Πίστη στον Θεό και Αγάπη για την Πατρίδα. Καλόν αγώνα να έχουμε και καλή λευτεριά.

Την τελευταία δεκαετία σε μια διαδικασία ελεγχόμενης χρεοκοπίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα

– Παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας και έθεσε την πατρίδα μας υπό την κηδεμονία και κατοχή των δανειστών.

– Συρρίκνωσε βίαια την εθνική οικονομία καθιστώντας τους Έλληνες φτωχότερους, αναγκάζοντας μισό εκατομμύριο νέους σε μετανάστευση, ωθώντας κάποιες λίγες χιλιάδες ανθρώπων σε αυτοκτονία, καταδικάζοντας τον τόπο μας σε υπογεννητικότητα, μείωση του πληθυσμού και μαρασμό.

– Εκτίναξε το δημόσιο χρέος από το 130% στο 210% του ΑΕΠ.

– Δέσμευσε το σύνολο της δημόσιας περιουσίας προς όφελος των δανειστών.

– Παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων δίνοντας του εθνική ταυτότητα και ανοίγοντας την πόρτα για μελλοντικές διεκδικήσεις στα βόρεια σύνορα μας.

– Με μια συστηματική πολιτική ενδοτισμού προς την Τουρκία καλλιεργεί τον κίνδυνο απώλειας ελληνικών νησιών και μέρους του Αρχιπελάγους.

– Με συστηματικό τρόπο, με σειρά μέτρων μεθοδεύει παράλληλα την αποδόμηση κάθε έννοιας Ελληνικότητας και Ορθόδοξης πίστης. Η πολτοποίηση του Ελληνικού κράτους – έθνους έναντι της παγκοσμιοποίησης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

– Ανοίγοντας τα σύνορα της χώρας δέχθηκε χιλιάδες λαθραίων μεταναστών επιδιώκοντας να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμικό κράτος. Χωρίς να ερωτηθούμε φτάσαμε να αισθανόμαστε ξένοι στον τόπο μας. Η Ελλάδα με ιστορία αιώνων, παράδοση και πολιτισμό από χώρα έγινε χώρος υποδοχής, διέλευσης, εγκατάστασης, και εποικισμού λαθρομεταναστών.

Τον τελευταίο χρόνο παράλληλα μια παγκόσμια ολιγαρχία, το 1% του πληθυσμού της γης που ελέγχει το 50 % του παγκόσμιου πλούτου, ελέγχει τις τράπεζες, την ενέργεια, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, την υψηλή τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, την επαφή του ανθρώπου με το διάστημα, αναδεικνύεται πλέον απροκάλυπτα ισχυρότερη από τα κράτη, ισχυρότερη από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις και επιβάλλει τη θέληση της, τα συμφέροντα της και τα σχέδια της στους λαούς της γης.

Οι εμπνευστές της παγκοσμιοποίησης, η λεγόμενη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με πρόσχημα έναν ιό, μια ψευδοπανδημία, ασκώντας έλεγχο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) στις αρχές του 2020 επέβαλαν με τρόπο πρωτόγνωρο, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μέτρα εγκλεισμού, – lockdown – για όλους τους ανθρώπους της υφηλίου.

Οι δημιουργοί και διαχειριστές της παγκοσμιοποίησης, δουλεύοντας χρόνια πριν προς αυτή την κατεύθυνση, σχεδίασαν και επιδιώκουν μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ελέγχοντας εκτός από τον ΠΟΥ όλους τους διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΝΤ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ κλπ). Επικαλούμενοι έναν «αόρατο εχθρό» έθεσαν υπό τον ζυγό ενός μοναδικού, πλανητικού καθεστώτος την πλειοψηφία των λαών της γης στήνοντας μια δικτατορία χωρίς δικτάτορα, που άτυπα ασκεί εξουσία στις κυβερνήσεις, στα πολιτικά συστήματα των κρατών και συνακόλουθα στους πολίτες.

Μονοπώλια, ολιγοπώλια, πολυεθνικοί κολοσσοί, φυσικά πρόσωπα που κατέχουν απίστευτα συσσωρευμένο πλούτο, προωθούν, υπαγορεύουν, επιβάλλουν πολιτικές άλλοτε θεσμικά και άλλοτε υπόγεια χρηματίζοντας, εκβιάζοντας ή απειλώντας.

Ελέγχοντας το 90% των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας με σατανικό τρόπο το φόβο του θανάτου, οι πλανητάρχες των εμβολίων, από το δυτικό κόσμο σε σύμπραξη με την κομμουνιστική Κίνα, διαχέουν λογικές ολοκληρωτισμού, υπαγορεύουν μέτρα περιορισμού της ανθρώπινης ελευθερίας, αποκλείουν βίαια και δραματικά ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό συνανθρώπων μας από την επιβίωση. Καταστρέφουν τη μεσαία τάξη, αλλά ταυτόχρονα και την σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, καταστρέφουν την παιδεία, τον πολιτισμό, παραμερίζοντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα μέσα στους αιώνες. Και όλα αυτά ‘για το καλό μας’.

Η παράξενη δικτατορία που βιώνουμε έχει επιφανειακά ένα δημοκρατικό μανδύα. Στις τηλεοράσεις γίνεται συχνά λόγος για εκλογές. Το δίπολο αριστερά – δεξιά συντηρείται σκόπιμα για να δημιουργεί στους πολίτες την ψευδαίσθηση μιας άλλης λύσης. Η πραγματικότητα όμως δεν επιτρέπει καμιά ψευδαίσθηση.

Μετά το 2015 που η αριστερά ανέλαβε την κυβέρνηση στην Ελλάδα χρησιμοποίησε την εξουσία με τις εντολές των δανειστών για να εφαρμόσει μνημονιακές πολιτικές και τη νεοταξίτικη agenda της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε βάρος των εργαζομένων, των λαϊκών συμφερόντων και των εθνικών μας δικαίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε μια θέση στο πολιτικό σύστημα ξεπουλώντας το κίνημα των Αγανακτισμένων του Συντάγματος που τον ανέδειξε στην εξουσία. Στο όνομα της αριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα επιβεβαιώνει την κομματοκρατία που καλά κρατεί

και αφήνει ανέπαφα τα κομματικά συμφέροντα του καλοταϊσμένου διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού.

Έτσι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ περνάει την agenda της, ενώ αυτοί που την συγκροτούν δεν φαίνονται πουθενά.

Είναι ξεκάθαρο πως σε μια χώρα με μειωμένη εθνική κυριαρχία όπως είναι η χώρα μας σήμερα καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν έχει τη δυνατότητα να υψώσει ανάστημα στην παγκόσμια δικτατορία που συστηματικά, μυστικά, ύπουλα και υπόγεια έστησαν δεκαετίες τώρα οι επικυρίαρχοι του ολιγοπωλιακού καπιταλισμού. Με κάθε βεβαιότητα διατυπώνουμε την πρόταση ότι για να είσαι εξουσία στην Ελλάδα πλέον θα υπηρετείς την agenda της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτός ήταν εξάλλου και ο βασικός λόγος επιβολής των μνημονίων την περασμένη δεκαετία, η καθυπόταξη δηλαδή του ελληνικού πολιτικού συστήματος και του ελληνικού λαού.

Σε αυτές τις συνθήκες σήμερα εκτυλίσσεται το αφήγημα περί κορωνοϊού.

Καλοπληρωμένοι λοιμωξιολόγοι, υπουργοί και πρωθυπουργός, ιδιωτικά και κρατικά μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφοι παπαγαλάκια, στρατευμένοι όλοι στην υπηρεσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με οφθαλμοφανείς αντιφάσεις, κατασκευασμένα κρούσματα και βαφτισμένη ως COVID την αιτία θανάτων, τρομοκρατούν για να φτάσουν στην εκπλήρωση του στόχου της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είναι ο καθολικός εμβολιασμός.

Με σκοπό τον γενικευμένο εμβολιασμό, εκατομμύρια κρατικής ενίσχυσης πέφτουν στα μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο χειραγώγησης. Για φάρμακα κανένας λόγος δεν επιτρέπεται στον επίσημο διάλογο παρόλο που καθημερινά εκατοντάδες ασθενείς στην Ελλάδα και χιλιάδες ασθενείς παγκόσμια νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και αποθεραπεύονται με φάρμακα.

Κάθε αντίλογος στο κυρίαρχο αφήγημα του κορονοϊού απαξιώνεται, περιθωριοποιείται, γελοιοποιείται, λογοκρίνεται, χαρακτηρίζεται ως συνωμοσιολογία, στο διαδίκτυο χάνεται από τις οθόνες των υπολογιστών.

Γιατροί παγκοσμίως που είπαν ότι υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα απειλήθηκαν.

Με αυτό τον τρόπο η αστική Δημοκρατία ολισθαίνει σταθερά σε μια ουσιαστική δικτατορία.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έχει δικαιολογημένα σα συνώνυμο την Παγκόσμια Δικτατορία.

Οι παγκοσμιοποιητές κερδίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια προτίθενται να εμβολιάσουν την ανθρωπότητα με κατεπείγουσα διαδικασία, με εμβόλια που εν γνώσει τους δεν έχουν επαρκώς δοκιμαστεί για τις παρενέργειεέ τους, ούτε για την αποτελεσματικότητά τους. Οι δοκιμές θα γίνουν επί των πληθυσμών καθιστώντας τους ανθρώπους πειραματόζωα και προκαλώντας χιλιάδες θανάτους και σοβαρές σωματικές

ανεπίστρεπτες βλάβες από τις παρενέργειες. Αλλεπάλληλες πανδημίες και συνεχείς μεταλλάξεις στο μέλλον θα αποτελούν χρυσές δουλειές για μια ομάδα φαρμακευτικών εταιριών. Οι γιατροί μας βεβαιώνουν στο μεταξύ ότι με κάθε λαμβανόμενο εμβόλιο, το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου θα αποδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο, με επακόλουθο να αποδιοργανωθεί και να ευνοηθεί η εμφάνιση εκφυλιστικών νοσημάτων.

Στόχοι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι εκτός από τα κέρδη, η μείωση του πληθυσμού της γης κατά 4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050, και ο παγκόσμιος έλεγχος των ανθρώπων και των κοινωνιών για τη δημιουργία ενός κόσμου όπως αυτοί τον επιθυμούν, τον δημιουργούν, τον αναπτύσσουν μέσω της τεχνολογίας ενάντια στην ανθρώπινη φύση που θέλει τον άνθρωπο ελεύθερο και ενάντια στον ανθρώπινο πολιτισμό που αναγνωρίζει αυτή την ελευθερία σαν θεμελιώδη αρχή και αξία.

Γιατροί μας βεβαιώνουν ότι τα εμβόλια για τον κορονοϊό θα επιφέρουν στον άνθρωπο γενετική επιμόλυνση (transfection) με εισαγωγή ξένου DNA.

Έχουν στόχο πρώτο να επαναπρογραμματίσουν το ανθρώπινο DNA και να δημιουργήσουν υβρίδια που ελέγχονται εύκολα, και δεύτερο να συνδέσουν τον άνθρωπο μέσω μιας ψηφιακής ταυτότητας που θα ανοίγει ένα ολόκληρο πεδίο ελέγχου. Με τη χρήση της τεχνολογίας μπορεί κανείς να πάρει πληροφορία από το σώμα του ανθρώπου για κάθε λειτουργία και κάθε δραστηριότητα του ενώ μελλοντικά στο πλαίσιο της τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence) μπορεί να του δώσει εντολές και αυτός να τις εκτελέσει.

Τα εμβόλια ως νέα τεχνολογία παρέμβασης στο DNA του ανθρώπου, και η λεγόμενη πανδημία έτσι σχεδιασμένη και μελετημένη εντάσσονται μέσα στο πλαίσιο της επερχόμενης 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Έξυπνο κινητό τηλέφωνο, έξυπνο αυτοκίνητο, έξυπνη πόλη, έξυπνη κοινωνία, συνεργασία ανθρώπου με αντικείμενα όλα τεχνολογικά ελεγχόμενα. Όλα θα έχουν μια ηλεκτρονική ταυτότητα και ο άνθρωπος τη δική του. Τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική, μια σειρά από νέες τεχνολογίες, πληροφορική και βιολογία θα προχωρήσουν μαζί. Αυτός θα είναι ο κόσμος ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

Η πανδημία του κορωνοϊού είναι έτσι ένα παγκόσμιο πείραμα κοινωνικής συμμόρφωσης και πειθάρχησης των πολιτών.. Τα μέτρα για τον ιό έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσουν τον άνθρωπο να ζει με το φόβο και τον κρατικό έλεγχο, τη χειραγώγηση, τη λογοκρισία, την αστυνομική δικτατορία τώρα, την ψηφιακή δικτατορία στο μέλλον.

Οι άνθρωποι φοβισμένοι ευχαρίστως δέχονται μειωμένες ελευθερίες ακόμα κι αν καταστρέφονται οικονομικά, ακόμα κι αν απειλείται η ζωή τους από τα εμβόλια, με την ελπίδα να αισθανθούν ξανά ασφαλείς αργότερα.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν μάλιστα υπάρξει σαφείς ως προς τα σχέδιά τους για το 2030 σε συνάντηση τους στο Νταβός. Στόχοι τους είναι:

  1. Η καθιέρωση των fast track γενετικών φαρμάκων και εμβολίων μαζί με κάρτα υγείας για κάθε πολίτη (μητρώο ετήσιων εμβολιασμών).
  2. Περιοδικά lockdowns για κάθε νέα πανδημία, μέτρα παρακολούθησης και ασφάλειας με drones, κάμερες κλπ.
  3. Έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και λογοκρισία.
  4. Η καθιέρωση των μεταλλαγμένων τροφίμων για να αντιμετωπιστεί η πείνα που θα φέρει η παγκόσμια οικονομική κρίση που προκαλεί η πανδημία.
  5. Η καθιέρωση ψηφιακού χρήματος και η κατάργηση των μετρητών.
  6. Τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν το 40%-50% των εργαζομένων στα πλαίσια της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Η κοινωνική αποστασιοποίηση ως κανόνας δεν θα επιτρέπει διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις.
  7. Καθιέρωση Καθολικού Βασικού Εισοδήματος για το αδύναμο μέρος του πληθυσμού και όσων χάσουν τη δουλειά τους από τις επερχόμενες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία.
  8. Σταδιακή κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας για όσους βρεθούν χρεωμένοι – πτωχευμένοι και εκτός οικονομίας καθώς στη Δύση θα κλείσουν εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις.
  9. Κατοχύρωση της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.
  10. Επιτάχυνση των διαδικασιών για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

«Δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχής», αυτό το ισχυρό μήνυμα για το 2030 από το Νταβός οδηγεί τον ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο να δει πως τα κλειστά καταστήματα, οι κλειστές επιχειρήσεις, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν μπορούν να εργαστούν σήμερα λόγω κορονοϊού, θα επιφέρουν την πλήρη καταστροφή της μεσαίας τάξης.

Μέσα στη δεκαετία που έρχεται θα συντελεστεί το μεγαλύτερο πλιάτσικο στην ιστορία της ανθρωπότητας με μεταφορά πλούτου από τους πολλούς στους λίγους. Αυξημένοι φόροι σε συνδυασμό με απώλεια εισοδήματος θα οδηγήσουν σε απώλεια περιουσίας εκατομμύρια ανθρώπους παγκόσμια.

Η φτώχια θα καταστεί μια τελεσίδικη κατάσταση. Ο άνθρωπος χωρίς περιουσία, χωρίς ευκαιρίες, εξαρτημένος από το κράτος για την κάλυψη των βασικών του αναγκών, με τα ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα αποθηκευμένα σε κεντρικούς σέρβερς θα βρεθεί σκλάβος σε ένα Παγκόσμιο Ψηφιακό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Πολιτών.

Η μεγάλη πρόκληση είναι αν αυτοί οι πολίτες θα υιοθετήσουν μια εθελοδουλία ή θα αντιδράσουν σε αυτή τη κρατική κηδεμονία που σταδιακά μας χτίζουν. Θα μείνουμε δηλαδή με τις τηλεοράσεις ανοιχτές να ακούμε το αφήγημα που είναι κερδοφόρο γι αυτούς αλλά καταστροφικό για εμάς;

Η ΘΕΣΗ μας είναι ότι οφείλουμε να μην περιμένουμε τον από μηχανής θεό, είτε λέγεται εμβόλιο, είτε μαγική επιστροφή στην προ πανδημίας κατάσταση, αλλά να αγωνιστούμε ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του.

Η μαζικότητα των εμβολιασμών σε συνδυασμό με την υποχρεωτικότητα καθιστά την πανδημία εργαλείο για να επιβάλουν οι ολιγάρχες την είσοδό μας στο ‘θαυμαστό’ κόσμο του μέλλοντος της φτώχιας, του κοινωνικού ελέγχου και της ανελευθερίας.

Όποιος επιλέξει να μην υποταχθεί ο δρόμος δεν είναι άλλος από την ΑΡΝΗΣΗ, την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, την ΑΝΥΠΑΚΟΗ, δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση της ανθρώπινης φύσης, της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας.

Αλλά ακόμη και αν δεν καταστεί εφικτή η κινητοποίηση των ανθρώπων, αυτό καθόλου δεν πρέπει να σκορπίσει την απογοήτευση και την θλίψη στις καρδιές μας. Η εξέγερση της προσωπικής συνείδησης κάθε ανθρώπου απέναντι στην αντισυνταγματική υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, είναι αρκετή για την οριστική ακύρωσή του.

Έτσι καλούμε κάθε Έλληνα να συμπράξει μαζί μας σε ένα μαζικό ειρηνικό κοινωνικό κίνημα που θα ανατρέψει τον σχεδιασμό για τον μαζικό εμβολιασμό.

Ο Παγκόσμιος Εμβολιασμός της Ανθρωπότητας είναι η Μητέρα των Μαχών. Είναι το εναρκτήριο σημείο για τον μετασχηματισμό του κόσμου και για την μετεξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, το ίδιο το μέλλον της ανθρωπότητας.

Οι στιγμές που ζούμε είναι κάτι περισσότερο από κρίσιμες, είναι στιγμές ιστορικής προσωπικής ευθύνης. Δεν χωρούν αμφιταλαντεύσεις και δισταγμοί. Είναι ζήτημα έκτακτης ανάγκης για όλους μας να καταλάβουμε ότι αυτό που ζούμε δεν είναι υγειονομικά μέτρα προστασίας μας αλλά στυγνή εγκληματική επίθεση εναντίων των λαών και πρέπει με κάθε θυσία να αντιδράσουμε.

Ο COVID είναι ένα πλανητικό έγκλημα, μια απάτη, μια ψευτοπανδημία που δημιουργήθηκε για πολιτικούς λόγους. Είναι μια παγκόσμια δικτατορία με υγειονομική δικαιολογία.

Καλούμε έτσι κάθε Έλληνα με σκοπό:

α. την υπεράσπιση της ζωής μας, την υπεράσπιση της επιβίωσης μας, της ελευθερίας μας, όλων των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας.

β. την υπεράσπιση της πατρίδας μας, της Δημοκρατίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και του Συντάγματος.

γ. την αντίσταση στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και του αυταρχικού κράτους που την υπηρετεί.

Με το κάλεσμα αυτό λέμε πως αν δεν υψώσουμε εμείς το ανάστημά μας κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Βρίσκοντας το θάρρος να δούμε την αλήθεια του κόσμου που μας περιβάλλει γινόμαστε μαχητές για την ελευθερία στον τόπο μας, για την ελευθερία στην ανθρωπότητα.

Και δεν είμαστε μόνοι μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο πολίτες, άνθρωποι σκεπτόμενοι αγωνιούν μαζί μας για την καταστροφή των κοινωνιών και των ανθρώπων που συντελείται κάθε μέρα, κάθε ώρα που μιλάμε, από μια παρέα μισάνθρωπους, αρρωστημένους εγκληματίες.

Μία άλλη Νυρεμβέργη είναι το όραμα γιατρών, δικηγόρων, επαγγελματιών για να αποδείξουν « ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Εμείς, Έλληνες πολίτες, είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε.. Σημείο συνάντησης η ΑΝΥΠΑΚΟΗ. Ο δρόμος για την ελευθερία και τη δημοκρατία περνάει από το κράτος έθνος και την πατρίδα. Παράθυρο ανοιχτό για έξοδο από τη σκλαβιά που μας ετοίμασαν το διαδίκτυο, ….…. όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί… ενημερωνόμαστε και ενημερώνουμε…κλείνουμε τις τηλεοράσεις…..μένουμε μακριά από τα εμβόλια ….. οι παρενέργειες δεν έχουν επιστροφή……

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου