Η Νίκη βάλλεται έσωθεν από ημέτερους (Χριστιανούς δηλαδή) και έξωθεν από τα Νεοταξικά κόμματα / Γεώργιος ΚΕ. Δυοβουνιώτης*

Αυτές τις κρίσιμες ώρες, παραμονές των εκλογών,  οι αξιότιμοι κύριοι  Βαθιώτης Κων., Δασκαλάκης Δημήτριος, σεβαστός π. Στυλ. Καρπαθίου, Νεκτάριος Δαπέργολας και κ.λ. με δημοσιεύματά τους και συνεντεύξεις τους χτυπούν με καταιγιστικά βέλη  κατά της εκλογής του νεοσύστατου Κινήματος της ΝΙΚΗΣ. Εν προκειμένω  η Νίκη βάλλεται έσωθεν από ημέτερους (Χριστιανούς δηλαδή) και έξωθεν από τα Νεοταξικά κόμματα.

Τα εν λόγω πρόσωπα και όχι μόνο, τα είχαμε πολύ ψηλά, αλλά τώρα έδειξαν  το πραγματικό τους πρόσωπο. Αντιφάσκοντας με τους εαυτούς τους, συντάχθηκαν με την κρατική μίσθαρνη εκκλησιαστική Δεσποτοκρατία  και τον βόρβορο της κατευθυνόμενης προπαγάνδας (από τα ΜΜΕ και πρόθυμα «θρησκευτικά» ιστολόγια και κανάλια), που επιστρατεύτηκαν όλοι να πολεμήσουν το καραβάκι της ΝΙΚΗΣ που τόλμησε να δώσει την μάχη στην σφοδρή τρικυμία  που πλαγιοκοπεί τη χώρα μας.

Αντί να πολεμούν τα Νεοταξίτικα Μασονοκρατούμενα Σοδομιτικά κόμματα της Ν.Δ. -ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ- ΚΚΕ.,  στρατευτήκανε κατά ενός νεοσύστατου κινήματος της ΝΙΚΗΣ, που αποτελείται από  πεπαιδευμένα  αξιοσέβαστα πρόσωπα, Νοικοκυραίους,  που τόλμησαν και είπαν ότι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και δέχθηκαν πισώπλατα αδελφικά χτυπήματα.

Να είστε σίγουροι, κύριε Βαθιώτη Κων., Δασκαλάκη Δημήτριε, π. Στυλ. Καρπαθίου, Νεκτάριε Δαπέργολα και κ.λ., ότι σε κάθε περίπτωση εκλογής της ΝΙΚΗ, ή μη, θα έχετε και εσείς μερίδιο, διότι θα έχετε  συμβάλει και εσείς με τις σοφιστείες σας και την έντεχνη ενστάλαξη του δηλητηρίου της αμφιβολίας, της συκοφαντίας και του ψίθυρου  που  μετέρχεσθε μικρόψυχα, δηλ. με την ίδια μέθοδο και χειρότερη θα έλεγα, από αυτή που μετέρχονται τα συστημικά κόμματα.

Τα μνημονευόμενα πρόσωπα, με προεξάρχοντα τον π. Στυλιανό Καρπαθίου  τα είχα, όπως πλήθος άλλων συνανθρώπων μας, στον κολοφώνα της υπολήψεως μου, πολύ ψηλά. Μελετούσα τα κείμενά τους και τους μακάριζα, προσωπικά δεν γνωριζόμαστε, αλλά φεύ, δεν περίμενα  ποτέ να κατακρημνισθούν, να αυτοαπομειωθούν, να απομυθοποιηθούν,  δοκιμαζόμενοι σε κάτι τόσο απλό, που αποτελεί και δημοκρατικό δικαίωμα, όπως η υποψηφιότητα του Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ” ΝΙΚΗ “, που απαρτίζεται από Ορθοδόξους Χριστιανούς και  εν προκειμένω να καταδείξουν αυτή την αδιάκριτη και δόλια  τακτική  στοχευμένης πολεμικής.

Τι προτείνετε επιτέλους, ποιο το όραμά σας για να ορθοποδίσει η χώρα; Την αντίσταση δια της αποχής; Έτσι θα αντισταθείτε στους Σοδομιστές, τους Προδότες, τους Διεθνιστές; τους Λαθροεποικιστές, τους Εμβολιαστές με θανατηφόρα σκευάσματα;,  τα τρωκτικά και αιμοβόρα τέρατα που πίνουν το αίμα του Λαού και νέμονται την χώρα μας;

Επιτέλους, τόσα κόμματα γύρω μας και όμως «επί σκοπόν» στοχεύετε την ΝΙΚΗ; εκεί συγκεντρώσατε το μένος σας;  Αλλά ανθρώπινα τα λάθη, θα σας έχουμε στην καρδιά μας, δεν μπορούμε να παραθεωρήσουμε   τόσους ομολογιακούς τιμίους αγώνες σας.

Ασφαλή και ικανό κριτήριο για να ψηφίσουμε  ανενδοιάστως το εν λόγω Κίνημα της ΝΙΚΗΣ είναι ότι πολεμιέται σφόδρα  πανταχόθεν, όσο κανένα άλλο κόμμα, από ανάξιους Δεσποτάδες,  Δεξιούς και Αριστερούς Διεθνιστές, Μασόνους, υποστηρικτές των ΛΟΑΤΚΙ και των εκτρώσεων, εσωτερικούς και εξωτερικούς αντιπάλους, είναι δείγμα ότι πληρεί το ιδεολογικό υπόβαθρο για να μας εκπροσωπήσει επαξίως στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αυτό τους ενοχλεί.    Οι ιδέες μας είναι σαν τα καρφιά όσο τις χτυπούν τόσο πιο βαθιά ριζώνουν.

Ως Έλληνας Πολίτης που ποτέ δεν εντάχθηκα σε κανένα  κόμμα,  προβαίνω μετά παρρησίας να καλέσω όλους ομοθύμως και ανεπιφυλάκτως να στηρίξουν με την ψήφο τους πάση δυνάμει το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ με πρόεδρο τον κύριο Δημήτριο Νατσιό και να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της παραπληροφόρησης που επιβουλεύονται τον Νικηφόρον  πλούν της ΝΙΚΗΣ.

Πατριώτες! Έσεσθαι εδραίοι.

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  17- Ιουνίου -2023

*Πολιτικός Μηχανικός – Μηχανολόγος Μηχανικός

2 Σχόλια
Προβολή όλων Πιο χρήσιμο Υψηλότερη βαθμολογία Χαμηλότερη βαθμολογία Προσθέστε την κριτική σας
 1. Έχετε πολύ θράσος, κύριε Δυοβουνιώτη, ή όπως διαφορετικά σας λένε… γιατί δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο διαδύκτυο με το όνομά σας…
  Καλλίτερα να ελέγξετε τις κωλοτούμπες του δασκαλάκου σας… που τολμάτε να μιλάτε για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΗΘΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ κ.κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ…
  Ουτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δεν φτάνει ο Νατσιός και η παρέα του…

  Υ.Γ. Και τυγχάνει να γνωρίζω πάνω από μια δεκαετία τον Νατσιό και τα γυρολόγια του από κόμμα σε κόμμα…

  Πάντα επωνύμως

  Καλλιόπη Σουφλή

 2. Τολμάει ο Δυοβουνιώτης, να μιλήσει για το ΗΘΟΣ του πρωτοπρεσβύτερου πατρός Στυλιανού Καρπαθίου;;;
  Λίγη αισχύνη… Κι εσείς, αγαπητοί συνάδελφοι, να προσέχετε τι αναρτάτε…

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου