ΕΟΔΥ και επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε. Ε Π Ι Β Ε Β Α Ι Ω Ν Ο Υ Ν την ΥΠΑΡΞΗ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στα ΕΜΒΟΛΙΑ

ΕΟΔΥ και επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε. Ε Π Ι Β Ε Β Α Ι Ω Ν Ο Υ Ν την ΥΠΑΡΞΗ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στα ΕΜΒΟΛΙΑ, τα οποία ανιχνεύονται με BLUETOOTH μέσω δικτύου 5G !!

 

Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου

ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (με σεβασμό απευθύνομαι σε εσάς, όχι με ειρωνεία), έχετε εμβολιασθεί με ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, πιστεύω το γνωρίζετε και όσοι δεν το γνωρίζετε το ομολογεί ο ΕΟΔΥ στον σύνδεσμο που παραθέτω:

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/05/odigies-emvoliasmou-sars-cov-2-202105-2.pdf 

Τα νανοσωματίδια που έχετε λέγονται ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ή αλλιώς ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΛΙΠΙΔΙΩΝ.

Επομένως όπως και να έχει ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Το γεγονός που ακούστηκε ότι, οι εμβολιασμένοι εκπέμπουν ακτινοβολία bluetooth το παραδέχεται η ίδια η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ:

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/el/qanda_20_1905 

Όταν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, το έξυπνο τηλέφωνό σας δημιουργεί αυθαίρετες κλείδες πολλές φορές την ημέρα. Οι κλείδες αυτές ανταλλάσσονται μέσω Bluetooth μεταξύ κοντινών έξυπνων τηλεφώνων που χρησιμοποιούν εφαρμογή ιχνηλάτησης επαφών, και αποθηκεύονται στη συσκευή επί 14 ημέρες.Σε περίπτωση που βρεθείτε θετικός/θετική στη νόσο COVID-19, μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτήν την πληροφορία ώστε να ειδοποιήσετε τα άτομα τα οποία είχατε πλησιάσει προηγουμένως. Στη συνέχεια, το τηλέφωνό σας θα κοινοποιήσει τις κλείδες που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες 14 ημέρες στον διακομιστή παρασκηνίου (backend) της εφαρμογής που χρησιμοποιείται στη χώρα σας.>>

ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ bluetooth των ΕΜΒΟΛΙΑΖΜΕΝΩΝ.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Εκπέμπουν πάντα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι δεν εκπέμπουν πάντα. Εκπέμπουν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Ποιες είναι αυτές οι συνθήκες;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G για να εκπέμψουν.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Μα ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί το δίκτυο 5G.

AΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχουν και τα ROUTER 5G. ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G THN ΚΑΤΣΑΜΕ, θα παιζουν με το μυαλό μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ bluetooth στις 27/6/21 από 12:15 έως 14:30.

Διάλεξα μια ωραία παραλία με 3 μαγαζιά , το ένα άνοιξε φέτος και έχει router (καινούργιο που εκπέμπει 2,4G/5G) ενώ τα άλλα δυο μαγαζιά υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια και έχουν ROUTER που εκπέμπουν μόνο στα 2,4G.

Eπισης στην Παραλία αυτή έχει δύο νέες κεραίες που ετοιμάζονται να εκπέμψουν 5G. ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ 5G.

Κάθισα στο μαγαζί που το ρουτερ εκπεμπει σε 5G (όσο πιο άκρη γίνεται ) και άρχισα τις ανιχνεύσεις.

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ 1:

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ 2Η ΦΩΤΟ:

 


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 3Η ΦΩΤΟ:


ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΟΥΝ από το μαγαζι που είχε το ρούτερ 5G και πήγαινα προς το μαγαζί , που το ρούτερ εξέπεμπε μόνο 2G οι εκπομπές εμβολιασμένων εξαφανίζονταν.Και το άλλο μαγαζί είχε κόσμο που είχε εμβολιασθεί.

Αλλά δεν έβγαζαν εκπομπή διότι δεν ήταν υπό την επιρροή του 5G.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ 5G έδιναν εκπομπή bluetooth λόγω των ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

Πηγή: 

ἐστάλη μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ ἀπό τόν συντάκτη τοῦ ἄρθρου. Τόν εὐχαριστοῦμε καί συγχαρητήρια γιά τήν ἔρευνά του!


3 Σχόλια
Προβολή όλων Πιο χρήσιμο Υψηλότερη βαθμολογία Χαμηλότερη βαθμολογία Προσθέστε την κριτική σας
 1. Από τα link πάντως εξηγείται ότι η παραγωγή κ η εκπομπή γίνεται από τα *κινητά*.
  Και εφόσον:
  1) έχει εγκατασταθεί η σχετική εφαρμογή covid
  2) είναι το bluetooth ενεργοποιημένο
  3) έχει ο καθένας ενημερώσει την εφαρμογή με την κατάστασή του (εμβολιασμένος/θετικός/αρνητικός/κ.λπ.).
  Όπως χαρακτηριστικά λέει… “Όταν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, το έξυπνο τηλέφωνό σας δημιουργεί αυθαίρετες κλείδες πολλές φορές την ημέρα. Οι κλείδες αυτές ανταλλάσσονται μέσω Bluetooth μεταξύ κοντινών έξυπνων τηλεφώνων που χρησιμοποιούν εφαρμογή ιχνηλάτησης επαφών, και αποθηκεύονται στη συσκευή επί 14 ημέρες.”

  • Συμφωνώ με τον john Dros, η μετάδοση δεν γίνεται από τα οποιαδήποτε σωματίδια (όχι οτι δεν υπάρχουν ή αποκλείεται να γίνει αργότερα) αλλά από εφαρμογή την οποία ενημερώνει ο χρήστης.
   Επίσης το 5G στο ρούτερ δεν είναι το γνωστό που αναφέρεστε, αλλά η συχνότητα λειτουργίας του ρούτερ. Τά σύγχρονα ρούτερ μπορούν να εργαστούν στη συχνότητα των 2,4G (Ghz) ή των 5G (Ghz). Η συχνότητα λειτουργίας του περιβόητου “5G” μπορεί να είναι από 1,7Ghz έως και πάνω από 27Ghz.
   Συμπερασματικά αυτά που ανιχνεύατε στο κινητό σας, ήταν οι διευθύνσεις των συσκευών που συνδέονταν στο ρούτερ με τη συχνότητα λειτουργίας 5Ghz.

 2. Το πρόθεμα νανο – μπαίνει μπροστά από πολλές μοναδες μέτρησης για να δηλώσει υπομοναδα πχ nm(νανομετρο, υποδιαίρεση του μέτρου). Από μόνο του δε λέει δηλαδή κάτι. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ ως χημικός.
  Όσο για το Bluetooth το λέει ξεκάθαρα πως γίνεται εγκατάσταση εφαρμογής στο κινητό. Δεν εκπέμπει ο οργανισμός.
  Κι εγώ δέχομαι πως τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο και έχουν πάρα πολλές παρενέργειες και ίσως και παρενέργειες που θα φανούν μετά από καιρό, αλλά να είμαστε προσεκτικοι στο τι αναπαράγουμε.
  Πολύ φιλικά έκανα αυτές τις επισημάνσεις και θα χαρώ αν κάτι δεν κατάλαβα καλά να με διορθώσετε!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου