Η ευθύνη των συνετών*

Καθώς γινόμαστε μάρτυρες μίας επιθετικής ρητορικής από την Κυβέρνηση εις βάρος των μη εμβολιασμένων πολιτών που σαφώς πλέον μετριούνται σε εκατομμύρια και δημοσίως αποκαλούνται «ψεκασμένοι» από τον ίδιο τους τον εκλεγμένο Κυβερνήτη, λαμβάνει χώρα μια εκπληκτική προσπάθεια ενοχοποίησης των ανεμβολίαστων ως αιτίας πάσας μα..κίας και ασθενείας.

Το βασικότερο επιχείρημα που παπαγαλίζεται στην Τι Βι, είναι το περί υπεύθυνης κοινωνικής στάσης από τους ήρωες εμβολιασμένους που αποσυμπιέζουν το σύστημα Υγείας!

Ας το δούμε λίγο καλύτερα αυτό το αφηγηματάκι!

  1. Καταρχήν η πίεση που δέχεται το Σύστημα Υγείας είναι μια ξεκάθαρα πολιτική-διοικητική απόφαση της Κυβέρνησης που επέλεξε να δώσει 8 δις σε επιδόματα αντί 2 δις σε ενίσχυση κλινών, ΜΕΘ και προσωπικού και δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την ενίσχυση της κρίσιμης πρωτοβάθμιας περίθαλψης!
  2. Είναι σαφές ότι οι εμβολιασμένοι κατά κύριο λόγο κινήθηκαν με βάση το φόβο και τον τρόμο που έσπειραν τα ΜΜΕ για μια ασθένεια που έχει δείκτη θνητότητας περίπου 1/1300 . Δεν είναι λίγο αλλά δεν είναι αιτία να βρίσκεται κάποιος σε πανικό και να επικαλείται μετά, τη δήθεν κοινωνική του ευαισθησία ενώ στην πραγματικότητα απλά ανθρωπίνως φοβήθηκε.
  3. Πόσο υπεύθυνος είναι ένας πολίτης που δέχεται να βάλει ένα πειραματικό εμβόλιο το οποίο δεν έχει περάσει καν όλες τις φάσεις έγκρισης. ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι σε 5 ή 10 χρόνια δεν θα επιβαρύνει το σύστημα Υγείας με κάποια τρομερή ασθένεια που βραχυπροθέσμα δε διαφαινόταν εν μέσω κράτους πανικού;

Άρα για ποια κοινωνική ευθύνη μιλάμε όταν ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού πανικοβλημένο αποφάσισέ να εμβολιαστεί,  με ένα σκεύασμά που δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία έγκρισης του ?

Σε τι κινδύνους έχουν βάλει τη χώρα, το σύστημα υγείας και την εθνική Οικονομία λόγω ακριβώς της βιαστικής τους αυτής επιλογής;

Κάτι μου λέει ότι αυτό τον υπολογισμό δεν θα τον ακούσουμε ποτέ σε τηλεοπτικό παράθυρο  καθώς υπάρχει μεγάλη πραγματικά πιθανότητα να αποδειχθεί σε 2-3 χρόνια από σήμερα πως ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ( που είναι και ο μέσος όρος αναμονής για όλα τα εμβόλια Ιστορικά).

Όλο αυτό το αφήγημα που συνοδεύεται από διχαστικότητα και υστερία πρέπει να τελειώσει πριν οδηγήσει τη χώρα σε ανεκδιήγητες καταστάσεις !

Ας το καταλάβουμε μια και καλή και οριστικά = το εμβόλιο προστατεύει τον λήπτη από βαριά νόσηση και τίποτε παραπάνω – Απλά και σταράτα.

*https://www.macroskopio.gr/el/i-efthyni-ton-syneton/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος