον από ηθοποιούς. Οποιαδήποτε λοιπόν υποστήριξη τής Δύσης προς τήν Ουκρανία είναι υποκριτική, αν δεν συνοδεύεται με υποστήριξη στήν Κύπρο καί καταδίκη τής Τουρκίας. Είτε το καταλαβαίνουν κάποιοι είτε όχι. Μιλάμε για σιχαμένους υποκριτές. Χάδια και πωλήσεις όπλων στους ισλαμότουρκους, αντί να μήν τούς αφήσουν σε χλωρό κλαρί μέχρι ν’ αποχωρήσουν από τήν Κύπρο.

Αλλά γιατί να μήν κάνουν ότι θέλουν αφού δεν υπήρξε ποτέ ένας πρωθυπουργός ή πρόεδρος που να είχε τα κάκκαλα να σταθεί στο ύψος για τούς Έλληνες. Οι οποίοι φυσικά φταίνε για την κατάληξη τής Ελλάδας επειδή λίγοι έχουν καταλάβει πως όλους αυτούς πρέπει να τους στείλει σπίτια τους. Κάθε φορά μπλα μπλα καί μετά έρχεται το πανηγύρι των εκλογών καί τρέχουν καί τούς αγκαλιάζουν καί τούς υποστηρίζουν με τήν ψήφο τους.

Μούντζες κλωτσιές καί φυλακή θέλουν όμως όλοι αυτοί όχι μπλα μπλα!

Σαν σήμερα, πριν 13 χρόνια παράλληλα με τήν Γιουροβίζιον, είχαμε καί το συνέδριο τής λέσχης Μπιλντερμπεργκ στήν Ελλάδα. Τότε ήταν ολόκληρη η παγκόσμια ελίτ στον Αστέρα Βουλιαγμένης κι όλοι ασχολούνταν με τον Σάκη Ρουβά. Δεν αλλάξαμε καθόλου μετά από όσα ζήσαμε όμως. Δεν ξυπνάμε. Δυστυχώς! Σε περίπτωση εισβολής πἀντως μήν ανησυχείτε! Πάμε για πρωτιά στή Γιουροβίζιον.

Να θυμίσω εδώ ότι τo΄76 η Ελλάδα πήγε στή Γιουροβίζιον με ένα τραγούδι μοιρολόι για τήν Κύπρο. Όχι μόνο δεν μας στήριξαν αλλά οι διοργανωτές (στη Χάγη) είπαν στη Μ. Κώχ να αποχωρήσει γιατί κινδύνευε από ελεύθερο σκοπευτή καί επέτρεψαν απ’ εξω τουρκικό όχλο. Η Μαρίζα Κωχ τότε, αναγκάζεται να υπογράψει δήλωση ότι θα εμφανισθεί με δική της ευθύνη καί φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ανεβαίνει στή σκηνή ντυμένη στα μαύρα. Την ώρα τής μετάδοσης της Ελληνικής συμμετοχής η Τουρκία διακόπτει τήν ζωντανή σύνδεση καί στήν θέση του ελληνικού τραγουδιού μεταδίδει το εθνικιστικό άσμα Memleketim (Πατρίδα μου), που ακουγόταν τήν ώρα της εισβολής στήν Κύπρο. Αν και το ελληνικό τραγούδι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποια υψηλή θέση ο σάλος που δημιουργήθηκε στην Ευρώπη για την παρουσίαση του Κυπριακού δράματος ήταν τόσο μεγάλος που ανάγκασε την Μαρίζα Κωχ να μην επιστρέψει στήν Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή αλλά να παραμείνει καί να εμφανισθεί ως καλεσμένη σε δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές καί σόου.

Η Κωχ τότε δέχτηκε πρόταση από την δισκογραφική εταιρεία CBS για δεκαετίες συμβόλαιο με σκοπό τήν προώθηση της για διεθνή καριέρα, τήν οποία πρόταση απέρριψε γιατί τής ζητούσαν να μήν τραγουδάει στα Ελληνικά αλλά μόνο στα Γαλλικά καί στ’ Αγγλικά!

Καταλάβατε Ευρωλυγούρια;

 

https://www.youtube.com/watch?v=HiHObibSvmc

 

https://www.facebook.com/100081067770581/posts/111858444859748/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος