Γιατί ΝΙΚΗ; / Κοινοβιάτης μοναχός

Απλά και ταπεινά και εφόσον έχουμε το δικαίωμα προτείνουμε.

Όμως, προς Θεού, ποτέ δεν επιβάλλουμε ούτε ψυχαναγκάζουμε όπως άλλοι πράττουν!

Ακολουθούν 20 λόγοι, για τους οποίους αξίζει  κάποιος να στηρίξει τη Νίκη.

Πρώτη φορά νιώθουμε την ανάγκη να προτείνουμε, στην αγάπη σας, προκειμένου να κάνετε σωστή επιλογή, αφού και για αυτό καθημερινά ευχόμαστε στη Θεία Λειτουργία: “τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς ημών…παρά Του Κυρίου αιτησώμεθα…”

1) Είναι άνθρωποι ευλογημένοι, έντιμοι, με μυστηριακή ζωή, παρθένοι στην πολιτική.

2) Τον πρόεδρο του κόμματος τον γνωρίζουμε και θαυμάζουμε το έργο του τα τελευταία είκοσι χρόνια!

3) Είναι το μοναδικό κόμμα που μιλάει ακομπλεξάριστα για μετάνοια και μυστηριακή ζωή, πίστη στον Χριστό μας και φιλοπατρία χωρίς φανατισμό!!!

4) Δεν υβρίζει, ούτε προσβάλλει τους πολιτικούς του αντιπάλους, παρόλο που δέχεται ανελέητο πόλεμο και συκοφαντίες.

5) Έχουν την αρετή της διάκρισης, δεν εξουθενώνουν τους αδερφούς που εν γνώση ή εν αγνοία, εμβολιάστηκαν με τα mRNA!

6) Θέλουν να ενώσουν τους Έλληνες, μακριά από φανατισμούς και ακρότητες. Ο διχασμός εμβολιασμένοι- ανεμβολίαστοι είναι εκ του πονηρού. Οι εμβολιασμένοι με την επιείκεια, την αγκαλιά μας και την προσευχή μας, θα καταλάβουν το λάθος τους σιγά σιγά με τη Χάρη Του!!

7) Δεν υπόσχονται πράγματα που ξέρουν ότι δεν υλοποιούνται, όπως κάνουν τα υπόλοιπα πατριωτικά κόμματα, όπου με κορώνες εντυπωσιάζουν τους αφελείς. (Βλέπε Μπέχλη).

8) Όλοι (πατριωτικά κόμματα) εκτιμούν και θέλουν τον κύριο Νατσιό μαζί τους, αλλά δεν τον στηρίζουν, ούτε τάσσονται μαζί του. Τώρα μετά την αποτυχία τους, θυμήθηκαν όλοι όσοι πήραν 0,3….. να κάνουν τον πατριωτικό συνασπισμό “απελπισμένων αποτυχημένων”.

Το κίνημα ΝΙΚΗ είναι παλαιότερο και όλοι αυτοί αν είχαν αγνά κίνητρα και φιλότιμο θα έπρεπε να ταχθούν μαζί του, όχι να το χτυπάνε

και μετά την ήττα τους, να το θυμηθούν!!

Οι ευλαβείς πατριώτες τίμησαν τη ΝΙΚΗ την 21η Μαΐου, δεν τίμησαν αυτούς……

9) Κανένας άλλος πρόεδρος κόμματος δεν έχει την ευλάβεια, τη γνώση και σωστές θέσεις,

κατά του οικουμενισμού, κατά της υποχρεωτικοτητας, κατά της παγκοσμιοποίησης,

κατά της κάρτας του πολίτη…

Μια  ματιά στην αρθρογραφία και στις εκπομπές του θα πείσει κάθε καλοπροαίρετο.

10) Ο κύριος Νατσιός άνοιξε τα μάτια των γονιών σε θέματα παιδείας (γνωστοί οι αγώνες του) αλλά και τους ιεράρχες προσπάθησε να αφυπνίσει να μην προδώσουν την αποστολή τους.

(Θέλουμε κατηχητικό και ομολογιακό χαρακτήρα στο μάθημα θρησκευτικών του δημοτικού, θρησκειολογία αργότερα, στο γυμνάσιο, λύκειο)

11) Διακρίνουμε καλή πνευματική κατάσταση  στους υποψηφίους, ευλάβεια, διάκριση, ταπεινό φρόνημα… Είναι ισορροπημένοι άνθρωποι, χωρίς εμμονές, ακρότητες, πάθος για εξουσία, υποσχέσεις και κυβερνητικά προγράμματα προς εντυπωσιασμό. Φιλοπατρία φαίνεται να έχουν και τα άλλα νέα κόμματα, αλλά τα παραπάνω χαρακτηριστικά και αρετές, δεν τα είδαμε, ίσα ίσα είδαμε επιθετικότητα, αλαζονεία, εμπάθεια, ειρωνίες με λάσπη αρκετή!

12) Πιο συκοφαντημένο κόμμα στη νεότερη ιστορία δεν είχαμε! και από ανθρώπους που ποτέ δεν θα περίμενες, είδαμε αδιάκριτο πόλεμο, αυστηρή κριτική, πάθος, για την ακρίβεια που ούτε σε αιρετικούς και οικουμενιστές επισκόπους δεν ασκήθηκε ποτέ… (βλέπε π. Στυλιανό Καρπαθίου).

13) Απόδειξη ότι το κόμμα απαρτίζεται από ενάρετους υποψηφίους, είναι η αγάπη τους για Τον Χριστό μας, η θέληση για ενότητα στο “εμείς” και όχι στο “εγώ”.

Η κυρία Βασιλική Ζιάκα απέδειξε με τη στάση της, το ήθος και την αρετή των υποψηφίων! Θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί κι όμως ζήτησε τις προσευχές όλων μας και ταπεινά έδειξε εμπιστοσύνη και υπακοή!Έτσι είναι στη ΝΙΚΗ! Οι υποψήφιοι μπήκαν για να διακονήσουν και όχι αποσκοπώντας στην  εξουσία, την προβολή και το χρήμα!

14) Το ότι ανώτατος ευλαβέστατος δικαστικός, επέλεξε να διακονήσει την προσπάθεια αυτή, αυτό λέει πολλά!!!

(Τα σέβη μας στον κ. Αποστολάκη)

15) Το ότι τόσοι αξιόλογοι, ευλαβείς επιστήμονες γιατροί (πρώην υγειονομικοί σε αναστολή) προτίμησαν να διακονήσουν το κίνημα και αυτό λέει πολλά!!!

16) Το ότι ο Μητσοτάκης του σκότους, της απάτης, της απειλής, ο πιστός υπηρέτης του διαβόλου, ενοχλείται ΜΟΝΟ από την φωτεινή παρουσία του κυρίου Νατσιού, αποκαλώντας τους “σκοταδιστές” …και αυτό νομίζω λέει πολλά!!!

17) Μόνο στον κύριο Νατσιό δε διακρίνουμε τον υπερφίαλο εγωισμό του “ξερόλα” και του “σωτήρα”! Πάντα μετρημένος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα, ταπεινά λέει αυτό που μπορεί να γίνει, στηριζόμενος στη Χάρη Του, μακριά από υπερβολές και ουτοπίες ….

18) Άλλον ανελλιπώς εκκλησιαζόμενο πρόεδρο κόμματος δεν βλέπουμε… Θέλουμε παράδειγμα για τα παιδιά μας σε όλα! Όχι λόγια……!!

19) Άλλον, που παρόλο ότι θα μπορούσε να προβάλλει, σχέσεις γνωριμίες, επαφές με αγίους γέροντες εντός και εκτός Αγίου Όρους, εντούτοις από σεμνότητα δεν το κάνει, δε γνωρίζουμε!

Παρόλα αυτά, ο κ. Νατσιός, γίνεται αποδέκτης αδίκων κατηγοριών περί εργαλειοποίησης!

20) Ποτέ ο κύριος Νατσιός δε ζήτησε να τον στηρίξουν εκκλησιαστικοί.

Όσοι το κάνουμε γίνεται από καρδιάς και υποχρέωση ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Άλλοι χρησιμοποιούν το Άγιον Όρος και το θυμούνται μόνο πριν τις εκλογές, μόνο και μόνο για μία φωτογραφία! (Άδωνης,  Δένδιας, Τσίπρας κλπ.)

Τέλος, όλοι εμείς, που με κόστος προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να δείτε καθαρά το συμφέρον των παιδιών σας, για πρώτη φορά σας ικετεύουμε να αφυπνιστείτε, αλλά και τον διπλανό γονιό να βοηθήσετε να ξυπνήσει, ώστε να μην κλωτσήσουμε την ευκαιρία που το Έλεός Του μας χάρισε….!

Και αυτό λέει πολλά!!

Θα μπορούσαμε να αδιαφορήσουμε και να πούμε πως μόνο προσευχούλα θα κάνουμε και ό,τι θέλει ας γίνει! στο κάτω κάτω παιδιά εμείς δεν έχουμε, γιατί να πονάμε και να ενδιαφερόμαστε για το μέλλον των παιδιών;

Τέτοιους αγιορείτες άραγε θέλουμε;

Δε νομίζω!!!

Προσοχή και προσευχή!!

Ίνα μὴ πλεονεκτηθῶμεν ὑπὸ τοῦ σατανᾶ· οὐ γὰρ αὐτοῦ τὰ νοήματα ἀγνοοῦμεν……..

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου