ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ / Μαρούπα Ειρήνη, νομικός

Ελληνικέ λαέ, περίμενα καρτερικά ως τελευταία στιγμή, το κείμενο τούτο να σου το απευθύνει ως διάγγελμα, ένας από αυτούς που κοσμούν τον θώκο του προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας, του πρωθυπουργού της Ελλάδας, του υπουργού εθνικής άμυνας της Ελλάδας, του υπουργού εξωτερικών της Ελλάδας, έστω του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή ακόμα και του προέδρου όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Ελλάδας ή του αρχηγού ενόπλων δυνάμεων.

Μάταια.

Ελληνικέ λαέ, σου απευθύνω την έκκληση αυτή, εγώ, μία απλή ελληνίδα πολίτης, που καταλαβαίνω τον κίνδυνο κι οφείλω να σε προειδοποιήσω και να σε προετοιμάσω.

Ελληνικέ λαέ, ζούμε τις τελευταίες ώρες μας σαν λαός, σαν έθνος, σαν κράτος και σε καλώ στις επάλξεις. Σου εξηγώ όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Ελληνικέ Λαέ,

 1. Ο Ερντογάν, εισήλθε στην Ελλάδα και διέσχισε οριζόντια το Αιγαίο προς Αθήνα. Όταν εισέρχεται ξένος ηγέτης στην Ελλάδα, το αεροπλάνο του συνοδεύουν τιμητικά αεροπλάνα της πολεμικής μας αεροπορίας, από την στιγμή που εισέρχεται στο fir Αθηνών. Στην περίπτωση του Ερντογάν αυτό δεν συνέβη διότι αυτός απαίτησε έτσι. Επειδή το Αιγαίο είναι δικό του ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, όπως το λέει συνεχώς και ασκεί αυτός κυριαρχία εν τοις πράγμασι.

Ελληνικέ Λαέ,

 1. Στην Θράκη η λιμουζίνα του έφερε δύο σημαιάκια αριστερά και δεξιά εμπρός, και τα δύο της Τουρκίας, ενώ πάντοτε ξένος ηγέτης οφείλει να φέρει την σημαία του κράτους του και την σημαία του κράτους που τον φιλοξενεί. Γιατί θεωρεί, διαδίδει και μας λέει με όλους τους τρόπους ότι η Θράκη είναι δικιά του, τουρκική, ότι δήθεν εκεί κατοικούν 150.000 ομοεθνείς συμπατριώτες του Τούρκοι και ασκεί πραγματικά κυριαρχία, μέσω του ψευδομουφτή, της ziraat bank και των επιδοτήσεων που μοιράζει αφειδώς ο Λεβέντ Σαδίκ (χρήματα που ο Ερντογάν και η Τουρκία του δίνουν).

Ελληνικέ Λαέ,

 1. Στις 12/12/2017 ο τούρκος στρατιωτικός εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ, έθεσε στην τετραμερή ΝΑΤΟ, Ελλάδας, Γερμανίας, Τουρκίας, την απαίτηση της Τουρκίας να ελέγχει ολόκληρη την διακίνηση των λαθρομεταναστών και να ενεργεί επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ. Μάλιστα είπε επί λέξει τα εξής: “Εμείς δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε μία απόφαση που ακυρώνει τα δικαιώματά μας στο Αιγαίο. Ανατολικά του 25ου μεσημβρινού ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ έρευνας και διάσωσης. Αν θέλει το ΝΑΤΟ ας περιπολήσει μέχρι δυτικά των νησιών που βρίσκονται στα παράλιά μας”. Δηλαδή στην Πάρο, εκεί θεωρούν οι Τούρκοι ότι βρίσκονται τα τουρκικά παράλια.

Ελληνικέ λαέ,

 1. Στις 14/12/2017 θα αποφασίζονταν οι ζώνες επιχειρησιακής ευθύνης από το ΝΑΤΟ. Αλλά αυτές έχουν ήδη καθορισθεί εν τοις πράγμασι (τώρα θα γινόταν και τυπικά και δεν γνωρίζω τι έγινε), ήδη από τον Απρίλιο του 2015. Το γεγονός μας γνωστοποίησε ο διαπιστευμένος στο ΥΕΘΑ δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος, όταν ρώτησε τον υπουργό ΥΕΘΑ Καμμένο στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στο Σταρ, ενικός, “ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΛΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ;”

Απάντηση δεν δόθηκε ποτέ. Αλλά το γεγονός καταγράφηκε.

(ΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΕΚΕΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ τα πλοία του ΝΑΤΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μικρασιατικά ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ;)

Ελληνικέ λαέ,

 1. Σύμφωνα με Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, “Στις 17/2/2017 και ώρα 7,40′ έως 7.55 σήμερα το πρωί, το τουρκικό πολεμικό πλοίο Κουσάντασι εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, 2 μίλια ανατολικά του Φαρμακονησίου. Περιπολικό σκάφος του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, εντός ελληνικών χωρικώ υδάτων εκτέλεσε πυρά με πυροβόλα μικρού διαμετρήματος. Το τουρκικό πολεμικό καθ’ όλη την διάρκεια της κίνησής του, παρακολουθείτο από την κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, η οποία εξέπεμπε κείμενα απομάκρυνσής του από τα ελληνικά χωρικά ύδατα καθώς και διακοπής των δραστηριοτήτων πυρών”! Ούτε προειδοποιητική βολή δεν έπεσε.

Ελληνικέ λαέ,

 1. Στις 29/1/2017, δυο ημέρες πριν την θλιβερή επέτειο των Ιμίων,(οπότε οι κυβερνήτες μας κι εμείς παραχωρήσαμε ελληνική γη στους Τούρκους, η απεμπλοκή από την πιθανότητα πολέμου ήταν η συμφωνία να μην ασκούμε κυριαρχία επ’ αυτών, δεν πατάει κανείς το πόδι του πολίτης ή στρατός ούτε πολεμικά πλοία επιτρέπονται πέριξ). Δώσαμε δηλαδή στους τούρκους για πρώτη φορά το δικαίωμα να μιλούν για τουρκική γη στο Αιγαίο), τουρκική πυραυλάκατος με βατραχανθρώπους και τον αρχηγό του στρατού τους, προσέγγισε και αποβιβάστηκε στα ΊΜΙΑ. Κατόπιν έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες το ίδιο το αρχηγείο στρατού τους από την διαδικασία περίπλου της βραχονησίδας, “παραβιάζοντας κατά την κίνησή τους τα ελληνικά χωρικά ύδατα”, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Ελληνικέ Λαέ,

 1. Στις 19/7/2017 το προεδρικό αεροσκάφος που μετέφερε τον πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας, τον υπουργό εθνικής άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πετούσε πάνω από τις Οινούσσες και αργότερα την ίδια ημέρα πάνω από την νήσο Παναγιά όταν έλαβε σήμα και παρενοχλήθηκε από τούρκους “Αλλάξτε πορεία. Βρίσκεστε εντός του τουρκικού fir”.

Ελληνικέ λαέ,

 1. Μέσα στον Νοέμβριο οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρους μας και των εθνικών χωρικών υδάτων μας ανήλθαν τις 300 σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην επιτροπή άμυνα κι εξωτερικών υποθέσεων ο βουλευτής της ΝΔ Κουμουτσάκος.

Οι παραβιάσεις, εθνικής γης, αέρα και θάλασσας είναι μία ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΑΜΕ και οφείλουμε πάντοτε ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ με στρατιωτική βία, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Ή ΤΟ ΠΛΕΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΚΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗ, ΑΕΡΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ (δημιουργεί μία de facto κατάσταση κυριαρχίας την οποία αργότερα, σήμερα δηλαδή, επιχειρεί να νομιμοποιήσει με την επικαιροποίηση εκσυγχρονισμό ερμηνεία της συνθήκης της Λωζάνης).

Ελληνικέ λαέ,

 1. Η ελληνική πολιτική και στρατιωτική σου ηγεσία διαπνέεται από το δόγμα Παγκάλου, όπως το εφάρμοσε στην κρίση των Ιμίων που απαίτησε την καταστροφή της ελληνικής σημαίας (θα την έπαιρνε ο αέρας θα μας έλεγε όπως διαβεβαίωσε τον αμερικανό επιτετραμμένο Χόλμπρουκ) και λεκτικά διατύπωσε στην εκπομπή Παπαχελά για τα Ίμια του 2001:

“Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΙΔΕΑ”

(“γιατί οδηγεί σε αιματοχυσία που σε φέρνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων…”).

(“…. ΚΑΙ ποιο το ΟΦΕΛΟΣ να κάψει ο ένας του άλλου τους ανθρώπους και να βυθίσει τα πλοία…., να αποδείξουμε ποιός είναι καλύτερος στρατιωτικά…”, δικές στου φράσεις επακριβώς διατυπωθείσες στην εκπομπή Παπαχελά).

ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ .

Ελληνικέ Λαέ,

 1. ο Υπουργός εξωτερικών Κοτζιάς, στα τέλη Οκτώβρη του 2017, ανακοίνωσε σε εμβρόντητους Έλληνες δημοσιογράφους σε θηριώδη συνέντευξη τύπου στην Αθήνα, ότι η ελληνική κυβέρνηση εγκαταλείπει το δόγμα της μίας αποκλειστικά διαφοράς που συζητεί η Ελλάδα διμερώς με την Τουρκία, αυτήν της υφαλοκρηπίδας ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, γιατί έχει επιχειρήματα λέει, και θα τους πείσει!

Ελληνικέ Λαέ,

 1. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας στην συνέντευξη τύπου με τον πρόεδρο της Τουρκίας μίλησε για γνωστές διαφορές Ελλάδας και τουρκίας στο Αιγαίο. Γνωστές σε αυτόν. Άγνωστες κι αδιαπραγμάτευτες σ’ εμάς, τον ελληνικό λαό!

Ελληνικέ Λαέ,

 1. Η πρόεδρος της Βουλής κ. Μπενάκη στις 8/2/2005 στην προσφώνησή της στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, είπε “κ. πρόεδρο σας καλωσορίζω στην προεδρία της δημοκρατίας σε μία πενταετία που θα συμβούν τα εξής γεγονότα και εξελίξεις: …. ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ…”

Ελληνικέ Λαέ,

σου απευθύνω αυτήν την έκκληση, γιατί αυτοί που οφείλουν να σου το απευθύνουν ως διάγγελμα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ.

Γιατί πρέπει εμείς να αποτρέψουμε τον διαμελισμό της πατρίδας μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΚΑΙ Οι, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΝΑΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Έλληνες Αδέλφια μου, μέσα στον 20ο αιώνα οι έλληνες σφαγιάσθηκαν τουλάχιστον 2 φορές από τους Τούρκους, το 1922, το 1955. Επίσης σφαγιάσθηκαν, βιάσθηκαν άντρες γυναίκες και παιδιά, και κάηκαν και κατασχέθηκαν οι περιουσίες τους, των ΕΛΛΗΝΩΝ του ΠΟΝΤΟΥ, των ΕΛΛΗΝΩΝ της ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΚΑΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ της ΚΥΠΡΟΥ. Αυτό θα συμβεί και πάλι. Αν δεν πάρουμε τα μέτρα μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,

ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ για να υπερασπιστούμε όλοι μαζί την πατρίδα μας.

Μάθετε σκοποβολή όλοι, άντρες και γυναίκες από ηλικία 14 ετών ως 70 ετών σε αθλητικά σωματεία κι αποκτείστε νόμιμα όπλα.

ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.

ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ!

(Δεν θέλω σχόλια. Θέλω πράξεις. Ενημερώστε με για τις πράξεις πολεμικής προετοιμασίας στις οποίες προβήκατε).

 

https://www.facebook.com/100024216261679/posts/pfbid02qdRGdVVS3yVS4d3qrSkUmNe6W5fwDRoQCzfCBsoGQfhXaAMJ3n6b4mW8oE9oRDAyl/

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου