Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > Δημήτρης Δασκαλάκης: “Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.”

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.”

Δημήτρης Δασκαλάκης: Η συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων (από αυτούς που θα αρνηθούν εκ λόγων κοινωνικής συνείδησης να εμβολιαστούν) δεν θα μπορέσει να αντέξει σε βάθος χρόνου, την ψυχική και οικονομική φθορά που θα προκαλείται με την εβδομαδιαία δαπάνη της αγοράς και πληρωμής των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από τον κορωνοϊό sars-cov-2, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος οικονομικά εξαντλημένος και ψυχικά εξουθενωμένος να συρθεί τελικά στην εμβολιαστική καρέκλα, υποκύπτοντας στον εργασιακό εκφοβισμό και στην συγκεκαλυμμένη οικονομική και κοινωνική πίεση της ανάλγητης και τυραννικής κρατικής εξουσίας.”

Με αφορμή τις δηλώσεις της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και προσωρινή πρωθυπουργό της χώρας σε υπηρεσιακή κυβέρνηση, κ. Βασιλικής Θάνου, περί της αντισυνταγματικότητας της επιβολής του εμβολίου (εδώ), ο δικηγόρος Δημήτρης Δασκαλάκης, απέστειλε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, την παρακάτω δήλωσή του, την οποία παραθέτω και η οποία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Δημήτρης Δασκαλάκης

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση θα υπάρξει συγκερασμός των δύο απόψεων.

Θα ψηφιστεί μεν η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ως απόρροια της συνταγματικής υποχρέωσης της πολιτείας (άρθρο 21 παρ. 3 και άρθρο 18 παρ. 3 του Συντάγματος) να μεριμνά για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά ταυτόχρονα θα σεβαστεί και το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας (άρθρο 5 παρ. 1 Συντάγματος) και την συνταγματική αρχή της προστασίας της αξίας του ανθρώπου, (άρθρο 2 παρ. 1 Συντάγματος) εκ της οποίας προκύπτει το ειδικότερο δικαίωμα του αυτοκαθορισμού και αυτοδιάθεσης του ατόμου εν σχέσει προς την διενέργεια βιοϊατρικών πράξεων και θα θεσπίσει σε νομοθετικό επίπεδο ότι αυτός που αρνείται να εμβολιαστεί θα υποχρεούται να προσκομίζει κατά την διάρκεια της εβδομάδας δύο ή τρία αρνητικά μοριακά τεστ. (Από πλευράς οικονομικού κόστους ευνοϊκότερη αντιμετώπιση για τους εργαζομένους θα συνιστά η προσκόμιση των self tests, αν αυτά τελικώς δεν αποσυρθούν από την αγορά).

Όμως στην περίπτωση αυτή, θα προβλεφθεί νομοθετικά ότι η δαπάνη της αγοράς των αυτοδιαγνωστικών δοκιμασιών ελέγχου της νόσησης από τον κορωνοϊό sars-cov-2 και της υποβολής στον προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο μοριακού τύπου PCR, θα  καταβάλλεται αποκλειστικά από τον ίδιο τον εργαζόμενο, ενώ θα προβλέπεται συνδυαστικά και η δυνατότητα της μετακίνησής του σε άλλο χώρο εργασίας, (με δραστική μείωση των αποδοχών) όπου δεν θα αλληλεπιδρά και δεν θα έρχεται σε επαφή με τους υπόλοιπους εργαζομένους ή με το κοινό, με την παράλληλη υποχρεωτική χρήση της μάσκας καθ’ όλη την διάρκεια της παροχής εργασίας.

Στην περίπτωση αυτή καθίσταται ηλίου φαεινότερο, ότι η συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων (από αυτούς που θα αρνηθούν εκ λόγων κοινωνικής συνείδησης να εμβολιαστούν) δεν θα μπορέσει να αντέξει σε βάθος χρόνου, την ψυχική και οικονομική φθορά που θα προκαλείται με την εβδομαδιαία δαπάνη της αγοράς και πληρωμής των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από τον κορωνοϊό sars-cov-2, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος οικονομικά εξαντλημένος και ψυχικά εξουθενωμένος να συρθεί τελικά στην εμβολιαστική καρέκλα, υποκύπτοντας στον εργασιακό εκφοβισμό και στην συγκεκαλυμμένη οικονομική και κοινωνική πίεση της ανάλγητης και τυραννικής κρατικής εξουσίας.

Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.

Τούτη την ώρα έρχονται στο νοο μου οι διδαχές της Αγίας Γερόντισσας Ματρώνας της Αομμάτου, του όγδοου στύλου της Ρωσίας (η μνήμη της εορτάζεται στις 2 Μαΐου) όταν έλεγε με το προφητικό χάρισμά της, τα εξής χαρακτηριστικά και οπωσδήποτε επίκαιρα: ” Θα έλθει καιρός που θα σας βάλουν μπροστά σας ψωμί και σταυρό για να διαλέξετε. Θα περάσουμε δύσκολους χρόνους και εμείς οι Χριστιανοί πρέπει να διαλέξουμε τον Σταυρό“.

Μια κυρία που βρέθηκε εκεί την  ρώτησε: “Τι θα κάνουμε, τι θα τρώμε;” και η Αγία Ματρώνα απάντησε: “Θα πάρετε χώμα, θα κάνετε κουλουράκια, θα τα σταυρώσετε και θα είναι σαν ψωμί”.

(Από το βιβλίο Αγία Γερόντισσα Ματρώνα η Αόμματη, ο όγδοος στύλος της Ρωσίας, Έκδοση ή 2013, Ιερά Καλύβη Αγίου Χαραλάμπους, Νέα Σκήτη, Άγιον Όρος, σελ. 24-25)

 

https://www.youtube.com/watch?v=ib0OR8VwUGU&feature=emb_imp_woyt

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος