Η επόμενη κυβέρνηση θα κάνει τον Κούλη να φαίνεται Άγιος

Ή θα γίνει συγ-κυβέρνηση, ή θα γίνει α-κυβέρνηση. Αδιάφορο.

Και ασχέτως με το σχήμα θα είναι η χειρότερη που πέρασε ποτέ.

Θα είναι αυτή που θα εγκαθιδρύσει το νέο δυστοπικό οργουελικό σενάριο ψηφιακής ταυτότητας – ψηφιακού νομίσματος.

Ο εχθρός δεν είναι τα μεγάλα κόμματα αλλά η προπαγάνδα και η κοινωνική μηχανική. Δηλαδή αυτοί που ελέγχουν όλα τα μέσα και τις οθόνες μέσα στα οποία ο κοσμάκης περνά ώρες τη μέρα. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις, είναι οι εκλεκτοί του λαού ή είναι οι αντιπρόσωποι του λαού, και αυτό δεν έπαψε να ισχύει ποτέ.

Οι πολίτες σήμερα είναι οι χειρότεροι που έζησαν τα τελευταία εκατό χρόνια και γι’ αυτό και η κυβέρνηση θα είναι αντίστοιχη. Το πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικοί αλλά οι πολίτες. Και το πρόβλημα των πολιτών είναι η χειραγώγηση.

Τα μέσα και οι αλγόριθμοι, τους έχουν κάνει να νομίζουν πως  πάντοτε έχουν δίκιο καθιστώντας τους άχρηστους. Και δεν μπορούν να “δουν” την συνολική εικόνα. Και όταν δεν μπορείς να δεις την συνολική εικόνα διαιρείσαι και ποτέ δεν έχεις στρατηγική έναντι του πραγματικού εχθρού σου.

Του “αόρατου” εχθρού. Αλλά σαν Δον Κιχώτης βλέπεις ανεμόμυλους. Βρίσκουν αυτό που σ’ αρέσει, και στο δίνουν συνεχώς μπροστά σου.

Αν αγαπάς τα ζώα για παράδειγμα, θα κάνουν την αγάπη σου πάθος. Θα σε κάνουν να μισήσεις τους ανθρώπους. Παίρνουν τις “επιλογές” του καθενός μας και τις κάνουν πάθη. Και συμφέροντα. Και ο παθιασμένος άνθρωπος, δεν έχει λογική. Έχει χάσει το αυτεξούσιο.

Σήμερα οι εννιά στους δέκα είναι α-θεοι για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Ο Θεός βρίσκεται απέναντι στα πάθη τους και στις χιλιάδες αντιλήψεις που μοιράζει ο Διαφθορέας. Και δεν τους βολεύει. Γι’ αυτό τον μισούν. Ακόμη και το 10% των “πιστών” έχει υποταχθεί σ’ αυτό το μακάβριο παιχνίδι και “παίρνει αποφάσεις” όπως του τις “δίνουν”. Πιστεύει κάθε εβδομάδα σε άλλες “λύσεις” και άλλους “ήρωες” που θα τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ξεχνώντας την ουσία και τη δύναμη της πίστης του. Στην ουσία, μονάχα το 1% δεν επηρεάζεται από αυτά. Και εκεί παίζεται το πραγματικό παιχνίδι.

Αυτό το 1% είναι που θα κάνει τη διαφορά. Και η μάχη διαδραματίζεται “εντός”. Στο να μείνουμε ή να συμπεριληφθούμε στο 1%.

Έτσι για να έχουμε λίγη επίγνωση.

https://www.facebook.com/bakmanyan

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου