ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ – το τέλος ενός ψέματος / Ποντίκας Δημήτρης

Αναγκαιότητα εμβολιασμών – Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ – με τα ίδια τα στοιχεία του CDC.

Αγαπητοί κ.κ. Πορτοσάλτε, Ευαγγελάτε, Οικονόμου, Αυτιά, Χατζηνικολάου, Καμπουράκη, κτλ. δημοσιογράφοι… τα πιο καλοπληρωμένα φερέφωνα της κυβέρνησης

Αγαπητοί κ.κ. Κιάμο, Μπόμπα, Στεφανίδου, Δρογώση, Ρώμα, Μώσιαλε, Ελευθερόγλου, κτλ. τηλεμαιντανοί που για μερικά ψωροευρώ που δεν πρόκειται να σας φτάσουν ούτε για τον επόμενο χρόνο με την ζωή που κάνετε…

Αγαπητοί κ.κ. Παγώνη, Λινού, Σύψα, Βασιλακόπουλε, Τσιόδρα, Γώγο, Καπραβέλο, Τούντα, Τζανάκη, κτλ. ιατρικές τηλεπερσόνες που το χρήμα σας έχει κάνει να ξεθαρρέψετε και να μιλάτε για στέρηση ελευθεριών με περίσσιο θράσος…. Από πού προέκυψε αυτό το θράσος;

Ναι προέκυψε και από εμάς…. Από την ανοχή που είχαμε τόσα χρόνια.

Από την τυφλή εμπιστοσύνη επειδή εσείς είσασταν οι σπουδαγμένοι, απέναντι στο «πόπολο» που εκθείαζε τηλεκόκκορες και τηλεκότες με πλουμιστά ψεύτικα φτερά.

Προσπαθείτε να φτάσετε τον Μένγκελε αλλά σιγά μην τον φτάσετε και ποτέ… οι ναζί του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, εξακολουθούν να έχουν θαυμαστές ακόμα και τώρα, αλλά «άξιους συνεχιστές» τουλάχιστον σε Έλληνες δεν πρόκειται να βρουν.

Ποιος τελικά μεταδίδει τον ιό στην κοινότητα;

Οι εμβολιασμένοι ή οι ανεμβολίαστοι;

Ποιος μπαίνει στα νοσοκομεία βαριά άρρωστος;

Οι εμβολιασμένοι που έχουν να αντιμετωπίσουν και τον δούρειο ίππο του εμβολίου ή οι ανεμβολίαστοι;

Ποιος αποκρύβει από τον κόσμο πως έχουμε να κάνουμε με έναν ιό που δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος;

Είναι πασίγνωστο στην ανοσολογία πως το ανθρώπινο σώμα, αυτή η τέλεια μηχανή (με τις τόσες νοητικές και ψυχικές ατέλειες που οδηγούν σε μικροπρέπεια – μην κοιτάτε μακριά, δείτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΑΤΕ), όταν έρθει σε επαφή με ένα εντελώς άγνωστο παθογόνο, του χρειάζεται 4 εβδομάδες για να προχωρήσει σε παραγωγή εξουδετερωτικών αντισωμάτων.

Οι τελευταίες μελέτες (που δεν είναι ανύπαρκτες, όπως βαυκαλίζονται οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι σας, όπως και εμείς, δεν είμαστε ανύπαρκτοι που με τόσο κόπο προσπαθείτε καιρό τώρα να πετάξετε κάθε είδους λάσπη) – και όχι οι καθοδηγούμενες οι οποίες ακόμα και τώρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ –, δείχνουν πως έχουμε παραγωγή εξουδετερωτικών αντισωμάτων 1 με 2 εβδομάδες μετά την είσοδο του SARS-CoV-2 στο σώμα μας.

Άρα, μιλάμε για έναν ιό που τον έχουμε ξανασυναντήσει στο παρελθόν ή έχουμε ξαναπολεμήσει εναντίον κάποιου συγγενή του.

Αγαπητοί κ.κ. Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη, Σκέρτσο, Πέτσα, Γεωργιάδη, Βούλτεψη, Θεοχάρη, Κικίλια,Τσίπρα, Βαρουφάκη, Κουτσούμπα, Γεννηματά, Χαρδαλιά, Βελόπουλε, κτλ. πολιτικοί με τη σιωπή σας ή με τις Κ.Υ.Α. που συντάξατε στο πόδι λες και διορθώνατε ξεσκισμένο τραπεζομάντηλο… οι μπαλωματούδες της εποχής των γονιών μας πάντως θα σας έβαζαν τα γυαλιά παρότι «αμόρφωτες»… να το ξέρετε.  Που μου βαπτίσατε στη λεγόμενη γιορτή της Δημοκρατίας πριν μερικές μέρες την αγανάκτηση του κόσμου ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ!

Κάθε δημόσια δήλωση που κάνετε καταρρίπτει την προηγούμενη… προσπαθείτε να ξεφύγετε και μόνοι σας στριμώχνεστε σε μία γωνία. Ούτε στο στοιχειώδες “πληροφοριακό κυνηγητό” δεν τα καταφέρνετε.

Κυβερνητικοί και υγειονομικοί απατεώνες που όσο και να προσπαθείτε να τη γλιτώσετε με βο(υ)λευτικές ασυλίες και ακαταδίωκτα μέσω της νομοθεσίας, τα κενά είναι τέτοια που όλες τις νομικές ομάδες του κόσμου να φέρετε δίπλα σας να γλιτώσουν, για αυτά τα εγκλήματα κρυφού πολέμου που διαπράττετε τώρα δεν πρόκειται να γλιτώσετε.

Και δεν είναι μόνο για τους θανάτους από τα εμβόλια.

Είναι και οι θάνατοι των ανθρώπων που στην κυριολεξία σμπρώξατε στην αυτοκτονία επειδή δημιουργήσατε 40 χρόνια τώρα έτσι το σύστημα που να ρουφάει το βιος του βιοπαλαιστή στάλα στάλα…

Για ποια ντροπή να μιλήσω για εσάς;

Δεν έχετε ντροπή γιατί δεν έχετε συνείδηση…. την πουλήσατε….

ή μάλλον την “ξεριζώσατε” με μυστικές συμφωνίες νομίζοντας ότι ένας πάκος επεξεργασμένα χαρτιά στο μέγεθος της παλάμης θα σας σώσουν… και αυτά τα χαρτιά ανακυκλώνονται ξέρετε…

καινούρια ή παλιά… καμία αξία δεν έχουν.. εσείς μας πείσατε ότι έχουν…

ασελγήσαμε και ασελγούμε πάνω στη φύση για να τα φτιάξουμε και να κάνουμε εσάς πιο χαρούμενους στην τελική.

Οι μάσκες έπεσαν…

και ο τελευταίος χαρτογιακάς αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι και 1 δις να του δινόταν, πάλι δεν θα έφτανε να ξεπληρώσει για τις ζωές τις οποίες βοήθησε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να τερματιστούν ή να τραυματιστούν ανεπανόρθωτα.

Τώρα πλέον είναι αργά… Για εσάς είναι αργά…

Αγαπητοί μου άνθρωποι… εσείς που πέσατε στην παγίδα και τρυπηθήκατε…

Για εσάς δεν είναι αργά… ο δρόμος σας θα είναι δύσκολος, αλλά όχι ακατόρθωτος.

Από εδώ και πέρα αν κάνετε συχνά εξετάσεις και ακολουθήσετε συγκεκριμένη διατροφή ή/και φαρμακευτική αγωγή διατηρώντας το ανοσοποιητικό σας ισχυρό, μπορείτε να τα καταφέρετε.

Θα μου πείτε τι σας λέω τώρα;

Περισσότερα φάρμακα λες και δεν μας έφταναν αυτά που ήδη παίρνουμε. Πάλι κάποια φαρμακευτική θα συνεχίσει να πλουτίζει εις βάρος μας.

Να γνωρίζετε όμως ότι όλα είναι θέμα προσωπικών επιλογών. Αναλάβατε το ρίσκο της επιλογής σας και θα πρέπει να ζήσετε με αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε μόνοι σας.

Αφήστε πίσω την αλαζονεία, τον εγωισμό, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και πείτε…. «Ναι, το έκανα, έκανα ένα λάθος… τώρα όμως θα προχωρήσω και θα κοιτάξω για το καλύτερο».

Και το καλύτερο θα είναι να ψάξετε εξονυχιστικά. Και γιατροί που τιμούν τον όρκο τους υπάρχουν.

Πλησιάστε τους φίλους και τους συγγενείς από τους οποίους αποξενωθήκατε, κοιτάξτε τους στα μάτια και αφήστε τα δάκρυα σας να κυλήσουν, για να θυμηθείτε ότι η αγάπη δεν κοιτάζει μπόλια.

Είμαστε όλοι μας κυνηγημένοι…

Μας έστρεψαν τον έναν εναντίον του άλλου για να μπορέσουν να πλιατσικολογήσουν και να καταστρέψουν ότι έχει μείνει σε αυτόν τον έρμο πανέμορφο τόπο.

Δεν θα σταματήσω να το λέω…. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.

Μόνο εκείνοι που εν γνώσει τους και με αηδιαστικό ζήλο αφαίρεσαν υγεία και ζωές από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είτε άμεσα, είτε έμμεσα…

Και που είστε;…

ο τελευταίος ας εγκαταλείψει το πλοίο του επίσημου αφηγήματος που κοντεύει να βουλιάξει ολόκληρο….Ή μήπως, θα είναι ο πρώτος που συνήθως είναι ο καπετάνιος;;;;;;;;;;;;;

Μετά τιμής και σεβασμού σε αυτούς που δεν περισσεύουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος