Κωστίδης Αβραάμ, ο Ρωμηός της ‘’ΝΙΚΗΣ’’

Ένας Ρωμηός, με αυθόρμητη καλημέρα και καρδιά ζεστή.

Ένας Ρωμηός, που νιώθει ότι όλοι είμαστε άνθρωποι του Θεού και έχουμε την ίδια αξία.

Ένας Ρωμηός, που δεν εμπορεύεται ιδεολογίες και ανθρώπινες ψυχές για να ζήσει.

Ένας Ρωμηός, που το μόνο που μετράει γι’ αυτόν είναι να γίνεται το καλό για τον συνάνθρωπο.

Ένας Ρωμηός, με «μπέσα» και «λόγο τιμής».

Ένας Ρωμηός, που αγωνίζεται εναντίον της αισχρής κομματοκρατίας που, χρόνια τώρα, προσβάλλει και καταπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις ιερότητες του πρόσχαρου και ανοιχτόκαρδου παραδοσιακού ρωμηού.

Ένας Ρωμηός, που αγωνίζεται με τη ΝΙΚΗ εναντίον εκείνου του κομματάρχη που όταν διαβλέπει πως δεν έχεις τίποτε να του προσφέρεις, τότε σε προσπερνά ψυχρά και δεν σου λέει ούτε μια λέξη ούτε μια καλημέρα του Θεού. Εναντίον εκείνου του κομματάρχη που δεν έχει αξία το καλό, παρά μονάχα η τυφλή υπακοή στην κομματική γραμμή, ακόμη κι αν αυτή βλάπτει το δημόσιο όφελος. Εναντίον εκείνου του κομματάρχη που γύρω του υπάρχουν μόνο ψήφοι που πρέπει να ψαρευτούν με κάθε αθέμιτο και ανέντιμο μέσο. Εναντίον εκείνου του κομματάρχη που αμύνεται αποκλειστικά περί ‘’πάρτης’’ και δεν διστάζει να πατήσει επί πτωμάτων. Η χειραψία του παγερή και δόλια. Θρησκεία του το κόμμα. Πατρίδα του το χρήμα. Αυτοσκοπός του η ματαιοδοξία.

Κωστίδης Αβραάμ, μέλος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, στη Β΄ Θεσσαλονίκης, αγωνίζεται με όλους αυτούς τους υπέροχους Συνέλληνες, με σκοπό τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

Με τη ΝΙΚΗ για τη Νίκη!
Παπαδόπουλος Θεόφιλος

 

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου