Σχετικά με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, σε Διεθνή ύδατα / Ελένη Παπαδοπούλου

Το ναυάγιο έγινε σε διεθνή ύδατα. Δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας στους νεκρούς. Το πλοίο ανήκε στους διεθνείς μαφιόζους που κουβαλάνε λάθρο για εποικισμό.

Το εθνικό πένθος πού κολλάει ακριβώς; Τι πενθούμε ως έθνος; Τις μισές δουλειές των διεθνών μαφιόζων της λαθρομετανάστευσης που αντί να τους πάνε στον προορισμό τους τούς βούλιαξαν;

Να κηρύξουμε εθνικό πένθος ρε ρεντίκολα, αλλά να το κηρύξουμε για το έθνος που χάνεται από τις γελοιότητες και τη λαθροοαγαπουλίαση που σας δέρνει.

Έχουν χάσει τα πάντα το νόημά τους με τα καραγκιοζιλίκια της θρησκείας του δικαιωματισμού.

Στο μεταξύ, στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν είχαν μια σκασίλα τεράστια για το θέμα. Θα έχουμε την ελληνική σημαία μεσίστια γιατί κάποιοι αλλοδαποί που προσπάθησαν να μπουν στη χώρα παράνομα πνίγηκαν και οι χώρες καταγωγής τους ούτε και ασχολήθηκαν. Εάν δεν είναι αυτό παραλογισμός, τότε τι είναι;

 

Σχολιασμός από φίλους
1ο Διάβασα τα μύρια όσα σχετικά με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, σε Διεθνή ύδατα.

Σιχάθηκα όλους αυτούς τους απάτριδες που υπερασπίζονται δήθεν με σθένος τις ψυχές που χάθηκαν, ενώ επί της ουσίας, υπερασπίζονται τους σύγχρονους δουλέμπορους αυτών των ψυχών. ΔΕΝ υφίσταται μεταναστευτικό ζήτημα, μετονόμασαν οι δήθεν φιλάνθρωποι των ΜΚΟ το ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ που ποτέ δεν σταμάτησε.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΛΑΒΩΝ μέσω ΜΚΟ. Δ Ο Υ Λ Ε Μ Π Ο Ρ Ι Ο.

Αυτό υπερασπίζεται η διορισμένη ΠτΔ ..που έτρεξε στον τόπο της τραγωδίας. ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με “ει”  κοινώς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

Αυτούς υπερασπίζεται.. τους ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ και ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΑ εις βάρος κατατρεγμένων ψυχών από τους ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ που ρήμαξαν τις πατρίδες όλων αυτών των ανθρώπων, που κρύβουν στα αμπάρια των σαλιοκάραβών τους.

Αυτή είναι η αλήθεια…ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ κόσμο από τις πατρίδες τους, για να κάνουν ΜΠΙΖΝΕΣ οι δήθεν ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ.

Κι όλα αυτά ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ…ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕΣΩ ΜΚΟ … ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ “, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ & ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ …ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

2ο Ήξεραν…

Οι ελληνικές αρχές αγνόησαν τις κλήσεις για διάσωση των περίπου 750 επιβαινόντων, ήδη από τις 17:53 το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου.

Οι ευρωπαϊκές αρχές θα μπορούσαν να είχαν στείλει τα κατάλληλα μέσα διάσωσης χωρίς καθυστέρηση. Δεν το έπραξαν επειδή η επιθυμία τους να αποτρέψουν τις αφίξεις ήταν ισχυρότερη από την ανάγκη διάσωσης εκατοντάδων ζωών.

3ο H Ελλάδα έσπευσε να βοηθήσει προκειμένου να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα τρίτων χώρων, τα οποία είχαν τοποθετηθεί ως αντικείμενα σε ένα σαπιοκάραβο που ξεκίνησε από την Λιβύη ( μια χώρα όπου ελέγχεται πλήρως από την Τουρκία) και επί πέντε μέρες έπλεε αρνούμενο κάθε βοήθεια (για να μην συλληφθούν οι λαθρέμποροι).

Μετά από πέντε μέρες και ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό η Ιταλία απλά παρακολουθούσε, η Ελλάδα έσπευσε σε βοήθεια όταν ήρθε το σήμα για βοήθεια.

Ως κράτος δικαίου η χώρα μας και οι πολίτες θλίβονται για το τραγικό αυτό περιστατικό. Αλλά δεν είναι δική μας ευθύνη. Δεν εργαλειοποιεί η Ελλάδα τον ανθρώπινο πόνο ούτε είναι η χώρα μας εκείνη που έβαλε τους ανθρώπους αυτούς στο σαπιοκάραβο τάζοντας τους καλύτερη ζωή.

Πάψτε, λοιπόν,  οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι να ρίχνετε στην Ελλάδα όλο το βάρος και την ευθύνη.

Κακώς, κατά την άποψή μου, η υπηρεσιακή κυβέρνηση κήρυξε εθνικό πένθος. Ως άνθρωποι πενθούμε για το τραγικό περιστατικό, αλλά ως έθνος δεν υπάρχει κανένας λόγος να σηκώσουμε αυτό το βάρος.

4ο Η κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο Εθνικό πένθος. Η τραγωδία με τη βύθιση του αλιευτικού που μετέφερε παράνομους μετανάστες συνέβη σε ΔΙΕΘΝΗ ύδατα. Εκτός Ελληνικής επικράτειας και με θύματα ΜΗ Ελληνες. Εκτός ευθύνης της Ελλάδας. Κηρύσσοντας Εθνικό πένθος αναλαμβάνεις και την ευθύνη της τραγωδίας σαν χώρα. ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ δεν έχει η χώρα μας για ενέργειες δουλεμπόρων..

 

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου