Ρωσία vs Ουκρανία + Νέα Τάξη Πραγμάτων: Κανονικός [Γ΄ Παγκόσμιος;] Πόλεμος μετά τον Ψευτοπόλεμο; / Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Στις 16 Μαρτίου 2020, η Νέα Τάξη Πραγμάτων επέλεξε τη μοσχαναθρεμμένη γαλλική μαριονέτα της να βγει μπροστά και να κηρύξει τον μεταφορικά νοούμενο “πόλεμο” κατά του “αόρατου εχθρού”, δηλ. του κορωνοϊού. Ο ψευτοπόλεμος αυτός διεξάγεται με ιατρικές ρόμπες, ωστόσο είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, επικίνδυνος από έναν κανονικό πόλεμο, αφού όχι μόνο αποδεκατίζει ανθρώπους αλλά εξαφανίζει θεμελιώδη δικαιώματα και μεταμορφώνει τους πολίτες σε συνεχώς επιτηρούμενα ζώα με ψηφιακά πιστοποιητικά και φίμωτρα.

Δύο χρόνια μετά, και ενώ έχει ξεκινήσει ο κανονικός πόλεμος, ο οποίος διεξάγεται με στρατιωτικές στολές, βλέπουμε και πάλι τη γαλλική μαριονέτα να βγαίνει μπροστά για να μας προειδοποιήσει:

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα δ ι α ρ κ έ σ ε ι και πρέπει να προετοιμαστούμε. […] Η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα σχέδιο α ν θ ε κ τ ι κ ό τ η τ α ς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες της κ ρ ί σ η ς αυτής».

Ένας ακόμη πόλεμος, μία ακόμη κρίση, νέα ανάγκη για ανθεκτικότητα! Όπως επισημαίνει ο Michael Walzer στο ογκώδες βιβλίο του «Δίκαιοι και άδικοι πόλεμοι» (εκδ. Ιωλκός, Αθήνα 2006, σελ. 377): «Η κατάσταση ανάγκης και η “κρίση” είναι κοινότοπες λέξεις που χρησιμοποιούνται για να προετοιμάσουν τη σκέψη μας για πράξεις κ τ η ν ω δ ί α ς».

Όποιοι κατέχουν τα γλωσσικά εργαλεία για την αποκρυπτογράφηση των νεοταξίτικων στόχων που έχουν θέσει οι σχεδιαστές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης γνωρίζουν ότι η δήλωση αυτή είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την ερμηνεία της νέας πολεμικής πραγματικότητας.

Σε αντίθεση με τους βρεφοποιημένους πολίτες που έχουν πάρει θέση στον αγαπημένο τους καναπέ και έχουν παραγγείλει πίτσες ή ποπ-κορν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Ρωσίας-Ουκρανίας σαν να πρόκειται για τελικό Μουντιάλ, και σε αντίθεση με κάποιους άλλους που βγάζουν ιαχές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχαρμανιάζοντας κατά πλειοψηφία εις βάρος της Ρωσίας, υπάρχει μια άλλη μερίδα πολιτών που προβληματίζεται μήπως τούτος ο κανονικός πόλεμος είναι αμφίπλευρα στημένος από το διευθυντήριο της παγκόσμιας ελίτ, προκειμένου οι λαοί –πριν από την “λυτρωτική” εμφάνιση του προθερμαινόμενου Παγκόσμιου Κυβερνήτη– να περάσουν στις επόμενες πίστες βασανισμού τους, δηλ. στην ενεργειακή και την επισιτιστική κρίση, οι οποίες θα διαδεχθούν την αντίστοιχη υγειονομική ή θα βαίνουν παράλληλα προς αυτήν.

Με δεδομένο ότι κατά δήλωση ενός εκ των ψυχιατρικώς διαταραγμένων διαχειριστών του πλανήτη, δηλ. του Κλάους Σβαμπ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει διεισδύσει σε όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις των κρατών, ελέγχει δε όχι μόνο τους “διόσκουρους” Μακρόν και Μητσοτάκη, αλλά και τον Πούτιν, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι και οι δύο αρχηγοί των αντιπάλων είναι χειραγωγήσιμοι παίκτες που συμμετέχουν σε μια παγκόσμια θεατρική παράσταση.

Υπέρ αυτής της εκδοχής συνηγορεί ακριβώς η ανωτέρω προειδοποίηση του Μακρόν, ο οποίος πήρε την ντουντούκα του και προφήτευσε (χάρη στα εντατικά φροντιστήρια που του έχουν γίνει από τους δαίμονες που προσκυνά) πόλεμο διαρκείας, θέτοντας ζήτημα ανθεκτικότητας: πρόκειται για όρο που αποτελεί γλωσσικό φ ε τ ί χ κάθε νεοταξίτη (αγγλιστί: r e s i l i e n c e).

Άρα ο Μακρόν ενέταξε την αναμέτρηση Ρωσίας-Ουκρανίας στην κατηγορία των λεγόμενων “νέων πολέμων”, χαρακτηριστικό των οποίων είναι η διεξαγωγή τους επί τη βάσει των αρχών τού “επί μακρόν ανθεκτικού πολέμου”, εξ ου και καλούνται πόλεμοι χαμηλής εντάσεως (“law intensity wars”· επ’ αυτού βλ. Heribert Münckler, Οι νέοι πόλεμοι. Νέοι εχθροί και νέες μορφές πολέμου, μτφ.: Α. Δασκαρόλης, Αθήνα 2005, σελ. 56). Αποκαλούνται έτσι, διότι σ ι γ ο κ α ί ο υ ν για μεγάλο χρονικό διάστημα, σαν την καλά εδραιωμένη χαμηλή φωτιά μέσα σε ένα τζάκι που εκπέμπει θερμότητα χάρη στα εναπομείναντα πυρακτωμένα κούτσουρα.

Όπως, λοιπόν, ο πόλεμος κατά του κορωνοϊού έχει σχεδιασθεί να σιγοκαίει για πολλά ακόμη χρόνια, μετατρέποντας σε α π ο κ α ΐ δ ι α τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη, μπορεί να ισχύει το ίδιο και για τον πόλεμο Ρωσίας vs Ουκρανίας (+ Νέας Τάξης Πραγμάτων): θα σιγοκαίει κι αυτός παράλληλα με τον “πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού”.

Φαίνεται ότι η δαιμονική και εμμονική Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αραδιάσει όλα τα “πολεμικά μ π ι χ λ ι μ π ί δ ι α” της μέσα στην κούνια των βρεφοποιημένων πολιτών. Αφού τους εξάσκησε καλά όλα τα προηγούμενα χρόνια με διαδοχικούς πολέμους, τώρα θεώρησε ότι οι πόλεμοί της μπορούν να διεξάγονται ταυτοχρόνως. Κι όταν τα βρέφη έχουν συνηθίσει να τρώνε αγγούρια χωρίς να κραυγάζουν, είναι έτοιμα να φάνε –και μάλιστα να απολαύσουν– πολλά αγγούρια μαζί (πρβλ. Harari, Homo Deus. Μια σύντομη ιστορία του μέλλοντος, μτφ.: Μ. Λαλιώτης, εκδ. Αλεξάνδρεια, Αθήνα 2017, σελ. 29, o οποίος, όλως… τυχαίως, αναφέρει τον λ ι μ ό, τις ε π ι δ η μ ί ε ς και τους π ο λ έ μ ο υ ς ως τα τρία μεγάλα δεινά από τα οποία η ανθρωπότητα νομίζει ότι κρατιέται μακριά).

Συνεπώς, αν η αναμέτρηση Ρωσίας-Ουκρανίας είναι στημένη καθ’ υπαγόρευσιν των ψυχανώμαλων εγκεφάλων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η θλιβερή και προπάντων ανθελληνική κίνηση της ημετέρας πρωθυπουργικής μαριονέτας να στείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία ήταν προσχεδιασμένη, όπως μια ατάκα που πετά ο ηθοποιός σε κάποιο σημείο της θεατρικής παράστασης.

Αν, όμως, η προειδοποίηση του Μακρόν δεν συνυποδηλώνει τη συνεννοημένη εμπλοκή του Πούτιν, αλλά εκφράζει απλώς τους ευσεβείς πόθους ενός μονομερώς σχεδιασμένου πολέμου από τη δαιμονισμένη ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία ούτως ή άλλως ορέγεται τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, τότε ενδέχεται να έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου (φυσικά, αυτός δεν ξεκίνησε σήμερα, αλλά πολλά χρόνια νωρίτερα – κάποιοι τοποθετούν την έναρξή του την ημέρα της «πρόσκρουσης» των αεροπλάνων στους Δίδυμους Πύργους, κάποιοι άλλοι στην πτώση του Τείχους) και, επομένως, στην υλοποίηση των προφητειών για τα Έσχατα Χρόνια.

Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, η απόφαση της θλιβερής κυβέρνησης της Νέας Δικτατορίας να αποστείλει στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία είναι μια ολοφάνερα αυτοκτονική κίνηση εναντίον της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας. Ο τυραννικός, αιμοδιψής και υπερπροδότης Ανθέλλην πρωθυπουργός μοιάζει να παίζει στα ζ ά ρ ι α τις ζωές των Ελλήνων, επικαλούμενος μεν τους (ανώνυμους;) ομογενείς που χάνουν τη ζωή τους από ρωσικές βόμβες, πλην όμως ξεχνώντας όλους τους άλλους Έλληνες που θα κινδυνεύσουν από την στοχοποίηση της Ελλάδος σε έναν γενικευμένο πόλεμο!

Έτσι, εκτός από ελεεινός π ρ ο π α γ α ν δ ι σ τ ή ς, αρχιψεύτης και θ ε ο μ π α ί χ τ η ς, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ένα αξιοθρήνητο πιόνι της νεοταξίτικης ελίτ, η οποία, με πρόσχημα τον “πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού”, εγκαθίδρυσε την παγκόσμια υγειονομική δικτατορία και τώρα, μέσω της συσπείρωσης εναντίον της Ρωσίας, επιχειρεί να κάνει ένα κρίσιμο βήμα παραπέρα, για να βγει νικήτρια στο φιδάκι, το γνωστό, ινδουιστικής εμπνεύσεως επιτραπέζιο παιχνίδι. Αξίζει, όμως, να θυμηθούμε ότι στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, όποιος έπεφτε σε κεφάλι φιδιού δεν πήγαινε απλώς μερικά τετράγωνα πίσω, αλλά ξαναγύριζε στην αρχή του ταμπλό.

Στον κανονικό πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας ξαναζούμε το ίδιο έργο που είδαμε να παίζεται από τα αργυρώνητα Μαζικά Μέσα Ευνουχισμού στον ψευτοπόλεμο κατά του “αόρατου εχθρού”: Ανελέητη πολεμική προπαγάνδα υπέρ των νεοταξίτικων θέσεων που διατυπώνουν οι παγκόσμιοι δικτάτορες με δαιμονοποίηση ή ψυχιατρικοποίηση των διαφωνούντων. Όποιος δεν προσκυνά την κεντρική γραμμή που έχει χαραχθεί από τους παγκόσμιους δικτάτορες είναι ε χ θ ρ ό ς τους και ως τέτοιος πρέπει είτε να εξολοθρευθεί είτε να απομονωθεί, ώστε να αποτραπεί η μετατροπή της διαφωνίας σε διανοητική επιδημία.

Αν οι βρεφοποιημένοι πολίτες σταματήσουν για λίγο να ακούνε τον ήχο από τις κ ο υ δ ο υ ν ί σ τ ρ ε ς τους και αρχίσουν να παρατηρούν πόσο πανομοιότυπη είναι η επικοινωνιακή διαχείριση αφ’ ενός των κανονικών πολέμων και αφ’ ετέρου των ψευτοπολέμων, ίσως καταλάβουν επιτέλους ποιοι κρατάνε τις υπνωτιστικές κουδουνίστρες πάνω από τα κεφάλια τους.

Θα τους βοηθήσει σίγουρα η μελέτη ενός βιβλίου που κυκλοφόρησε το 1994 από τις εκδόσεις Κάκτος: Άλβιν & Χάιντι Τόφλερ, Πόλεμος και αντιπόλεμος (μτφ. Ερ. Μπαρτζινόπουλος). Στο βιβλίο αυτό, όπου διατυπώνεται η εν τω μεταξύ επαληθευμένη πρόβλεψη ότι «μερικές από τις σημαντικότερες αυριανές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο πεδίο μάχης των μέσων ενημέρωσης» (σελ. 239), υπογραμμίζεται ο καταλυτικός ρόλος που διαδραματίζουν οι τεχνικές της προπαγάνδας:

Διόγκωση όσων διακυβεύονται από τη διεξαγωγή ενός πολέμου (π.χ. «στρατιώτες και πολίτες βομβαρδίζονται με την άποψη πως κινδυνεύουν όλα όσα αγαπάνε»), δαιμονοποίηση και/ή απανθρωποποίηση του αντιπάλου (π.χ. για τον Μπους ο Σαντάμ ήταν ένας Χίτλερ και, αντιστρόφως, για τον Σαντάμ η Αμερική ήταν «ο Μεγάλος Σατανάς»), πόλωση στην βάση της λογικής «όσοι δεν είναι με το μέρος μας είναι εναντίον μας», αλλά και μεταπροπαγάνδα, δηλ. δυσφήμηση της προπαγάνδας της άλλης πλευράς (σελ. 243).

Αν τα αφυπνισμένα βρέφη καταφέρουν να αφυπνισθούν, τότε είναι πιθανό να αρχίσουν να αναζητούν ωφέλιμες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα όπως τα ακόλουθα:

– Γιατί τα καλολαδωμένα γρανάζια του νεοταξίτικου καθεστώτος που ζητούσαν το ΝΑΙ στα μνημόνια είναι τα ίδια που ζητούν το ΝΑΙ στα εμβόλια και σήμερα πλέον το ΝΑΙ στην Ουκρανία;

– Γιατί σε εξώφυλλο των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών απεικονίζεται ο ουροβόρος όφις να διέρχεται από το Κίεβο, προτού φθάσει στην Κωνσταντινούπολη και τα Ιεροσόλυμα;

Από τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα εξαρτηθεί η επανατοποθέτηση των βρεφοποιημένων πολιτών στις αληθινές διαστάσεις του κόσμου μας, ο οποίος οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην προσκύνηση του εκκολαπτόμενου Παγκόσμιου Κυβερνήτη- Δικτάτορα Νεοταξίτη. Εκτός κι αν αποδειχθεί ότι ο Βλαδίμηρος είχε την εύνοια του Δαυίδ…

 

https://www.facebook.com/100000133581237/posts/5473772802637118/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος