Γ. Χαράρι: «Για όλα φταίνε όσοι εναντιώθηκαν στην Παγκοσμιοποίηση»!

Γ. Χαράρι: «Η σύγκρουση στην Μέση Ανατολή θα εξαπλωθεί παντού»!

Κατηγόρησε όσους αγαπούν τις χώρες τους και πιστεύουν στις παραδοσιακές αξίες

Ο πασίγνωστος θεωρητικός του Great Reset της νέας εποχής και σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ, αλλά και συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιούβαλ Νόα Χαράρι, μιλώντας σε ιταλικό ΜΜΕ, είπε ότι αυτό που συμβαίνει στην Γάζα και στο Ισραήλ είναι μόνο η αρχή και θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο εξαιτίας όλων όσων εναντιώθηκαν στην… Παγκοσμιοποίηση!

Κατηγόρησε όσους αγαπάνε την χώρα τους και τις παραδοσιακές αξίες ως… λαϊκιστές και ότι κατέστρεψα την παγκόσμια φιλελεύθερη τάξη η οποία αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους ως… ίδιους!

Μάλιστα όπως είπε η στην θέση αυτής της τάξης δεν πρόσφεραν κάτι προς αντικατάσταση.

Είναι σαφές πως οι παγκοσμιοποιητές τύπου Χαράρι και Σβαμπ κάθε σύγκρουση την βλέπουν ως ευκαιρία για να επιβάλουν την ατζέντα τους.

Ως υποστηρικτής και επί της ουσίας συνδημιουργός μαζί με τον Κλάους Σβαμπ, του Great Reset, o Nόα Χαράρι είναι φανατικός οπαδός της αναθεώρησης, η οποία θα καταλήξει στον σχεδιασμό που ευαγγελίζεται και ονειρεύεται.

Για να γίνει όμως η αναθεώρηση χρειάζονται πάντα μεγάλες κρίσεις. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν θα έπρεπε να εφευρεθούν.

«Ξέρετε, πριν από 10 χρόνια, όπως όταν έγραψα το (βιβλίο) Sapiens, ο πλανήτης είχε πολλά προβλήματα αλλά είχαμε μια τάξη… Υπήρχε μια παγκόσμια φιλελεύθερη τάξη βασισμένη σε οικουμενικές αξίες.

Το θεμελιώδες μήνυμα της φιλελεύθερης τάξης ήταν ότι όλα τα ανθρώπινα όντα ανήκουν στο ίδιο είδος.

Έπειτα είχαμε αυτό το κύμα λαϊκισμού, ξέρετε όχι μόνο σε χώρες όπως η Ρωσία, αλλά εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τους λαϊκιστές να επιτίθενται στις φιλελεύθερες αξίες και ιδέες, καταστρέφοντας εκ των έσω την παγκόσμια τάξη.

Επαναλαμβάνω, η ίδια η ιδέα της παγκόσμιας συνεργασίας κατέληξε συνώνυμη με την προδοσία. ”Θα ‘πρεπε να νοιάζεσαι μόνο για την χώρα σου”.

Και το αποτέλεσμα ήταν ότι η τάξη κατέρρευσε. Δεν προσέφεραν τίποτα σε αντικατάστασή της.

Αν επιτίθονταν στην φιλελεύθερη τάξη και έλεγαν: ”Εντάξει αλλά εμείς ονειρευόμαστε μια διαφορετική τάξη. Αυτές είναι οι οικουμενικές αξίες στις οποίες πιστεύουμε. Αυτοί είναι οι παγκόσμιοι θεσμοί που υποστηρίζουμε.”, εντάξει ας το συζητήσουμε.

Αλλά κατέστρεψαν την τάξη χωρίς να προσφέρουν τίποτα προς αντικατάστασή της.

Και όταν καταστρέφεις την τάξη, αυτό που παίρνεις είναι αταξία, χάος, βία. Κι αν δεν αποκαταστήσουμε μια παγκόσμια τάξη, τότε τις εικόνες που βλέπουμε τώρα στο Ισραήλ και στην Γάζα δυστυχώς θα τις βλέπουμε σε ολοένα και περισσότερα μέρη σ’ ολόκληρο τον πλανήτη».

https://www.pronews.gr/kosmos/g-xarari-i-sygkrousi-stin-mesi-anatoli-tha-eksaplothei-pantou-gia-ola-ftaine-osoi-enantiothikan-stin-pagkosmiopoiisi/

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου