Εκλογές 2023 / “Το τυράκι το είδαμε, τη φάκα δεν είδαμε”!

Από το 2015 είναι η ανάρτηση! Είναι η δική μας παρακαταθήκη! Είμαστε χαρούμενοι που σήμερα το ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ έγινε προσκλητήριο ΝΙΚΗΣ και αυτή τη φορά η ΝΙΚΗ θα ‘ρθει από την Θεσσαλονίκη!

Είναι απορίας άξιο πως ενώ βρισκόμαστε στην εποχή των ραγδαίων εξελίξεων και ο πλανήτης μας μοιάζει να φέρνει βόλτες γύρω από έναν κρατήρα ενεργού ηφαιστείου, οι Νεοέλληνες παραμένουν αμετανόητοι μακριά από την Αλήθεια, προσδοκώντας τη λύση στα αδιέξοδα τους να τη δώσουν άνθρωποι που προέρχονται από το ίδιο σύστημα, που νέμεται εδώ και χρόνια τις ζωές τους.

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε πως πέντε άνθρωποι κάνουν κουμάντο στον κόσμο και αυτοί οι άνθρωποι εμφανίζονται να ονομάζονται, σιωνιστές, μασόνοι, Νέα Τάξη, illuminati κλπ.

Οι άνθρωποι αυτοί έχοντας στα χέρια τους τον έλεγχο του χρήματος, του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος και των Μ.Μ.Ε., καταφέρνουν τοποθετώντας ανθρώπους πιόνια, απόλυτα ελεγχόμενους, σε καίριες θέσεις, να έχουν στα χέρια τους τον πλήρη έλεγχο σχεδόν όλων των κρατών της γης.

Η Ελλάδα εξαιτίας του ιστορικού της ρόλου, την γεωπολιτικής της θέσης και άλλων λόγων που δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε, είναι από την ίδρυση της μια χώρα απόλυτα ελεγχόμενη από αυτούς τους ανθρώπους.

Οι εκάστοτε Πρωθυπουργοί της, υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι πειθήνια όργανα αυτού του συστήματος.

Όταν ο «ηγέτης» Ανδρέας Παπανδρέου ήρθε ανεμίζοντας την αντιαμερικανική σημαία, κανείς δεν κατάλαβε πως ήταν ο εκλεκτός του συστήματος.

Το παράδοξο είναι πως ενώ οι Αμερικανοί έχουν δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο που αποδεικνύει τη χρηματοδότηση του Α. Παπανδρέου από τράπεζες του Ροκφέλερ, αλλά και τις συμβατικές του υποχρεώσεις απέναντι τους, ελάχιστοι το γνωρίζουν, ενώ υπάρχουν ακόμα νεοέλληνες που νοσταλγούν τα πεπραγμένα της εποχής Παπανδρέου!

Από την άλλη πλευρά ο «Εθνάρχης» Κ. Καραμανλής, προσπάθησε την πλήρη δυτικοποίηση των Ελλήνων και σε ένα βαθμό πέτυχε το στόχο του. Μάλιστα επιχείρησε να καθιερώσει στη χώρα μας στην πρώτη τετραετία της μεταπολίτευσης, το λατινικό αλφάβητο και υποχώρησε μετά την σθεναρή αντίδραση του Κ. Τσάτσου και του Ε. Παπανούτσου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα το Βήμα στις 25.7.1999. Σπουδαία τοποθέτηση από έναν «εθνάρχη» των Ελλήνων, δε νομίζετε;

Αφού δόμησαν μια πολλά υποσχόμενη προσωπικότητα – ο “εθνάρχης” ήταν προφανώς ένας άνθρωπος με προσόντα – απόλυτα ελεγχόμενη βέβαια από τους μασονικούς κύκλους, του ανέθεσαν να πείσει τους Έλληνες πως «ανήκουν εις την δύση», δηλαδή στο σκοτάδι. Οι Έλληνες κατάπιαν και αυτό το παραμύθι.

Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα και σήμερα νοσταλγοί του δικτάτορα Γ, Παπαδόπουλου. Μάλιστα συνήθως είναι οι πλέον φανατικοί, υποστηρικτές μιας νοσηρής περιόδου, ενώ θα έπρεπε να είναι σε όλους γνωστό, πως ο Γ. Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος πράκτορας της C.I.A. που ανέλαβε με πραξικοπηματικό τρόπο τη διακυβέρνηση μιας χώρας.

Μάλιστα στον Γ. Παπαδόπουλο οι «δεξαμενές σκέψεις» του συστήματος επέβαλαν να χρησιμοποιεί τη ρύση «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», με στόχο το διαμελισμό των Ελλήνων και την απομάκρυνση τους από την Εκκλησία, καθώς είναι λογικό οι «αντιχουντικοί» να θεωρήσουν πως η δικτατορία συμπορεύεται με την Εκκλησία.

Που να ήξεραν πως ο Παπαδόπουλος προσπάθησε με ζήλο να αφαιρέσει τον Σταυρό από τους ιστούς των ελληνικών σημαιών κάτι που ευτυχώς δεν το κατόρθωσε. (Οι Έλληνες εκείνων των χρόνων είχαν ψυχή και Χριστό

και δεν ήταν σαν εμάς που καταντήσαμε άβουλα και φοβισμένα ανθρωπάκια).

Να γράψουμε και για τον «Εθνάρχη» Ελευθέριο Βενιζέλο, που μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή ζήτησε να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον σφαγέα και συγγενή του Μουσταφά Κεμάλ;

Ο Κ. Σημίτης, που το επίθετο του δηλώνει την ταυτότητα του, φρόντισε να αφαιρέσει από τις ταυτότητες των Ελλήνων την αναγραφή του θρησκεύματος για να μπορούν ανενόχλητοι οι ομοϊδεάτες του, να νέμονται την χώρα μας.

Η οικογένεια Μητσοτάκη, συνεχίζει με βουλιμία να ρουφάει το αίμα του λαού μας εδώ και δεκαετίες. Ο Κ. Μητσοτάκης όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ξέρετε ποιο ήταν το πρώτο που έπραξε; Αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ. Έπειτα ακολουθώντας πιστά τις εντολές των εντολοδόχων του, έβαλε λουκέτο σε όσες υγιείς βιομηχανίες υπήρχαν και διπλασίασε εν μια νυκτί, την τιμή του πετρελαίου.

Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, ένας Μητσοτάκης ήταν εκείνος που χαιρέκακα προχώρησε στην απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων, όντας ο άνθρωπος των Γερμανών, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να δουν Πρωθυπουργό της Ελλάδας και πάλι ένα κατάδικο τους τέκνο. (Είδατε πως αυτό δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα…).

Για τους γόνους των οικογενειών που συνέχισαν και αυτοί απόλυτα ελεγχόμενοι από τα μασονικό σύστημα το καταστροφικό έργο των προγόνων τους δεν αξίζει να ασχοληθούμε, παρά μόνο να αναρωτηθούμε για τη δική μας πνευματική κατάσταση, αφού ως ψηφοφόροι συνεχίζαμε να ψηφίζουμε ανθρώπους με ονόματα, δίχως όμως περγαμηνές, δυνατότητες και αξίες.

Για τον Αντώνη Σαμαρά και τη σχέση του με τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, έγραψαν πριν από 23 χρόνια οι σφακιανοί παπάδες στη εφημερίδα «Χριστιανική»:

“Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, επαναλαμβάνουμε και τώρα ότι ουσιαστικά οι κυβερνήσεις της χώρας μας και όχι μόνο, και οι αρχηγοί των κομμάτων, διορίζονται από τα σιωνιστικά παρασκήνια και απολύονται από αυτά όταν κριθεί ότι έφτασε η ώρα της αντικαταστάσεως τους.

Ο κ. Σαμαράς προωθείται από τα παρασκήνια της Λέσχης Μπίντελμπεργκ , μιας σιωνιστικής οργάνωσης που κατορθώνει να τον διορισμό κυβερνήσεων – ανδρεικέλων, υπηρετών της πολιτικής και των στόχων του Διεθνούς Σιωνισμού.

Ο κ. Σαμαράς όπως και όλοι οι πολιτικοί είναι καλοί ως υπηρέτες των Σιωνιστικών συμφερόντων και των άνομων συμφερόντων της άρχουσας τάξης και τούτο πάντα εις βάρος των λαϊκών και εθνικών συμφερόντων και δικαίων”.

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα, όπου η χώρα έχει φτάσει ένα βήμα πριν την καταστροφή και οι Νεοέλληνες για μια ακόμη φορά έφαγαν με βουλιμία το κατασκευασμένο παραμύθι, των σκοτεινών Σιωνιστικών κέντρων.

Ήρθε ο νέος κατασκευασμένος «ηγέτης» και «σωτήρας»! Αυτή τη φορά ανέμιζε την αντι-μνημονιακή και αντι-γερμανική σημαία! Σκληρός απέναντι στους ξένους! Άτεγκτος και αδίστακτος! Ο αρχηγός που περιμέναμε! Πανάξιος και ο υπαρχηγός του (Βαρουφάκης)!

Και ΄μεις για μια ακόμα φορά φωνάζουμε “Ζήτω και Γεια”!!!

Το τυράκι για μια ακόμα φορά το είδαμε, τη φάκα δεν είδαμε.

Οι άνθρωποι αυτοί, δηλωμένοι άθεοι, ήταν όχι μόνο ποιο αδίστακτοι από τους προηγούμενους, αλλά οι εκλεκτοί των Σιωνιστών για να φέρουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα.

Οι “δεξαμενές σκέψης” αυτών των σκοτεινών Σιωνιστικών κέντρων συνέλαβαν το τέλειο σχέδιο και ο κατάλληλος άνθρωπος για να το εκτελέσει ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Έχοντας παρακολουθήσει άπειρες ώρες video με ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου, απέκτησε τα απαραίτητα εφόδια για την εύκολη παραπλάνηση του λαού.

Το σχέδιο περιλάμβανε ρίξεις με τα Ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας, με την Τρόικα και τα μνημόνια. Υποσχέσεις που άλλωστε δεν κοστίζουν τίποτα και φιλολαϊκό πρόσωπο. Συνεργασία και με το φερόμενο πατριώτη Πάνο Καμμένο, στον οποίο δόθηκε και το Υπουργείο που πάντοτε ήταν ο διακαής του πόθος και ιδού το λαμπρό αποτέλεσμα.

Οι Έλληνες πείστηκαν πως ο Αλέξης ή αν θέλετε ο νέος Ανδρέας θα τους σώσει!!!

Βέβαια αυτό το παραμύθι είχε διάρκεια μόνο κάποιων μηνών, αφού κατόρθωσαν σε αυτό το σύντομο διάστημα σαν πύρινη λαίλαπα να κατασπαράξουν ότι δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενοι.

Ο δήθεν «πατριώτης» Καμμένος, αποδείχτηκε μέγας εφιάλτης, ο οποίος υπέγραψε μεταξύ άλλων και μια ιστορική συμφωνία για τα συμφέροντα του Ισραήλ, μια Status of Forces Agreement (SOFA). H SOFA είναι μια συμφωνία μεταξύ μιας χώρας υποδοχής και μιας άλλης για τη μόνιμη στάθμευση στρατιωτικών δυνάμεων στην πρώτη. Το Ισραήλ δεν έχει υπογράψει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη συμφωνία με άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ, σε σημείο που οι ίδιοι οι Ισραηλινοί να αναρωτιούνται πως αυτό έγινε κατορθωτό!

Με βάση τα δεδομένα αυτό που συνέφερε το σύστημα και τους δωσίλογους ήταν η προκήρυξη εκλογών ώστε να ανακηρυχτεί ο επόμενος κατασκευασμένος Πρωθυπουργός, ο οποίος «έντιμα και συνετά» θα εφαρμόσει το τρίτο και φαρμακερότερο μνημόνιο!

Οι Γερμανοί μπροστά στην ολοκλήρωση του προαιώνιου σχεδίου της πλήρους υποδουλώσεως μας, δεν κρατούν πλέον ούτε προσχήματα! Γέμισαν τους δρόμους με αφίσες του Λεβέντη και του Θεοδωράκη, καθώς είναι προφανές πως τους θεωρούν ως απαραίτητα γερμανικά λυκόσκυλα για τον απόλυτο έλεγχο και της νέας βουλής. Τον Β. Λεβέντη μάλιστα τον έβγαλαν από τη ναφθαλίνη, ως αδικημένο, ο οποίος είναι πιθανόν να γίνει τώρα ο μπροστάρης του συστήματος, ως ο άφθαρτος πολιτικός με σημαία την απόλυση 200.000 δημοσίων υπαλλήλων, για να σωθεί η οικονομία της χώρας!

Ο ”αρχηγός” της Ελλάδας πρέπει να είναι Άγιος, είπε κάποτε το σκεύος εκλογής της εποχής μας, ο Άγιος Παΐσιος, ο Αγιορείτης και ο Αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Τιμόθεος μας άφησε παρακαταθήκη από το 1962 τα παρακάτω αφυπνιστικά λόγια, το οποία είναι πασιφανές πως μέχρι σήμερα δεν τα λάβαμε υπόψη, με αποτέλεσμα να συνεχίσουμε να πληρώνουμε ένα βαρύτατο τίμημα, μέχρι κάποτε να τα εγκολπωθούμε και να τα κάνουμε πράξη.

«Σε λίγες μέρες θα κληθεί και ο λαός μας για άλλη μια φορά να εκλέξει τους άρχοντας που θα τον διοικήσουν.

Θα ξεπεταχτούν πολλοί και διάφοροι υποψήφιοι, παλαιοί και νέοι, γνωστοί και άγνωστοι. Θα τους ακούσωμε να ομιλούν από το ραδιόφωνον και τους εξώστες στις πλατείες. Θα γράφουν στις εφημερίδες, θα εξαγγέλλουν προγράμματα, θα περιστοιχίζωνται από τους φίλους των και θα ποζάρουν χαριτωμένα στα διαφημιστικά έντυπα, κολλημένοι στους τοίχος και στα οχήματα.

Η Ιστορία διδάσκει πως οι λαοί εύκολα παρασύρονται και δημαγωγούνται. Και ο λαός μας έχει μια πλούσια πείρα από τα αρχαία χρόνια, που δεν τη χρησιμοποιεί όσο πρέπει, γι’ αυτό και απέχει πολύ ακόμη από μια σωστή και σωτηρία τοποθέτησης της ψήφου του.

Πρώτα απ’ όλα, οι άρχοντές μας πρέπει να είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, πραγματικά πιστοί και ειλικρινά αφοσιωμένοι στην θρησκεία των πατέρων μας. Χριστιανοί όχι στους τύπους και ορθόδοξοι όχι στα χαρτιά.Είμεθα λαός φαινόμενο θρησκευτικής ομοιογενείας. Δεν είναι ανεκτόν οι άρχοντες μας να ανήκουν σε αντιχριστιανικές ιδεολογίες και άλλες θρησκείες και αιρέσεις. Μασσώνοι και Χιλιασταί και άθεοι πρέπει να καταψηφισθούν ανελέητα με την ψήφον του ευσεβούς ορθοδόξου λαού μας.

Οι άρχοντες μας πρέπει να είναι πατριώτες. Μέσα στην ψυχή των πρέπει να είναι θρονιασμένη η αιώνια Ελλάδα με όλο το μεγαλείο της. Πατριώτες σωστοί και ολόκληροι, όχι απ’ αυτούς που τάχα κόπτονται για την πατρίδα και τα ιδανικά, χωρίς να τα πιστεύουν και υποκριτικά τα βάζουν σαν προκαλύμματα ανόμων συμφερόντων και φρικτής εκμεταλλεύσεως.

Χρειάζονται αγνοί πατριώτες που ξέρουν να τιμούν και με το ίδιο το αίμα των τη χώρα της δόξης, του θρύλου, του μαρτυρίου και αγωνίζονται να προσθέσουν δόξα στην δόξα και τιμή στην τιμή της πατρίδος.

Ο λαός μας θέλει τους άρχοντες του, ανθρώπους του λαού. Όχι από εκείνους που μιλούν για το λαό και δεν έχουν άλλη σχέση μαζί του, παρά να τον απατούν και να τον εκμεταλλεύονται. Άρχοντες άνθρωποι με ανθρωπιά, που θα σκύψουν σαν καλοί Σαμαρείτες να δέσουν τις πληγές, να βοηθήσουν και να σώσουν τον ημιθανή και πάντα αδικημένο λαό μας.

Να ακούσουν τους στεναγμούς και τα παράπονα. Να βρίσκονται πάντα κοντά του, να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, να αγωνίζονται για τη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου, να βοηθούν, να προστατεύουν, να θυσιάζονται, για να κλείνουν τα στόματα των εχθρών και των υπονομευτών, που εκμεταλλεύονται τη δυστυχία και τα βάσανα του λαού.

Ο λαός μας θέλει τους άρχοντες του, ανθρώπους της Εκκλησίας, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως χωρίς την ευσέβεια και την προσήλωση στην Εκκλησία, ο άνθρωπος αποχαλινώνεται και παρασύρεται σε κάθε κακό. Δεν θέλει να τους βλέπει μόνο στις επιδεικτικές Δοξολογίες και παρελάσεις, με τις φανταχτερές εμφανίσεις. Τους θέλει ευλαβείς και προσευχόμενους, να εκκλησιάζονται, να εξομολογούνται και να κοινωνούν, να πιστεύουν στον Θεόν, να αγαπούν τον Κύριον.

Ο λαός μας, τέλος, θέλει τους άρχοντές του ανθρώπους με όλη τη σημασία της λέξεως, ικανούς, μορφωμένους, με ήθος, χαρακτήρα και ψυχικό μεγαλείο. Σήμερον κατήντησε πολιτικός να σημαίνει έναν επαγγελματία κακής μορφής. Άνθρωπος αρχηγός είναι μέγα ευτύχημα.

Η εκλογή αληθινών ανθρώπων εκπροσώπων του λαού προϋποθέτει το ξεδιάλεγμά τους, όπου κι αν βρίσκονται και πάνω από κόμματα και προσωπικές επιδιώξεις. Γι’ αυτό, όμως, χρειάζεται η ανάπτυξις του πολιτικού αισθητηρίου του λαού, για να μη μπαίνει η ψήφος του στη ζυγαριά του κεράσματος, της κουμπαριάς, του

προσωπικού ρουσφετιού, της τυφλής ιδεολογίας.

Πρέπει να νοιώσει ο λαός μας πως το παντοδύναμο όπλο, η ψήφος, μπορεί να δημιουργήσει την ευτυχία ή τη δυστυχία. Υπάρχει μεγάλη ηθική κρίσις παντού και στην πολιτική ηγεσία. Η ψήφος μας μπορεί να αναζητήσει και να τιμήσει τους ανθρώπους με τα παραπάνω προσόντα και να τους καταστήσει κυβερνήτες

μας. Οι Εκλογές που έρχονται ας δείξουν πως είμαστε άξιοι καλύτερης τύχης, σαν άνθρωποι και σαν έθνος.

Όσοι αγαπούν τον Χριστό και την πατρίδα καλούνται να ενεργοποιηθούν, διότι την μαρτυρική Πατρίδα μας κυβερνούν κατά κανόνα πρόσωπα ξένα με

την παράδοση της Ορθοδοξίας».

 

Υ.Γ. Επειδή μάλλον άρχισε να μυρίζει εκλογές, είναι δυνατόν μετά τη λαίλαπα Τσίπρα και τη δικτατορία Κούλη, να γυρίσετε πάλι σε Τσίπρα; Έλεος! Τα ανηφόριστα βουνά δεν ήταν ποτέ πιο κοντά…

 

https://www.facebook.com/1147900182/posts/pfbid0cGxXFXTtfyB8xswtW1jamWgXVemC1CUR5J2Wp2KKqd6H6wgAm4jjTEb4K3kYGosnl/

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου