Η Εθνική Μειοδοσία Συνεχίζεται Ακάθεκτη

Η είδηση: Το Πρωτοδικείο Φλώρινας επικύρωσε το καταστατικό της ΜΚΟ ‘’Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας’’.

Ένδειξη φιλίας και καλής γειτονίας, αναφέρει ο Ζάεφ, κάνοντας λόγο για «δικαίωση» της Συμφωνίας των Πρεσπών!!! «Ευχαριστώ τόσο τον πρώην όσο και τον νυν Πρωθυπουργό, Τσίπρα και Μητσοτάκη, για την πίστη και τη δέσμευσή τους στην οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας».

Τα προσωπεία έπεσαν. Η χώρα μας είναι γυμνή από υπερασπιστές.

Το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας έχει ως σκοπό του να εργαστεί για:

– τη διδασκαλία της μακεδονικής πρότυπης γλώσσας σε πολίτες της Ελλάδας, μέσω διαδικτυακού ιστότοπου.

– την υποστήριξη της εισαγωγής της μακεδονικής πρότυπης γλώσσας ως προαιρετικού μαθήματος σε δημόσια σχολεία (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) και πανεπιστήμια στην Ελλάδα, που βρίσκονται στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

– την υποστήριξη της ίδρυσης παιδαγωγικών σχολών/τμημάτων εντός υφιστάμενων πανεπιστημίων στην Ελλάδα για την ανάπτυξη τοπικών καθηγητών της Μακεδονικής γλώσσας, καθώς και του προγράμματος σπουδών και του διδακτικού υλικού.

Υπενθυμίζεται ότι με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών η «Μακεδονική» καθορίστηκε ως η επίσημη γλώσσα της «Βόρειας Μακεδονίας», με αναφορά ότι έχει σλαβική προέλευση και δεν έχει σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό της Μακεδονίας.

Αυτό που μονίμως και συστηματικά αγνοούν οι πλαστογράφοι γείτονές μας, οι οποίοι τα τελευταία 80 χρόνια αγωνιωδώς επιχειρούν να στοιχειοθετήσουν ανύπαρκτη εθνότητα και τεχνητή γλώσσα, είναι ότι οι πρόγονοί τους Σλάβοι εισέβαλαν στα Βαλκάνια τον 6ο μ.Χ. αιώνα και άρχισαν να εκπολιτίζονται μόλις τον 10ο αιώνα από τους Έλληνες-Μακεδόνες, Θεσσαλονικείς αδελφούς, Κύριλλο και Μεθόδιο, ενώ τα αρχαιολογικά ευρήματα του Δίου, της Βεργίνας, της Πέλλας, των Φιλίππων, αλλά και της Ηράκλειας, έχουν αφετηρία τον 6ο π.Χ. αιώνα. Αναδεικνύουν έναν εκπληκτικό πολιτιστικό πλούτο και έναν μοναδικό πνευματικό πολιτισμό, με ανεπανάληπτα αριστουργήματα τέχνης που επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά και με αδιάψευστα στοιχεία την πανάρχαια και αλληλένδετη σχέση Ελληνισμού και Μακεδονίας (βλ. αδιάσειστα επιχειρήματα στο βιβλίο του Σαράντη Ι. Καργάκου «Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».

Περαιτέρω αγνοούν οι ανιστόρητοι ότι, πλην των αρχαίων ιστορικών, ἡ Ελληνικότητα της Μακεδονίας και του Βασιλιά της Αλέξανδρου μαρτυρούνται και στο κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης (Δανιήλ  η΄, 21-22).

Ως Δημοκρατικό και Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ», καλούμε τον ελληνικό λαό, ο οποίος πάντοτε αποδεικνύει την αυτοθυσία του σε κάθε κίνδυνο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, σε εθνική επαγρύπνηση για τη Μακεδονία μας, μακριά από οποιοδήποτε ενδοτισμό ή αποδοχή «λύσεων» που αντιβαίνουν στο εθνικό μας συμφέρον, το δίκαιο και την ιστορία του τόπου μας.

Όταν οι φύλακες προδίδουν, απ’ όπου και αν προέρχονται, και υπονομεύουν την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως λύκοι από το ποίμνιο του Γένους των Ρωμιών.

Όλοι όσοι πρόδωσαν την Ελλάδα αποκαλύφθηκαν

Όμως, γνωρίζουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι, διότι αλληλοκαλύπτονται για να πνίξουν ατιμώρητοι τη βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού. Μόνο αυτός ο Λαός μπορεί να τους τιμωρήσει, στέλνοντάς τους στον «σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας», όπως είχε πει ο αείμνηστος Μίκης Θεοδωράκης.

Η Νίκη έχει θέσει ως πρώτιστους στόχους της, αφ’ ενός την ανατροπή της μειοδοτικής συμφωνίας, αφ’ ετέρου τη λογοδοσία των πρωταιτίων της προδοσίας.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου