Το Ρωμαίικο > Παιδεία > Καλημέρα σε όλους / Χριστίνα Μάκρη, Γιατρός

Καλημέρα σε όλους / Χριστίνα Μάκρη, Γιατρός

Θα ήθελα να πω δυο λόγια σε όλους όσους δεν αντέχουν την πίεση και υπάρχει περίπτωση να λυγίσουν τελικά και να πάνε να κάνουν το εμβόλιο.

Αν νομίζετε ότι κάνοντας το εμβόλιο θα γυρίσουμε στην παλιά ζωή μας, δυστυχώς δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αυτό είναι δική σας ψευδαίσθηση και όχι αυτών που κινούν τα νήματα ανά τον κόσμο.

Και δεν το λέω εγώ αλλά ψάξτε στο διαδίκτυο και ακούστε τον πρόεδρο του ΠΟΥ, τον Karl Swab, τον Bill Gates, τον οργανισμό Cavi, κπα.

Που οι ίδιοι λένε ότι “όποιος νομίζει ότι θα ξαναγυρίσουμε στην κανονικότατα μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται”.

Επιπλέον, αν έχετε διαβάσει το Δόγμα του Σοκ της Naomi Klein, τα λέει όλα αυτά και τα σχέδια για το μέλλον μας.

Επομένως, σκεφτείτε καλά την απόφασή σας πριν λυγίσετε και τους αφήσετε να σας σκοτώσουν είτε με το εμβόλιο τώρα είτε με την πείνα και την εξαθλίωση μετά. Δεν είναι τίποτα τυχαίο και ό,τι γίνεται τώρα είναι μελετημένο αρκετά χρόνια πριν.

Το 2009, αν θυμάστε, είχαν προσπαθήσει ξανά να εφαρμόσουν την ψευτοπανδημία με τον Η1Ν1 αλλά δεν τους βγήκε. Δικό μου πιστεύω είναι ότι το πέτυχαν τώρα γιατί προσκυνήσαμε την ύλη και την κενοδοξία μας, και βάλαμε τον ΘΕΟ στην άκρη.

Σας παρακαλώ πολύ, για δικό σας όφελος, πριν πάρετε την απόφαση να παίξετε ρώσικη ρουλέτα στα παιδιά, που είναι το μέλλον μας, και με τη δική σας ενέργεια τα καταδικάσετε στον αφανισμό. Σηκώστε τα μάτια στον ουρανό και ρωτήστε ποιο είναι το θέλημα Εκείνου που εσείς και εγώ οφείλουμε την ύπαρξή μας.

Συγχωρέστε με, αλλά νιώθω ότι χανόμαστε και πρέπει τώρα να αφήσουμε τις υλικές μας ανέσεις και να σκεφτούμε το μέλλον μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος