ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΘΑΜΕ: . . τό ἀποτέλεσμα τῆς ἐνεργοποιήσεως (τῶν κεραιῶν κινητῆς τηλεφωνίας) θά εἶναι ὁ ξαφνικός θάνατος λόγω καρδιακοῦ ἐπεισοδίου. . . (Σημείωση: μετά τόν «ἐμβολιασμόν»)

 Ἡ  ἀνάρτηση τοῦ Κ.  Ἀρβανίτη: 

 «Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ 8μηνο ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΥΘΜΟ.   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ COVID.

ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

Σημείωσητό . . «κάτι  έχει ξυπνήσει,  πυροδοτήσει  μᾶς φέρνει  σέ ἄλλα ἐπίπεδα: αὐτά μίας ἐνεργοποίησης (ἐξωτερικῶν καί ἐσωτερικῶν  τεχνικῶν παραγόντων) κάτω ἀπό ὁρισμένες συνθῆκες.  Αὐτές οἱ δυνάμεις  τό πιθανώτερο εἶναι   κυρίως οἱ ἠλεκτρομαγνητικές, σέ συνδυασμό μέ τα μέτρα πού λαμβάνει ἡ κυβέρνηση.

             Στό ἐν λόγω σημεῖο  –ΒΙΒΛΙΟ : Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ  ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ- ἀναφέρονται τά  ἑξῆς  (σοβαρό  πληροφοριακό ὑλικό) :

Ἀντιγραφή (στό μονοτονικό).

Οι σκοτεινοί ηγέτες της Νέας Εποχής δεν σταματούν να συνωμοτούν κατά της ανθρωπότητος με όλα τα σύγχρονα μέσα, που αφθόνως διαθέτουν.  Έτσι προσφάτως ανακάλυψαν ένα ειδικό εμβόλιον το οποίο περιέχει χιλιάδες νανορομπότ (biofleshrobot), αόρατα από γυμνό μάτι αφού είναι μικρότερα από τα βακτηρίδια!  Όταν εισαχθεί εις τον οργανισμόν το εμβόλιον αυτό τότε οι νανοτρανζίστορ εγκέφαλοι ενεργοποιούνται διά ειδικών κυμάτων, που εκπέμπονται από γιγαντιαίες κεραίες, ευρισκόμενες σε ειδικώς κατασκευασθέντα τεράστια στάδια. Ήδη υπάρχουν 40 τέτοια στάδια εις όλον τον κόσμον. Το αποτέλεσμα της ενεργοποιήσεως θα είναι ο ξαφνικός θάνατος λόγω καρδιακού επεισοδίου του εμβολιασθέντος ατόμου! Υπάρχει ακόμη η δυνατότης, να προκαλέσει αντί θανάτου την ψυχολογικήν αλλαγήν του ατόμου κατά την βούληση του χειριστού των ειδικών αυτών κυμάτων EIF, που θα εκπέμπονται από τα εν λόγω στάδια. Τα ανωτέρω τα είχε εκφράσει ήδη από το 1974 ο διευθυντής της Νευροψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Yale των Ηνωμένων Πολιτειών Dr. Zose Delgado όταν έγραψε: “Πρέπει να ελέγχωμε τον εγκέφαλον ηλεκτρονικώς. Κάποτε στρατοί και στρατηγοί θα ελέγχωνται διά ηλεκτρονικού ερεθισμού του εγκεφάλου… ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να αναπτύσσει τον νουν του κατά βούλησιν…” – Πρακτικά Κογκρέσσο Νο 26, vol 118, Φεβρ. 24 του 1974.   Είναι στο πρόγραμμα, εξ άλλου, της Νέας Εποχής να ελαττώση τον παγκόσμιον πληθυσμόν, ώστε να μείνουν μόνον 500 εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτό το έχουν δηλώσει επανειλημμένως ο Ted-Teruet, ιδιοκτήτης του CNN, καθώς και ο πρίγκιψ Φίλιππος της Αγγλίας. Αμφότεροι επιθυμούν να ελαττωθή ο πληθυσμός της γης κατά τουλάχιστον 80%, δηλαδή να χαθούν 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι! (Βλ. Alex Jones, Desceut into Tyrauny, pp. 164, 167, USA 2002, και περιοδικόν: Rower of Prophesy, The World Cup Conspiracy, May 2002)  Ασφαλώς δημιουργείται κατόπιν των ανωτέρω το ερώτημα. Πώς θα πείσουν τόσον κόσμον, ώστε να δεχθεί το εμβόλιον; Απλούστατα διαδίδοντας ότι έρχονται παγκόσμιοι θανατηφόροι επιδημίαι (όπως π.χ. του ιού των ορνίθων) και θα πρέπει να αντιμετωπισθούν διά του εμβολιασμού. Γι’ αυτό θα πρέπει ο κάθε πολίτης να γίνη προστάτης του εαυτού του, μη πιστεύων ακρίτως κάθε πληροφορία των media, διότι αυτοί, που τα διευθύνουν, επιθυμούν σε παγκόσμιον κλίμακα την εξόντωσίν του.

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΟ 2006 ! ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος