Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > Λίγα λόγια για το επεισόδιο στην Πλατεία Νέας Σμύρνης

Λίγα λόγια για το επεισόδιο στην Πλατεία Νέας Σμύρνης

Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στην βίαιη σκηνή του περιστατικού με πρωταγωνιστή έναν ανεγκέφαλο αστυνομικό ο οποίος «μαστίγωνε» μια δεξιά και μια αριστερά όποιον έβρισκε μπροστά του. Θα αναφερθώ στον πολυετή σχεδιασμό που προηγήθηκε αυτού, κατά τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων σχέδιο που ακολουθείται πιστά.

Προ μερικών ετών δημιουργήθηκαν οι ειδικές Ομάδες Ο.Π.Κ.Ε και ΔΙΑΣ. Δύο σώματα, οι άνδρες των οποίων κατά την άσκηση των καθηκόντων του φέρουν πλήρη αστυνομική εξάρτηση, έτοιμα να αντιμετωπίσουν το κοινό και οργανωμένο έγκλημα εν τω πράττεστε και τους σκληρούς του δράστες.

Το τελευταίο διάστημα, λόγω ιού, οι ίδιοι αυτοί άνδρες ανέλαβαν σκόπιμα πλέον άλλον ρόλο. Στάλθηκαν να ελέγχουν πολίτες, ανήλικα παιδιά, ηλικιωμένους, οικογένειες στις Πλατείες και στα πάρκα αν έχουν στείλει sms αν φέρουν βεβαίωση μετακίνησης που χορήγησαν στον εαυτό τους και γενικά απλούς φιλήσυχους πολίτες!!!!

Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία. Συνδυάζεται με τις απαγορεύσεις συναθροίσεων, κάτι που φοβούνται περισσότερο από κάθε τί άλλο οι εκάστοτε Κυβερνώντες. Άλλωστε στα πλαίσια αυτά θεσπίστηκαν οι απαγορεύσεις μετακίνησης μετά τις 9 το βράδυ και 6μμ τα Σαββατοκύριακα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα και άλλες Μεγαλουπόλεις!!!!. Για τον ίδιο λόγο απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις άνω των εννέα ατόμων σε κάθε χώρο (ακόμη και σε σπίτια) προκειμένου να προλάβουν ανταλλαγές σκέψεων, δημιουργία πυρήνων για οργάνωση αντίστασης. Στα ίδια πλαίσια κινήθηκε η απαγόρευση ελεύθερης μετακίνησης από Νομό σε Νομό και άλλες παρόμοιες απαγορεύσεις περιορισμού των μετακινήσεων. Στον στόχο μπήκε και η εστίαση μέσω της οποίας μπορεί ενδεχομένως να προκληθούν ζυμώσεις, να ληφθούν αποφάσεις, να οργανωθούν υγειά εξωκομματικά κινήματα, ιδιαίτερα νέων. Και αυτό το φοβάται κάθε εξουσία που εναγωνίως και διακαώς επιθυμεί να εγκαθιδρύσει τον Παγκόσμιο ηγέτη, την Παγκόσμια Δικτατορία.

Φυσικά και αυτά τα μέτρα απαγόρευσης δεν ίσχυσαν στα ΜΜΜ όπου υπάρχουν πολίτες που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους, στα Σούπερ Μάρκετ και άλλους χώρους απλής συνύπαρξης ετερόκλητου πλήθους. Αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα, καθόσον στα σημεία αυτά δεν μπορεί να οργανωθεί αντίσταση κοινωνικών ομάδων, συντεχνιών κλπ, μιας που δεν υπάρχει μεταξύ τους επικοινωνία και κανένας σύνδεσμος για αυτό και δεν τα φοβούνται.

Η τεράστια αυτή διαφορά μεταχείρισης των πολιτών και των συναθροίσεών τους από τις αποφάσεις που καθημερινά λαμβάνονται είναι πλέον πασιφανής. Είναι πασιφανές ότι τα μέτρα δεν έχουν στόχο τον περιορισμό και την εξάλειψη του ιού, αλλά την σταδιακή δημιουργία μια πειθαρχημένης και απόλυτα ελεγχόμενης κοινωνίας.

Ένας χρόνος σκληρών και αλλοπρόσαλλων περιοριστικών μέτρων, με συνεχή άνοιξε κλείσε σχολείων (και των παραθύρων τους), συνόρων, καταστημάτων κλπ κπ  και η ταυτόχρονη συνέχιση, διόγκωση & διασπορά του ιού αυτό δηλώνει. Δηλώνει ότι δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα, αλλά να το διαιωνίσουν, και μέσω αυτού να επιτύχουν αλλότριους σκοπούς, οι οποίοι αργά αλλά σταθερά διαφαίνονται.

Οι Κινέζοι σε ένα μήνα έλυσαν τον θέμα. Ρώσοι Κινέζοι και άλλες Κυβερνήσεις πλην των «δυτικών» κινήθηκαν προς την συμβατική ιατρική και δημιούργησαν (Light) δικά τους εμβόλια. Εμείς οι «ανήκομεν εις την Δύση» αναμένουμε τους δισεκατομμυριούχους ευεργέτες μας, οι οποίοι μέσω πληθώρας πτωμάτων λόγω ιού και όχι μόνο, πολλαπλασίασαν τα κέρδη τους να τα ανακαλύψουν!!!! Να ανακαλύψει ο καθένας τα δικά του εμβόλια, διαφορετικά μεταξύ τους, για να τα μοσχοπουλήσει για να μας σώσουν…

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά ενέταξαν και την Αστυνομία στο σχέδιο πειθαρχίας και σταδιακού περιορισμού των ελευθεριών. Τέθηκαν στόχοι βεβαίωσης παραβάσεων για έλεγχο των μετακινήσεων, οι οποίοι έπρεπε πάση θυσία να πιαστούν.

Στην Επαρχία όπου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ζουν ανάμεσα στους ίδιους και ίδιους ανθρώπους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συγχωριανούς έγινε προσπάθεια το πρόβλημα να ξεπεραστεί με τη μεταφορά προσωπικού από άλλα σημεία του κάθε Νομού, ώστε να επιτευχθεί η σκληρότητα των μέτρων, μέσω αγνώστων ελεγκτών.

Τρία τρία τα περιπολικά έξω από κεντρικούς Ναούς στις δεσποτικές εορτές για επίδειξη ισχύος του συστήματος από το σύνολο των δυνάμεων (Τάξης, Ασφάλειας, Τροχαίας). ΟΠΚΕ & ΔΙΑΣ κλήθηκαν να ενισχύσουν με την παρουσία τους αυτό το κλίμα αστυνομοκρατίας.

Στις μεγαλουπόλεις όπου τα πράγματα είναι πιο απρόσωπα νόμιζαν οι κύριοι που έλαβαν τα μέτρα αυτά ότι μπορούν να τα περάσουν ευκολότερα. Όμως τα μέτρα αυτά έπεσαν πάνω σε μια οικογένεια με παιδιά που κάθονταν κάτω από τον ήλιο εκμεταλλευόμενη την αργία της Κυριακής. Έπεσαν πάνω σε ένα νεαρό που αντιστάθηκε υπέρ τρίτου, της οικογένειας δηλαδή βλέποντας να της επιβάλλουν πάνοπλοι αστυνομικοί πρόστιμο 300 ευρώ, γιατί κάθονταν στο παγκάκι. Έπεσαν πάνω σε έναν ανεγκέφαλο που νόμισε ότι οφείλει να επιχειρήσει όπως επιχειρεί όταν έχει μπροστά του κακοποιούς.

Ας σταματήσουν οι κομήτες της πολιτικής, οι νάνοι υψηλών θώκων να χρησιμοποιούν την Ελληνική Αστυνομία και τους ένστολους πολίτες που την στελεχώνουν σαν «όργανα» καταστολής και εκφοβισμού απλών πολιτών. Η ιστορία δεκαετιών που έχει δεν αμαυρώνετε από περιστατικά όπως το παραπάνω, το οποίο ως ηθικοί αυτουργοί οι ίδιοι ανέχθηκαν, για να μην αναφέρω ότι προκάλεσαν, με τα άστοχα σχέδιά τους.

Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, στην συντριπτική του πλειοψηφία, γνωρίζει ότι είναι πρωτίστως πολίτες, σύζυγοι, αδελφοί, γονείς παιδιά, φίλοι των πολιτών όλης της κοινωνίας και δευτερευόντως αστυνομικοί ορκισμένοι να καταστείλουν το έγκλημα και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Είναι τμήμα της κοινωνίας μας, παιδιά του Λαού που τον υπηρετούν, τον διακονούν και δεν τον διαφεντεύουν, κάτι που πολύ άκομψα με πρόσχημα τον ιό προσπαθούν ορισμένοι να το επιβάλλουν.

Οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, OYTE EINAI, ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ  Robocop… Υπηρέτες των αφεντικών της Ν.Τ.Π

“Ο Αρτέμιος”

 

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος