Πάντα μισέλληνες / Σεμερτζίδου Σοφία

Κομμουνιστές με ρευστή εθνική συνείδηση…οι πράκτορες των προτεσταντών…των Άγγλων, οι υπαίτιοι της Γενοκτονίας των Ποντίων, της Μικρασιατικής Καταστροφής, οι συνεργάτες του Ελευθερίου Βενιζέλου, επίσης πράκτορα των Άγγλων, όπως πράκτορας των Άγγλων υπήρξε κι ο Στεργιάδης, ο γέρος  Γεώργιος Παπανδρέου ( επιλογή των Άγγλων για την πρωθυπουργία) συνεργάτες του Ελευθερίου Βενιζέλου ( χρηματοδότης του Ριζοσπάτη με επικεφαλή τον Γεώργιο Φιλαρέτο, που ο Ελ. Βενιζέλος αποκαλούσε «πατέρα της Ελληνικής Δημοκρατίας»).

Βενιζελικοί ήταν κι ο Αριστομένης Μητσοτάκης , συνεργάτης του ΕΛΑΣΙΤΗ Μάρκου Βαφειάδη, στο κίνημα των Χανίων το 1938 ως πράκτορες των Άγγλων, στρατολογημένοι από τον επικεφαλή πράκτορα της SOE Ντέιβιντ Μπάλφουρ, για την ανατροπή του Μεταξά. Πράκτορας των Άγγλων υπήρξε κι ο Κων/νος Μητσοτάκης ως μεταφραστής στο γραφείο του Ντέιβιντ Μπάλφουρ της SOE ( Special Operation Executive)….γι’αυτό και οι Άγγλοι τον βοήθησαν να διαφύγει μέσω Τουρκίας, για να μην καταδικαστεί ως δοσίλογος των Γερμανών.

Οι Άγγλοι πλήρωναν με λίρες τους κομμουνιστές στον συμμοριτοπόλεμο.. δικοί τους πράκτορες ήταν τόσο ο Ελασίτης Μάρκος Βαφειάδης, όσο κι ο Ζαχαριάδης, ο Λαμπράκης, ο Σαράφης …7000 πράκτορες είχε στρατολογήσει ο Μπάλφουρ..

Κι αυτή η συνεργασία των Ελασιτών με τους Βενιζελικούς σφραγίστηκε με το σύμφωνο του Λιβάνου το 1944 και ισχύει μέχρι τις μέρες μας.

Όλα τα κόμματα ακολουθούν την Βενιζελική πολιτική..όπως κι οι απόγονοί τους .. Εγγονός της Πηνελόπη Δέλτα ( σύζυγος του Μπενάκη ,συνεργάτη του Ελευθερίου Βενιζέλου  και συνιδρυτής του Κολλεγίου Αθηνών), είναι ο Σαμαράς..

Συγγενείς των Ελευθερίου Βενιζέλου είναι οι οικογ. Μητσοτάκη..

Ουδεμία σχέση έχουν με την Δεξιά, όπου ήταν το κόμμα των Βασιλικών που τάσσονταν με το παλάτι..κι ήταν αυτή η Δεξιά που έπρεπε να φαγωθεί από το κόμμα των Φιλελευθέρων των  Βενιζελικών …όπως το αποκαλούσαν το κόμμα των ΞΥΠΟΛΗΤΩΝ.

°°°°°°°°°°°°

Ακόμη και το όνομα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, είναι το κόμμα που ίδρυσε ο Χαρίλαος Φλωράκης στην Πολωνία, όταν συζούσε με την σύντροφό του, που δεν παντρεύτηκε ποτέ, μιας κι ήταν η πρώην γυναίκα του αρχηγού των Secret Intelligent Service, η οποία έπαιρνε βαρβάτη σύνταξη, απ’ τις μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας.

Ήταν αυτό το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ που ίδρυσε ο Χαρίλαος Φλωράκης στην Πολωνία.

Ήταν το παράρτημα ενός σχεδίου εφαρμογής του παγκόσμιου κομμουνισμού που εφάρμοσε η πολιτική του Μάο Τσε Τουγκ κι ήταν αυτό που έθεταν μέσω της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με την ίδρυση Σοσιαλοδημοκρατικών κομμάτων στην Ευρώπη

Ήταν ο σχεδιασμός της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα…κι η συμφωνία του Φλωράκη με τον

“εθνάρχη” Κωνσταντίνου Καραμανλή(επιλογή του Μίκη  Θεοδωράκη..του αρχηγού του ΚΚΕ, σε συνάντηση με τους Αμερικάνους στις ΗΠΑ, καθ’ ομολογία του Μίκη Θεοδωράκη ).. Με τον Καραμανλή εφαρμόστηκε η προδοσία της Κύπρου, “η Κύπρος κείται μακράν” ….

Η Χούντα της CIA ξέπλυνε τους δοσίλογους….επί Χούντας δημιουργήθηκαν τα τζάκια των ολιγαρχών…με κρατικό χρήμα…

Όλοι τους Βενιζελικοί…

°°°°°°°°°°°°°

Αυτή την Νέα Δημ(ι)οκρατία αντάλλαξε ο Φλωράκης, εξασφαλίζοντας την επιστροφή των κομμουνιστών από το παραπέτασμα, την συνταξιοδότηση των ” αντιστασιακών ” σφαγέων του συμμοριτοπόλεμου, την παράδοση της παιδείας στην  Αριστερά , με ό,τι αυτό συνεπάγεται στον εθνομηδενισμό της νεολαίας από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας….

Έτσι επέστρεψαν οι Μητσοτάκης, Παπανδρέου αφού ξεπλύθηκαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ…

Με αγγλικές λίρες κι αμερικάνικα δολλάρια  πληρώνονταν το ΚΚΕ.

Μέχρι που μπήκαν στην Βουλή..εξασφαλίζοντας κρατική σίτιση..

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ  ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ….

ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ..ΤΡΟΤΚΙΣΤΕΣ….ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ —-> ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος