Εργασία ή Θάνατος… Υγεία ή Θάνατος… Ελευθερία ή Θάνατος

Αυτά τα τρία θεμελιώδη ανθρώπινα και εργατικά δικαιώματα ενσαρκώνονται μέσα σε μια χειρόγραφη επιστολή προς τον Φασίστα υπουργό “”Υγείας””, που έστειλαν οι Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας, στην οποία ανακοινώνουν την απόφαση τους να συνεχίσουν την απεργία πείνας, που ξεκίνησαν πριν 13 μέρες.

Η επιστολή απευθύνεται σ’ έναν Φασίστα υπουργό, που πίστευε ότι μόλις θα ψηφιστεί η παράταση της αναστολής για άλλους 9 μήνες θα γονατίσουν και θα παραιτηθούν από τον αγώνα και θα τρέχουν να “”εμβολιαστούν””. Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι στον κόσμο αυτό υπάρχουν εργαζόμενοι και Υγειονομικοί που δεν τα παρατάνε γιατί είναι βαθιά πεπεισμένοι για τα δίκαια.. για την Εργασία, την Υγεία και την Ελευθερία.

   

Η επιστολή απευθύνεται σε έναν Φασίστα υπουργό που προφανώς έχει συνδέσει το δικό του πολιτικό θάνατο με τον φυσικό θάνατο απεργών πείνας και την εργασιακή και οικονομική και ψυχολογική εξόντωση 7500 Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας. Η προσωπική του βεντέτα με τους Υγειονομικούς είναι πια άκρως επικίνδυνη και άκρως προκλητική. Είναι χρέος κάθε πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου τώρα και άμεσα να παλέψουν μαζί και να ζητήσουν την παραίτηση του και την άμεση παύση της αναστολής εργασίας και των πάγωμα των μισθών όλων των Υγειονομικών.

Είμαστε πια μπροστά στο εξής δίλημμα θάνατος μιας πολιτικής βεντέτας ή θάνατος ανθρώπων εργαζομένων απεργών πείνας …

Nasim Hanna Alatras

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος