Οι ΛΟΑΤΚΙ+ και οι «γάμοι» τους, διαλύουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Ο Μητσοτάκης σε θύελλα κι ο Ανδρουλάκης στο καναβάτσο! Χαμόγελα από…ΣΥΡΙΖΑ;

Ανησυχία στο Μαξίμου λίγο πριν τις Ευρωεκλογές! Μετά την ψήφιση του ν/σ για τους ΛΟΑΤΚΙ άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου! Η δυσφορία των Ελλήνων για την πορνοποίηση της κοινωνίας, καθώς και η γενικευμένη ακρίβεια οδηγούν στα τάρταρα τους εγχώριους Νεοταξίτες!

Η βεβήλωση των οσίων και των ιερών ενός λαού, ποτέ δεν πέρασε χωρίς συνέπειες. Πόσω δε μάλλον όταν πρόκειται για τον λαό των Ελλήνων, όπου η βυζαντινή κάπα που φορούσε εδώ και χίλια πεντακόσια χρόνια, στην ουσία δεν έπεσε από πάνω του ποτέ. Ούτε όταν πέρασαν από πάνω του οι Φράγκοι, ούτε όταν οι ξενόδουλες νεοταξίτικες ηγεσίες προσπάθησαν να τον μεταλλάξουν.

Αυτό που συνετελέσθη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ήταν η τρίτη και μεγαλύτερη μαχαιριά στις πλάτες των Ελλήνων από τον νεοταξικό συρφετό.

Η πρώτη ήταν τα επονείδιστα μνημόνια και η πλήρης εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους πιστωτές. Ο πόνος που προκάλεσε ήταν αφόρητος. Τουλάχιστον μισό εκατομμύριο Έλληνες σύρθηκαν στη φτώχεια, άλλοι τόσοι έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και μετανάστευσαν σε Αμερική, Γερμανία και Αυστραλία, ενώ μια μεγάλη μερίδα νέων Ελλήνων επιστημόνων βρήκαν θέσεις εργασίας στο εξωτερικό, ρίχνοντας πέντε φάσκελα σε όλο το πολιτικό χαμαιτυπείο.

Η δεύτερη μαχαιριά και μεγαλύτερη από την πρώτη, ήταν το ξεπούλημα της ιστορίας της πατρίδας μας μαζί με το όνομα «Μακεδονία» στους σλαβοβούλγαρους των Σκοπίων. Η πληγή αυτής της μαχαιριάς, δεν έκλεισε και δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ, διαψεύδοντας τους Τσίπρα, Κοτζιά αλλά και τον ίδιο τον Κων/νο Μητσοτάκη, ο οποίος είχε πει ως πρωθυπουργός το 1992 ότι «Σε καμμιά εικοσαριά χρόνια, κανείς δε θα θυμάται ούτε το όνομα, ούτε τη συμφωνία».

Η τρίτη και ακόμα πιο ισχυρή και επονείδιστη, ήταν η προχτεσινή.

Αυτό που την διαφοροποιεί από τις άλλες δύο, είναι ότι μέσω αυτής χτυπήθηκε βάναυσα η ίδια η ελληνική οικογένεια, η οποία ζει και βασιλεύει από καταβολής του έθνους μας. Δηλαδή, οι ρίζες της στέκουν στέρεες από τα βάθη των αιώνων και των χιλιετηρίδων. Τους ισχυρούς αυτούς δεσμούς που πλαισιώνουν την ελληνική οικογένεια, θαυμάζουν και χαίρονται ακόμη και οι Δυτικοί «φίλοι» μας, όταν τύχει να έχουν φίλους Έλληνες που έχουν μεταναστεύσει στις χώρες τους.

Ειδικά σε Αυστραλία και Αμερική.

Αν δεν με πιστεύετε, κάντε τον κόπο να δείτε εκείνη την χαριτωμένη ταινία που σκηνοθέτησε ο Αμερικανοεβραίος Joel Zwick με παραγωγoύς τον ίδιο τον Tom Hanks (που ελληνοποιήθηκε πρόσφατα) και την ελληνίδα σύζυγό του και με πρωταγωνιστές τους Ελληνοαμερικανούς Nia Vardalos (Ουρανία Βαρδάλογλου) και Michel Constantine (Μιχάλης Κων/νου).
Κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν διανοήθηκε να απλώσει χέρι στο μέγιστο όσιο και ιερό των Ελλήνων.
Κι αυτοί που το αποφάσισαν προχτές, νοιώθουν τα χέρια τους να πέφτουν από τη ρίζα…

Το Μαξίμου σε κρίση, ο Μητσοτάκης σε…παράκρουση!

Κατά την άποψή μου και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των εφημερίδων της χτεσινής ημέρας, η προχτεσινή νύχτα άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για την ΝΔ, αλλά και για το ΠΑΣΟΚ του «ανύπαρκτου» πλέον Ανδρουλάκη. Αλλά ειδικά για την ΝΔ του «γιου του αποστάτη» Μητσοτάκη, τα πράγματα δείχνουν ότι η υπομονή έχει όρια και αυτά μάλλον ξεπεράστηκαν.

Το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ διαχώρισε τη θέση του από τις …ανθελληνικές και αντεθνικές αποφάσεις της κλίκας του αρχηγού τους με αποτέλεσμα 20 βουλευτές να καταψηφίσουν και μάλιστα ονομαστικά το νομοσχέδιο-έκτρωμα, ενώ άλλοι 31 απείχαν.

Τα ονόματά τους θα τα βρείτε ΕΔΩ

Τον Χορό των Καταραμένων, άνοιξε ο Αντώνης Σαμαράς με την προχτεσινή του ομιλία στη Βουλή στα πλαίσια της συζήτησης που είχε διεξαχθεί πριν την κρίσιμη ψηφοφορία.

Ο Σαμαράς, στην κυριολεξία «έγδυσε» τον Μητσοτάκη, καθώς διαφοροποιήθηκε πλήρως από όλες τις «στρατηγικές» επιλογές του πρωθυπουργού Ελληνοτουρκικά, αγροτικό, μεταναστευτικό), όχι μόνο για το επαίσχυντο νομοσχέδιο.

Στην ομιλία του για το ν/σ μάλιστα σημείωσε πως «αυτά (δηλαδή τα νεοταξικά αριστερίστικα μηδενιστικά πρότυπα των ΛΟΑΤΚΙ κλπ) δεν έχουν σχέση με την παράταξή μας. Κύριοι της κυβέρνησης, δεν κάνετε έτσι στροφή στο «κέντρο». Δεν είναι «κέντρο» η ανατροπή της οικογένειας, δεν είναι «κέντρο» η κατάργηση της μάνας και του πατέρα. Και για όλα αυτά, η παράταξη μας δεν θα έπρεπε να το έχει φέρει προς ψήφιση. Εγώ δεν θα το ψηφίσω. Ο γάμος των ομόφυλων (ομοφυλόφιλων επί του ορθού) δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα».

Είπε κι άλλα ο Σαμαράς, δεν σταμάτησε εκεί. Μίλησε και για …ζυμώσεις και πιέσεις που λαμβάνουν χώρα στα… «γαλάζια φροντιστήρια»(!), δηλαδή μ’ άλλα λόγια, αποκάλεσε τις κεντρικές ΚΟ ως…φροντιστήρια ενστερνισμού νεοταξικών ιδεολογιών και όχι εθνικών επειδή αυτό θέλει ο …αρχηγός που καπηλεύτηκε κάποτε το κόμμα!

Όπως υπογραμμίζεται μέσα από διάφορα ρεπορτάζ έγκυρων εφημερίδων, ενδεικτικό του τεταμένου κλίματος στην πλευρά της ΝΔ είναι ότι την ώρα που μιλούσε ο Σαμαράς, υπήρχε υπόγεια γραμμή από το Μαξίμου στο να αδειάσει(!) η αίθουσα από βουλευτές της ΝΔ για να …μην τον ακούνε και τον χειροκροτήσουνε στο τέλος!

Πράγματα απίστευτα!

Από την άλλη μεριά, ο Μητσοτάκης προσπαθώντας απεγνωσμένα να κρατήσει τα…μπόσικα, ξεστόμισε και πάλι εκείνο το ανιστόρητο καραμανλικό «ανήκωμεν εις την Δύσιν» αλλά έπεσε σε νέα λούμπα λέγοντας πως «υπενθυμίζω την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ που λέει ότι να συντηρούμε από την παράδοση όσα είναι χρήσιμα», διαχωρίζοντας επί της ουσίας την συντήρηση από την…οπισθοδρόμηση!

Δηλαδή, μ’ άλλα λόγια, είπε στους εμβρόντητους βουλευτές του, ότι η…αποδοχή ως ισότητα της ανωμαλίας των ΛΟΑΤΚΙ με τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι…πρόοδος, ενώ η παραδοσιακή οικογένεια αποτελεί πλέον…οπισθοδρόμηση!

Και δεν έπεσε εκείνη την ώρα το ταβάνι του πρώην παλατιού του Όθωνα να τον πλακώσει!

Παράλληλα με την λαϊκή οργή που ακολουθεί το επαίσχυντο νομοσχέδιο, βρίσκεται και σε πλήρη έξαρση το κίνημα των αγροτών ως μέρος της γενικής αγροτικής κινητοποίησης των ευρωπαϊκών κρατών, όπου σύμφωνα με τις απόψεις των αγροτών, δεν πρόκειται να αφήσει τον αγώνα του επ’ ουδενί, επειδή ο Μητσοτάκης τους εμπαίζει με εξαγγελίες κούφιες και άδειες. Και τα μπλόκα και οι αντιδράσεις δεν προβλέπεται να κοπάσουν εύκολα.

Και ως …κεράσακι στην όλη τούρτα, υπάρχει και η φοιτητική κινητοποίηση όσον αφορά τις εξαγγελίες για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Αυτός ο πονοκέφαλος που δημιούργησε η νεοταξική γραμμή του Μαξίμου είναι ακόμη πιο δυνατός από τους άλλους δύο, διότι αφορά το πλέον δυναμικό στοιχείο της κοινωνίας, δηλαδή τον φοιτητικό κόσμο. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες οι κινητοποιήσεις των φοιτητών αριθμούν χιλιάδες άτομα, αποδομώντας και το αφήγημα της κυβέρνησης – που αναμασούν τα «πετσωμένα» ΜΜΕ – που μιλάει για «μειοψηφίες» που διασαλεύουν την …ομαλότητα στα πανεπιστήμια!

Αν ο Μητσοτάκης έλθει σε μετωπική σύγκρουση με το φοιτητικό κίνημα, καλύτερα να μπει από τώρα στον τάφο ή στην καλύτερη, να παραιτηθεί. Κανείς πολιτικός ή …τύραννος δεν τα έβαλε με τους φοιτητές, όταν αυτοί ήταν οργανωμένοι και δρούσαν σαν ενιαίο μέτωπο και δεν έπεσε από την εξουσία. Ιδίως τώρα, που με τα νεοταξίτικα τερτίπια των κυβερνώντων περί ιδιωτικών πανεπιστημίων, έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους.

Η καρέκλα του Ανδρουλάκη τρίζει…επικίνδυνα! Βρωμιές, ΛΟΑΤΚΙ και (νέα) σκάνδαλα γκρεμίζουν το κόμμα του!

Μπορεί ο – αμφιβόλου ικανότητος – Νίκος Ανδρουλάκης να …περιφέρονταν στην Κρήτη σε επαφές με αγρότες ή να νταραβερίζεται με φοιτητές χτυπώντας τους φιλικά τους ώμους, αλλά η…αμφισβήτηση των ικανοτήτων του ως αρχηγός της ιστορικής κεντρώας παράταξης του ΠΑΣΟΚ είναι μάλλον καθολική και εκφράστηκε από την κοινοβουλευτική του ομάδα προχτές το βράδυ.

Μπορεί οι έντεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισαν το επαίσχυντο ν/σ να απείχαν – σε αντιδιαστολή με τους 20 της ΝΔ που καταψήφισαν – αλλά η…αποχή τους δεν αφορά μόνο την διαφωνία τους για το ν/σ, αλλά είναι και ένα σαφέστατο μήνυμα προς την…κεφαλή του κόμματος ότι έχει πάρει λάθος δρόμο με τις επιλογές του και απομακρύνεται από την εκλογική βάση.

Και είναι πράγματι σοβαρή υπόθεση στο να συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη και να στηρίξει το ν/σ, τη στιγμή που ο ίδιος μέχρι και πριν από λίγο καιρό, τον κατηγορούσε με βαριές κουβέντες για το επίσης σοβαρό αδίκημα της παράνομης παρακολούθησης του από την ΕΥΠ. Εξ άλλου, όλοι οι ΠΑΣΟΚοι καταλαβαίνουν πως το κόμμα τους σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει, επειδή το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει…το νέο φυτώριο που τροφοδοτεί την νεοταξική ΝΔ από…στελέχη και πρόσωπα!

Και ποιος άλλως τε δεν γνωρίζει ότι τα μισά τουλάχιστον στελέχη που απαρτίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη προέρχονται από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ!

Ακόμη μεγαλύτερο ζήτημα, προκύπτει και από τη φράση «Δεν είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ» που διαδόθηκε μέσω του twitter την νύχτα της ψηφοφορίας από οργισμένους οπαδούς του κόμματος, ενώ η ίδια η ηγεσία του…κωφεύει λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ είναι φορέας-θεματοφύλακας των ανθρώπινων δικαιωμάτων καθολικά και όχι αλά κάρτ».

Ναι, αλλά…υπάρχει ακόμη (περιέργως) το «Πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ, που συνδέεται με στοιχεία εθνοκεντρικά και διαφωνεί πλήρως με τις επιλογές της νέας ηγεσίας.

Κατά την άποψη μου, ο διχασμός δεν είναι ούτε πρόσκαιρος, ούτε παράταιρος. Κι ας λένε οι της Χαριλάου Τρικούπη πως επειδή οι διαφωνούντες βουλευτές προέρχονται κυρίως από την επαρχία, ότι η κίνηση τους αυτή μπορεί να φέρει…νέους ψήφους στους βουλευτές αυτούς λόγω της…γενναιότητας τους στο να διαφωνήσουν με την ηγεσία! (τι τους ταΐζουν αυτούς τους νεοφιλελέ πρασινοφρουρούς οι νεοταξίτες αφεντικά τους, ένας …Θεός μόνο ξέρει!)

Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και το πρωτοσέλιδο-κόλαφος για το ΠΑΣΟΚ της εφημερίδας Documento (το ρεπορτάζ ανήκει στον εγκυρότατο και μαχητικό Κώστα Βαξεβάνη) που μιλάει για…κομπίνες του Ανδρουλάκη με ευρωπαϊκά κονδύλια, τα οποία και χρησιμοποιούσε για να κάνει προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζοντας τα ως …δαπάνες που σχετίζονται με την – ένας Θεός ξέρει ποια – δράση του ως μέλους των ευρωσοσιαλιστών!

Ο Βαξεβάνης ως όφειλε, απευθύνθηκε άμεσα στην ηγεσία της Χαρ. Τρικούπη για εξηγήσεις και δηλώσεις από τον Ανδρουλάκη, αλλά αυτός την μέρα της Παρασκευής για το επαίσχυντο ν/σ, βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον της εφημερίδας του Βαξεβάνη και να τον κατηγορήσει ως… «λασποανεμιστήρα» και άλλα τέτοια τρομακτικά.

Το αδίκημα – όπως υπογραμμίζει ο Βαξεβάνης – εμπίπτει όντως στις αρμοδιότητες έρευνας της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας καταπολέμησης της Απάτης!

Κι αν βέβαια όλα αυτά τα πολύ σοβαρά αληθεύουν, καλύτερα να…εξαφανιστεί ο Νικολάκης από προσώπου γης γιατί η…φυλακή είναι για σκληρά καρύδια κι αυτός από τέτοια δεν έχει ούτε ίχνος!

Επομένως, αν προσθέσει κανείς μέσα σε όλα αυτά και το διχαστικό κλίμα που προκάλεσε η… απείθεια των 11, η τύχη του ΠΑΣΟΚ είναι μάλλον σκοτεινή.

Το… «σιδερένιο» χαμόγελο του Κασσελάκη

Ο διάβολος, λένε, ότι στην αναμπουμπούλα χαίρεται! Και ο «Διάβολος» εν προκειμένω, δεν είναι άλλος από το…νέο φρούτο που μας φορτώθηκε απ’ την αλλοδαπή και ακούει στο όνομα Στέφανος Κασσελάκης.

Αυτό το νεοταξικό μίασμα, που μας ήρθε μαζί με τον…γκόμενο-σύντροφο («παντρεμένοι» ήδη), από χτες τα μεσάνυχτα, έχει δύο πολύ σοβαρούς λόγους για να …χορεύει!

Πρώτον, οι διαρροές τουλάχιστον από την ΚΟ του, ήταν σχεδόν μηδαμινές. Μόνη παραφωνία, η φωνή του Πολάκη η οποία ούτως ή άλλως αποτελούσε παραφωνία μέσα στον απόλυτα νεοταξικό ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον, η νομιμοποίηση πλέον του ανώμαλου «γάμου» του μέσω της υπερψήφισης του ν/σ, του δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθεί με μεγαλύτερη δυναμική προς όλους τους νεο-Έλληνες αριστερίζοντες που ακολουθούν κατά πόδας τον Νεοταξισμό και τις επιταγές του, προσπαθώντας να αλιεύσει νέους ψήφους εν μέσω της επικείμενης κατάρρευσης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ως γνωστόν, ο «γάμος» του Κασσελάκη με τον νεοϋορκέζο Tayler Macbeath, είχε γίνει στην Αμερική τον περασμένο Οκτώβριο.

Εξ αρχής αυτός ήταν ο στόχος των νεοταξιτών του ιερατείου του Σβαμπ. Να τελειώνουν με τα λεγόμενα «πατριωτικά» κόμματα στην Ελλάδα, εγκαθιδρύοντας ένα άλλο, πρωτόγνωρο σκηνικό σε μια χώρα όπου η λέξη «παράδοση», «πατρίδα», «Ορθοδοξία» έχει πολύ βαθιές ρίζες.

Ο Μητσοτάκης για τα κέντρα αυτά, έχει …κοντινή πλέον ημερομηνία λήξης και το ξέρουν. Γι’ αυτό τον «εκπαίδευσαν» άλλως τε. Για να αποτελέσει την 5η φάλαγγα για την πλήρη άλωση μιας χώρας που η αλλαγή της προς τα νεοταξικά ρεύματα, ήταν από δύσκολη, έως και ακατόρθωτη λόγω του τρισχιλιόχρονου παρελθόντος της και του σημαντικότατου ρόλου που έπαιξε στην διαμόρφωση της παγκόσμιας Ιστορίας.

Ο Κασσελάκης ήρθε στην Ελλάδα με μια και μόνη αποστολή: Να ξανακερδίσει την εξουσία ο απόλυτα νεοταξικός και εθνομηδενιστικός ΣΥΡΙΖΑ.

Για τους νεοταξίτες της πέραν του Ατλαντικού μητρόπολης, ο Κασσελάκης αποτελεί τον πολιορκητικό κριό που θα αλώσει πλήρως το ήδη καθημαγμένο προτεκτοράτο τους.

Μετά και την προχτεσινή… «νύχτα τρόμου και ανωμαλίας», τα πάλαι ποτέ κραταιά κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, είναι νομοτελειακά σίγουρο ότι θα καταρρεύσουν. Λίγες είναι πλέον οι μέρες τους. Και ο Κασσελάκης, ο οποίος εξυμνεί τον ΛΟΑΤΚΙσμό, μιας και πλέον είναι και επίσημα «σημαιοφόρος» του, θα επιδιώξει να γίνει σφήνα στις νέες πολιτικές δυνάμεις που πρόκειται να βγούν μέσα από την κατάρρευση των δύο «παραδοσιακών» κομμάτων…

Εν κατακλείδι…

Τα μαύρα γεγονότα της Παρασκευής, 16ης Φεβρουαρίου του 2024, αποτελούν άλλη μια σκοτεινή σελίδα στην τρισένδοξη ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Ο Σατανάς, που έχει απλώσει τις βδελυρές φτερούγες του πάνω από την Ελλάδα, πολεμάει να εξαλείψει πλήρως τον ίδιο τον Χριστό και την Θεόσεπτη Μητέρα Του, εξαπολύοντας ό,τι δυναμικό είχε στα χέρια του από δαίμονες για να το καταφέρει.

Από προχτές, η Ελλάδα πλέον μπαίνει σε ένα σκοτεινό τούνελ δια χειρός των νεοταξιτών μαριονετών που την κυβερνούν. Άνθρωποι μισέλληνες, διεφθαρμένοι ως το μεδούλι και πιόνια των μυστικών Λεσχών που αποτελούν την Ομάδα του Θηρίου, δεν έχουν παρά μόνο μια αποστολή: Να σκοτώσουν την Ελλάδα και ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει για την Ανθρωπότητα.

Το επαίσχυντο νομοσχέδιο που από Δευτέρα θα αποτελεί Νόμο του Κράτους, ανοίγει – όπως είχα αναφέρει και στο προχτεσινό μου άρθρο – την Ένατη Πύλη της Κόλασης.

Οι βδελυρές περιπτύξεις ομοφυλόφιλων που κάποτε μπορούσε κάποιος να τις δει μόνο σε πορνοταινίες των καταγωγίων της Ομόνοιας ή του Σόχο της Νέας Υόρκης, από Δευτέρα θα γίνονται με τις… «ευλογίες» των δημάρχων και των δικαστών και – ίσως, μη γένοιτο Θεέ μου! – στο απώτερο μέλλον και από ιερείς!

Οι νεοταξίτες τα κατάφεραν! Αφού πρώτα μας…έκαναν «προθέρμανση» μέσω των ελληνικών «προοδευτικών» τηλεοπτικών σήριαλ των δεκαετιών του 2000 και του 2010 τα οποία γυριζόταν για λογαριασμό των μεγάλων καναλιών (MEGA, ANT1, ΣΚΑΪ κλπ) και που περιείχαν ομοφυλόφιλους χαρακτήρες ανάμεσα στους κεντρικούς ήρωες (στην ουσία αποτελούσαν αντιγραφή των αμερικανικών σήριαλ), στο τέλος κατάφεραν μέσω των πολιτικών τους μαριονετών, και την επιβολή της «νομιμοποίησης» τους για να γίνουν κι αυτοί…επίσημο μέλος της Φυλής των Ανθρώπων…

Η οικογένεια από αύριο αλλάζει … σελίδα. Θα αρχίσουμε να βλέπουμε ομοφυλόφιλα «ζευγάρια» να κρατάνε στα χέρια τους υιοθετημένα παιδάκια και να φωτογραφίζονται επιδεικτικά, να κάνουν βόλτες στις πλατείες και στους δρόμους αγκαλιασμένοι και να φιλιούνται δημόσια, έχοντας μαζί τους και τα υιοθετημένα παιδάκια τους, να δηλώνουν «υπερήφανα» την ανωμαλία τους και να…προσφέρουν θέαμα που στους αλλοτινούς καιρούς χαρακτηριζόταν «Αυστηρώς Ακατάλληλο» για ανηλίκους.

Η ντροπή και το έρεβος θα σκεπάσουν την πατρίδα μας, χάρη στις επιταγές του…Χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του…κράτους δικαίου.

Αυτό το απεχθές και βδελυρό ν/σ, πιστεύω πως θα είναι και το κύκνειο άσμα για τον Μητσοτάκη και τον συρφετό του. Θα είναι σίγουρα και για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, αλλά…η περίπτωση του ΠΑΣΟΚ είναι το…λιγότερο κακό.

Το Κτήνος της Οδού Ηρώδη Αττικού, όπως έχω γράψει κατά καιρούς, επιθυμεί σφόδρα να πάρει μια θέση ή στην Νεοταξίτικη Ιεραρχία που βρίσκεται γαντζωμένη στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή στα πέραν του Ατλαντικού Νεοταξικά «Ανάκτορα». Όλη του η στρατηγική, έχει στόχο στο να φιλοτεχνήσει «ευρωπαϊκό» και «μεταρρυθμιστικό» προφίλ, κάνοντας πράξη όλες τις επιταγές που έρχονται μέσα από την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του Σβάμπ.

Από την αρχή της λεγόμενης «πανδημίας» μέχρι και σήμερα, ο Μητσοτάκης μπορεί να καυχιέται ότι ήταν…πρωτοπόρος στα πάντα. Από το ψηφιακό υγειονομικό ID (το οποίο ήταν από τους πρώτους στόχους της Μεγάλης Επανεκκίνησης) που εφάρμοσε πρώτος (και μετά τον ακολούθησαν άπαντες στην ΕΕ), την σκληρή καραντίνα με τα SMS (η Ελλάδα και η πολιτεία της Βικτώρια της Αυστραλίας είχαν την πιο σκληρή εφαρμογή του Lock Down), τον υποχρεωτικό εμβολιασμό (η Ελλάδα και η Βικτώρια της Αυστραλίας ήσαν οι πλέον πιεστικές χώρες προς τους πολίτες τους στο να εμβολιαστούν), δημιούργησε τις συνθήκες για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα πλαίσια της «καθαρής ενέργειας» (αφήνοντας να κατακαεί η Ελλάδα χωρίς καμμιά ουσιαστική αποτρεπτική ενέργεια), να υποχρεώσει όλους τους πολίτες να λάβουν νέα ψηφιακή ταυτότητα (τη στιγμή που άλλες χώρες εντός ή εκτός ΕΕ την έχουν ως προαιρετική), τον πλήρη ενστερνισμό του δυτικού αφηγήματος για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις αποστολές στρατιωτικού υλικού πολύτιμου για τη χώρα μας που αγοράστηκε με αίμα από τον ελληνικό λαό κηρύσσοντας παράλληλα και τον πόλεμο εναντίον της …Ρωσίας δια στόματος της αδελφής του (και που στο τέλος ο Πούτιν νίκησε κατά κράτος) μέχρι την προχτεσινή υπερψήφιση με το στανιό νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση των ΛΟΑΤΚΙ (την οποία άλλες χώρες της ΕΕ δεν την έχουν καν νομιμοποιήσει), αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι στόχοι του κάθε άλλο παρά πατριωτικοί για τη χώρα του ήταν, αλλά ήταν όμως παρακαταθήκη για το…μέλλον του στην κορυφή της νεοταξικής πυραμίδας. Ουσιαστικά, η πρωθυπουργική του θητεία, ήταν κάτι σαν…μια διαδικασία «εξεταστικής περιόδου» για να πιστοποιηθούν οι ικανότητες του στο να ηγείται μιας συγκεκριμένης ατζέντας.

Μπορεί όλα αυτά βεβαίως να αποτελούν ένα…λαμπρό βιογραφικό για την νεοταξική ιεραρχία, αλλά δεν ενθυλακώνει και το μέλλον του, λόγω των δύο πολύ σοβαρών ατοπημάτων που το λεκιάζουν.

Και εκεί ακριβώς βρίσκεται αυτή η παρανοϊκή «εγρήγορση» στο να φέρει εις πέρας τις νεοταξίτικες εντολές των «από πάνω».

Κι αυτά τα ατοπήματα, είναι οι αποδεδειγμένες πλέον κατηγορίες για την παράνομη και αποκρουστική πράξη της παρακολούθησης των τηλεφώνων πολιτών και στελεχών του ελληνικού κοινοβουλίου (υπόθεση που ακόμη διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Απάτη εις βάρος πολιτών) και εσχάτως την επίσημη καταδίκη της κυβερνήσεως του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για λόγους που αφορούν την ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα, τον πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται από τον κρατικό κορβανά αλλά και του περίφημου «κράτους δικαίου», που ακούγεται ως ανέκδοτο φυσικά.

Το ψήφισμα αυτό τσαλάκωσε άσχημα το προφίλ του με αποτέλεσμα οι κινήσεις του από μεθοδικές και ψύχραιμες, να γίνονται άτσαλες και νευρικές.

Στο εσωτερικό της νεοδημοκρατικής παράταξης, σαφέστατα η εικόνα του ως παντοδύναμου πρωθυπουργού έχει ραγίσει. Την ίδια στιγμή, μέσω της ηχηρής διαφοροποίησής του, ο Σαμαράς βγαίνει σαφώς δυναμωμένος και οι 51 συνολικά βουλευτές που είτε δεν ψήφισαν, είτε απείχαν της ψηφοφορίας, θα έχουν πιθανώς και τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της ευρωψηφοφορίας θα είναι καταπέλτης για τη ΝΔ.

Θα φτάσουμε άραγε ως εκεί όμως;

Ή θα μας ρημάξει ο πόλεμος που βρίσκεται προ των πυλών;

Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία, την οποία θα τη δούμε σε άλλο άρθρο.

Προς το παρόν, εύχομαι και προσεύχομαι στον Θεό, να μας λυπηθεί και να διώξει από πάνω μας το βδέλυγμα της ερημώσεως. Η κατάληξη που θα έχει αυτή η νέα περιπέτεια για τον Μητσοτάκη που ξεκίνησε με το νέο ν/σ του αίσχους, να τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην πτώση. Μπορεί να «έκλεψε» μέσω νοθείας και δικαστικών πραξικοπημάτων το 40% των ψήφων στις προηγούμενες εκλογές, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει την επικείμενη πτώση του.

Όλες οι ενδείξεις, αυτό δείχνουν.

Η φωτιά που άναψε στην ελληνική κοινωνία, θα κάψει αυτόν πρώτα και την ελεεινή φαμίλια του.

Είθε να γίνει πράξη!

kanenazori.com

Ετικέτες:

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου