Η πρόοδος της ανθρωπότητας έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας*

Μέχρι τον 20ο αιώνα, η πρόβλεψη του μέλλοντος ήταν αποκλειστική αρμοδιότητα καφετζούδων,  χαρτοριχτρών και αστρολόγων. Σε σπάνιες περιπτώσεις συμμετείχε και ευγενής τάξη των αλαφροΐσκιωτων ονειροπαρμένων με κάποιο  κληρονομικό χάρισμα, ενώ προς το τέλος του αιώνα εμφανίστηκε  και ένας ταξιδιώτης του χρόνου ο οποίος κατά λάθος λέει γύρισε πίσω από το μέλλον και πλέον ενημερώνει για το τι έχει ήδη συμβεί στο δικό μας μέλλον.

Όμως όλα αυτά τελείωσαν τον 21ο αιώνα.

Πλέον το κρίσιμο αυτό έργο έχουν αναλάβει οι χιλιάδες “πιστοί της επιστήμης”, μια νέα παραθρησκευτική οργάνωση που γνωρίζει μέσω αποκαλύψεως τι αποτελέσματα ΘΑ προκύψουν από κλινικές μελέτες φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Πέρσι οι “πιστοί της επιστήμης” ήξεραν τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών, τρία ολόκληρα χρόνια ΠΡΙΝ ολοκληρωθούν.

Σήμερα πέρασαν σε νέο επίπεδο: πλέον γνωρίζουν τα αποτελέσματα ερευνών πριν καν ξεκινήσουν.

Αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν στην Ιατρική. Τα ίδια και καλύτερα βλέπουμε πλέον και στη Νομική επιστήμη.

Το περασμένο αιώνα, όταν γινόταν μια καταγγελία υπήρχε αυτό το… απαρχαιωμένο “τεκμήριο της αθωότητας” που ανάγκαζε τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει, να διασταυρώσει, ώστε είτε να επαληθεύσει είτε να απορρίψει τις καταγγελίες.

Παλιά, μπορεί να ήσουν κατηγορούμενος αλλά μέχρι να αποφανθούν οι Δικαστές ήσουν αθώος.

Αφήνω στην άκρη την “ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ” απαίτηση να… αποδείξουν οι καταγγέλλοντες τις καταγγελίες τους.  Μάλιστα, δεν καταγραφόταν η δικαστική δίωξη στο ποινικό σου μητρώο εάν δεν κατέληγε σε καταδίκη.

Τώρα όμως, στον 21ο αιώνα, οι χρήστες των media έχουν αποκτήσει την εκπληκτική ικανότητα να εκδικάζουν υποθέσεις όχι απλά πριν ολοκληρωθεί η δική, αλλά ακόμα και πριν ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

Τρανό παράδειγμα είναι η υπόθεση της Κιβωτού. Αρκούν λίγες διαρροές καταγγελιών αγνώστων ατόμων, αρκετοί ψίθυροι στα social media από ανθρώπους που “ξέρουν” και οι ένορκοι έχουν εκδώσει ήδη την  καταδικαστική απόφαση  με συνοπτικές διαδικασίες…

Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη, έτσι είναι αφού έτσι φαίνεται.

Ο κατηγορούμενος έχει ήδη καταστραφεί και το μόνο περίεργο είναι πια, γιατί δεν έχει λιθοβοληθεί δημοσίως για παραδειγματισμό.

Το καλύτερο όμως είναι η κυβέρνηση. Αυτή η κυβέρνηση που μέχρι χθες ζητούσε “αποδείξεις για τις καταγγελίες”  και να επιληφθεί η “Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη” για υποθέσεις καταγγελιών που αφορούσαν τα στελέχη της, σήμερα χωρίς καμία απόδειξη και πριν προλάβει να βγάλει κιχ η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη  καταδίκασε και αυτή με τη σειρά της την οργάνωση, αποφασίζοντας τη διάλυση της διοίκησης και την αντικατάσταση της από άλλα φιλικά της στελέχη, που όπως όλοι ξέρουμε είναι “άλλης πάστας” και….ουδέποτε θα έκαναν “τέτοια πράγματα”.

Είναι γεγονός λοιπόν. Βρισκόμαστε στην εποχή όχι του Υδροχόου αλλά του Double Standard Λωλοστεφανή.

Έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα.

 

Από ιδιωτική ανάρτηση φίλου.

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου