Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

”Γιατί επιτρέπει ο Θεός να «κλείνουν, περιορίζουν»  Εκκλησίες, Μοναστήρια, με μία ασθένεια, να γίνεται βεβήλωση των Αγίων μυστηρίων, (μάσκες, εμβόλια, φόβο, ασπασμό εικόνες, το χέρι του ιερέα, αντίδωρο, Θεία Κοινωνία), από ορθοδόξους κληρικούς και λαϊκούς;;;

Κλήρος και λαός είναι σαν υπνωτισμένοι με μια φοβερή δαιμονική δύναμη να έχει μπει σε δράση.

Πόσο επιφανειακοί ήμασταν όλοι!!

Ο φόβος, η απιστία, δίνει χώρο στη δαιμονοκρατία!

Παλιά, η δαιμονική αυτή δύναμη κατοικούσε στα έλη και στα πυκνά δάση, επειδή οι άνθρωποι πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, φορούσαν και τιμούσαν τον σταυρό.

Τα σπίτια μας κάποτε  ήταν προστατευμένα από τις εικόνες, τα κανδήλια που έκαιγαν, τον αγιασμό που έκαναν, το θυμίαμα, έδιωχναν τα δαιμόνια, πετούσαν μακριά και φοβόταν να πλησιάσουν…

Σήμερα όμως, τα σπίτια αυτά αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουν γίνει κατοικητήριο δαιμόνων, για την απιστία τους και την απομάκρυνσή τους, επέτρεψε ο Θεός να μπούμε στη δοκιμασία αυτή, έτσι ώστε να ξυπνήσουμε και να αναζητήσουμε την πραγματική ταυτότητά μας!

Όταν λείπει ο ήλιος μόνο τότε έρχεται το σκοτάδι, όταν φεύγει ο Θεός από τη ζωή μας μόνο τότε έρχεται ο Αρχηγός του σκότους!

Όλος ο πλανήτης έχει καταληφθεί από τις σατανικές δυνάμεις και εμείς ανήμποροι να αντιδράσουμε γιατί η πνευματική μας κατάσταση είναι περιορισμένη, μας λείπει ο φωτισμός και η δύναμη του Αγίου Πνεύματος!

Ό,τι γίνεται είναι προς όφελος του ανθρώπου, γιατί ο Θεός για τη σωτηρία μας εργάζεται από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας μας!

Εμείς να έχουμε εμπιστοσύνη στον Τριαδικό μας Θεό, υπομονή, να τον παρακαλούμε να μας φωτίζει, να μας δίνει δύναμη να ακολουθήσουμε το Άγιο θέλημά Του!

Στο τέλος εμείς θα νικήσουμε, απλά γιατί θα είμαστε με τον Νικητή. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!

Στώμεν καλώς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος