Προσκαλώντας τον Δούρειο Ίππο!*

Ο Δούρειος Ίππος, ως γνωστόν, ήταν μια επινόηση του πανέξυπνου Οδυσσέα, για να εισβάλουν οι Έλληνες στην Τροία και να λήξει ο 10ετής πόλεμος με επιτυχία. Αυτή η ευφυής επινόηση χρησιμοποιείται έκτοτε, με διάφορες τακτικές,  για να επιβληθεί μια δύναμη σε μια άλλη.

Στη σημερινή εποχή, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά στην Ελλάδα μας, ένας ιδιότυπος Δούρειος Ίππος βρίσκεται σε δράση, γεμάτος από επίδοξους εισβολείς. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει το εξής παράδοξο: Τον Δούρειο Ίππο δεν τον επινόησαν οι έξωθεν «αντίπαλοι», αλλά οι εντός των «τειχών», προσκαλώντας τους αυτοί οικειοθελώς να εισέλθουν στην επικράτειά τους, γκρεμίζοντας τα εθνικά τους τείχη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η εκούσια ουσιαστικά πρόσκληση σε δεκάδες εκατομμύρια αλλοεθνών και αλλοθρήσκων, οπαδών του Ισλάμ, να εισβάλουν και να εγκατασταθούν μονίμως στην πάλαι ποτέ χριστιανική Δύση.

Τίποτε δεν είναι φυσικά τυχαίο!

Αυτός ο Δούρειος Ίππος είναι σχεδιασμός της νέας παγκόσμιας τάξης και δρα ως εργαλείο για την πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων των κρατών-εθνών και την μετατροπή τους σε αδύναμες κρατικές οντότητες, εύκολα ελεγχόμενες από την γνωστή πολυεθνική πολιτικο-οικονομική ελίτ που επιθυμεί να εγκαθιδρύσει μια παγκόσμια αυταρχική διακυβέρνηση.

Αυτός ο Δούρειος Ίππος έχει στο μέτωπό του πινακίδα με γράμματα Ελληνικά και Αγγλικά και Γερμανικά: Ευρωπαϊκός Ουμανισμός! Είναι ένας καθαρά ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός που στηρίζεται σε ποικίλους «αντιρατσιστικούς» νόμους και «μεταναστευτικά» σύμφωνα, καθώς και στον στρουθοκαμηλισμό και τον απόλυτο φαρισαϊσμό των παντοδύναμων ΜΜΕ.

Αυτός ο Δούρειος Ίππος είναι φορέας της αλλοεθνούς κουλτούρας του αυτομαστιγώματος και του λιθοβολισμού, που ενισχύουν οι εγκληματικά πολύχρωμες ιδεοληψίες του τύπου «σεβασμός στη διαφορετικότητα» ή «ανοιχτές κοινωνίες, ορθολογισμός και ανεκτικότητα» ή «είμαστε όλοι πρόσφυγες/μετανάστες» ή «δώστε τώρα την ελληνική ιθαγένεια στα κακόμοιρα παιδιά των δύστυχων μεταναστών».

Αυτός ο Δούρειος Ίππος είναι το απόλυτο εργαλείο της αποδόμησης του χριστιανισμού! Ήδη άρχισαν  να τρεμοσβήνουν τα πολυκάνδηλα όλα της ορθόδοξης χριστιανικής λατρείας. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να υποδεχθούμε παντού το άδειο, το κρύο της αθεΐας. Ας ετοιμαστούμε να δούμε τους μιναρέδες να επισκιάζουν τα καμπαναριά των εκκλησιών μας!

Αυτός ο Δούρειος Ίππος είναι που επιτακτικά μας προσκαλεί να μην σηκώνουμε ελληνικές σημαίες, γιατί μπορεί να χαρακτηρισθούμε ως «ακροδεξιοί» ή «φασίστες». Είναι αυτός που απαιτεί να μην χτυπάμε τις καμπάνες των εκκλησιών και να μην γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι. Αυτός που μας καλεί να σκεφτούμε ακόμη και να κάνουμε ανοιχτά το σταυρό μας, γιατί μπορεί να μας πουν «προκλητικούς» και «οπισθοδρομικούς» και «αναχρονιστικούς» και ισλαμοφοβικούς.

Δυστυχώς, είναι  οι προσπάθειές μας σαν των Τρώων. Οι οιωνοί κι αυτοί δυσμενείς. Δεν ξέρω και δεν θέλω να πιστέψω ότι η πτώση μας θα είναι βεβαία. Πάντως, στα τείχη επάνω ακούγεται ο θρήνος. Μόνη μας ελπίδα η ρήση του Έκτορα, ως απάντηση στο κακό σημάδι: «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης»!

Αν υπάρχουν Έκτορες για να μιλήσουν…

Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου