Έλληνα, Αγωνίσου, Αναστήσου, Νίκα!!!

Η Πατρίδα μας προδόθηκε και προδίδεται καθημερινά από το ιερατείο των δήθεν και των μορφωμένων, το ιερατείο των τραπεζών και του χρήματος, της πολιτικής και των κομμάτων, το ιερατείο της διανόησης, της οικονομίας, της τεχνολογίας, της δημοσιογραφίας, της θρησκείας, της τέχνης.

Προδόθηκε και προδίδεται καθημερινά από όλους εμάς που νεκρώσαμε τις ψυχές και τις καρδιές μας, όσοι χάσαμε το φως και λατρεύουμε το σκοτάδι, όσοι γίναμε υποκριτές, όσοι χάσαμε την ανθρώπινη αρετή, την ευαισθησία και αισθαντικότητα, την εντιμότητα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όσοι γίναμε τυφλοί και νομίζουμε πως βλέπουμε. Όσοι κλειστήκαμε στη φυλακή του εγώ μας και ξεχάσαμε τους άλλους δίπλα μας και γύρω μας.

Έλληνα, ήρθε η ώρα να σηκωθείς και να πολεμήσεις, να αγωνιστείς και πάλι για την Ελευθερία σου, τη Δημοκρατία σου, την Ανεξαρτησία σου, την Τιμή και την Αξιοπρέπειά σου.

Αλλά και για όλη την ανθρωπότητα που διώκεται και φονεύεται σήμερα για άλλη μία φορά. Που ξαναβυθίζεται στη βαρβαρότητα των μεγάλων κέντρων εξουσίας και των υποκριτών, στη βαρβαρότητα των εμπόρων των Εθνών, των παγκόσμιων τραπεζών και των πουλημένων ηγετών, των αδίστακτων προδοτών, αυτών που προωθούν την παγκόσμια τρομοκρατία για να αποσταθεροποιήσουν τον πλανήτη.

Και μέσω όλων αυτών τελικός στόχος η Ελλάδα κι ο Ελληνικός λαός, υπέρμαχος της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας των ανθρώπων και των λαών, ο οποίος πρέπει να αφανιστεί, να μην υφίσταται. Η Ελλάδα που τα έβαλε και αντιστάθηκε σε κάθε μορφή δουλείας και τυραννίας από παλιά μέχρι σήμερα, σταυροφορίες, οθωμανισμούς, ισλαμισμούς, φασισμούς και ό,τι άλλο, πρέπει τώρα να σβήσει από τον χάρτη της Ευρώπης και να γίνει για τους παγκόσμιους αποικιοκράτες μία ακίνδυνη ανθρωπομάζα, ένα μείγμα λαών, φυλών, θρησκειών χωρίς εθνική οντότητα και υπόσταση.

Εσύ, όμως, λαέ εσύ γέννησες τον Πολιτισμό και την Ανθρωπιά, εσύ γέννησες το Φιλότιμο, την Ευγένεια και την Αρχοντιά, εσύ την Τραγωδία, την Ποίηση, τη Φιλοσοφία και την Επιστήμη, τη Θεολογία και τον Έρωτα του ωραίου και του καλού, τη Δημοκρατία και την Πόλη, το Πρόσωπο, την Επανάσταση και την Ελευθερία. Εσύ, λαέ, έφερες το Φως και τον Ήλιο στον άνθρωπο, εσύ δίδαξες την ισότητα, την αδελφοσύνη και τη φιλία όλων των λαών και όλων των ανθρώπων, εσύ συνάντησες και υποδέχτηκες τον Θεό και την Ανάστασή Του, εσύ έκτισες Παρθενώνα και Αγια-Σοφιά, εσύ έφτιαξες γλώσσες και τέχνες θεϊκές, εσύ σμίλευσες σε μάρμαρα αθάνατες και θεϊκές μορφές, εσύ ξύπνησες και ανόρθωσες τον άνθρωπο. Εσύ, λαέ, θυσιάστηκες για να είναι ελεύθερος όλος ο κόσμος, στις Θερμοπύλες, στις Σαλαμίνες, στην Πόλη, στο Σούλι, στην Αραπίτσα. Εσύ τα έβαλες με γίγαντες και τέρατα, τους αρχαίους και τους νέους βάρβαρους, Ασιάτες, Σταυροφόρους, Οθωμανούς και Γερμανούς φασίστες και προδότες του ανθρώπου κάθε εποχής.

Ωραίε Έλληνα, εσύ που πάντα ήσουν παιδί στην καρδιά και στο πνεύμα, εσύ που είχες πάντα ως φίλο την αρετή, και που δεν είχες ποτέ εχθρό άλλο πέρα από την κακία και την τυραννία. Εσύ πού δίδαξες σε όλον τον κόσμο τη φιλοξενία και την τιμή του κάθε ανθρώπου, εσύ που έφτιαξες το δημοτικό τραγούδι, εσύ που πεντακόσια χρόνια υπέμεινες και έσωζες την ψυχή σου, τη γλώσσα σου, την πίστη σου, την τιμή σου, τον πολιτισμό σου, εσύ που έκανες όλη η ανθρωπότητα να σε θαυμάζει και να έρχεται στο πλευρό σου σύμμαχος, σήκω και ζώσου με την πίστη και τον έρωτα της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ζωής.

Έλληνες, της Ελλάδας και του κόσμου, της απανταχού ομογένειας των Ελλήνων, ακούστε!

Στην Ελλάδα συντελείται ένα πρωτοφανές έγκλημα. Ένα ιστορικό πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, πολιτιστικό, ανθρωπιστικό έγκλημα. Μία σιωπηλή Γενοκτονία, μία αφανής αλλά συστηματική Εθνοκάθαρση, μία προσπάθεια αντικατάστασης των Ελλήνων με άλλες φυλές και άλλους λαούς. Οι Έλληνες σήμερα έχουν ενοχοποιηθεί προκειμένου στην Ελλάδα να εξοντωθεί η Ελληνική Δημοκρατία, η Ελληνική Οικονομία, η Ελληνική Παιδεία, η Ελληνική Γλώσσα και ο Ελληνικός Πολιτισμός. Προκειμένου να κλαπεί με επίσημο και νόμιμο τρόπο όλος ο Ελληνικός δημόσιος και ιδιωτικός πλούτος και η Ελληνική δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Μίσος προς τους Έλληνες, σχολεία που κλείνουν, φοιτητές και μαθητές που παγώνουν ή πεινούν, γονείς που αυτοκτονούν, επιχειρήσεις που κλείνουν και απολύουν προσωπικό, χρέος που πολλαπλασιάζεται, καταστροφή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, μηδενισμός της παραγωγικότητας, μισθοί και συντάξεις πείνας, ανεργία καλπάζουσα, φυγή από την Ελλάδα των νέων, εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχων μεταναστών, πρωτοφανής καταστροφή του κοινωνικού ιστού, δημόσια περιουσία και φυσικός πλούτος που εξαφανίζονται και χαρίζονται στους παγκόσμιους τοκογλύφους, πιθανός διαμελισμός της Ελλάδος, πιθανός εμφύλιος με καταστροφικές συνέπειες.

Όλα αυτά δείχνουν και στον πλέον ανυποψίαστο ότι ο Ελληνικός λαός σταυρώνεται, ανεβαίνει στον Γολγοθά, ζει για άλλη μια φορά, τώρα με τη συμβολή Ελλήνων πολιτικών προδοτών και σταυρωτών, τη Μεγάλη Παρασκευή. Όπως το εβραϊκό ιερατείο σταύρωσε τον Χριστό, έτσι και το ιερατείο των Ελλήνων πολιτικών και των Ελληνικών κομμάτων σταυρώνει και φονεύει τον Ελληνικό λαό και την Ελληνική δημοκρατία.

Αλλά εσύ, Έλληνα, μην Νικιέσαι, μην Απελπίζεσαι. Μετανόησε, Αναστήσου και Επαναστάτησε….

 

Παπαδόπουλος Θεόφιλος, Δάσκαλος

Φωτογραφία από Ιωάννα Ξέρα

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου