Καλό μήνα Έλληνες και φίλοι όπου γης, με υγεία πάνω από όλα / Ιωάννα Ξέρα

Μια ζωγραφιά παράδοσης των παλιών θεοσεβούμενων ανθρώπων χωρίς τα πολλά γράμματα και μόρφωση όπου μέσα από πίκρες, βάσανα και σκληρή δουλειά για να μεγαλώσουν όχι ένα αλλά 3 και παραπάνω παιδιά που ‘έστελνε’ ο Θεός και παρά τη φτώχεια σμίγαν χωριανοί συγγενείς και μουσαφιραίοι να γιορτάσουν τις ακομμάτιστες παραδόσεις του λαού..

Χρόνια και άνθρωποι που έφυγαν, κι εμείς ως οι νεοέλληνες που ανήκουμε στη δύση πια δεχόμαστε τις αλλαγές της ζωής μας χωρίς σεβασμό και μνήμη όπου τίποτα δε μεταδώσαμε στα σημερινά παιδιά, αυτή τη νέα γενιά που καταστρέψαμε κι απομακρύναμε από πίστη, εκκλησία και παραδόσεις ..

Ο κήπος, μετά τις τελευταίες φωτιές, φρεζαρισμένος ποτίζεται να δεχτεί τα καλοκαιρινά φυτά του, μια ασχολία όπου ξεχνά κανείς τον κόσμο και τα παράλογα που συμβαίνουν, έναν κόσμο ηττοπαθή πια όπου έχασε τα δικαιώματα που κέρδισε με αγώνες και προπαντός τη Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια ….

Οι εκλογές ενώνουν τους Έλληνες όπου ξανά πάντα στα ίδια σύμφωνα με εικόνες στις ειδήσεις ξεχνάνε Μάτι, Τέμπη, Μακεδονία, Λοκντάουν, πρόστιμα για μη εμβόλιο και τόσα άλλα και πάμε για ‘τουρκοαιγαίο’ κλπ..

Δεν αλλάζει τούτος ο λαός, ο λαουτζίκος των καλαθιών κι επιδομάτων να σηκώσει ανάστημα έστω μια φορά για την Πατρίδα Ελλάδα…είθε να δώσει μια ‘μπουνιά’ ο Θεός ως μια δεύτερη ευκαιρία στην ανθρωπότητα που καταρρέει από άθεες αντίχριστες εξουσίες..

ΥΓ Μου άρεσε αυτό το άρθρο, όποιος θέλει διαβάζει …Αλλαγή; https://www.estianews.gr/…/o%e1%bc%b1-mystikoi-de…/…

https://www.facebook.com/100002856624525/posts/pfbid02gAPMuRmC1kAjn4AM2St3pS9vELZ6xZHKqryYDo16eQoTTGR7eJsrc2xie7tnwEZvl/

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου