Σχόλιο από μια διαδικτυακή συζήτηση, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Για την Ιστορία:

Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, κάψατε χιλιάδες κόσμο, που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική ένωση, ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει.

Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ, τα δάση και τις υποδομές ενός ολόκληρου κράτους, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά διαλύοντας τα πάντα!

Διαλύσατε τη Γιουγκοσλαβία, βομβαρδίζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια, τα νοσοκομεία, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα.

Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στη Χάγη με δίκη παρωδία, και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους ουτσεκάδες να βαφτίζουν το Κόσοβο (αλβανικό), επειδή έτσι γουστάρατε!

Βάλατε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, ανεξάρτητο κράτος, και ακόμα 50 χρόνια τώρα, δεν βρίσκουμε ούτε τα κόκκαλα των αγνοουμένων βάζοντας εμάς να διαπραγματευόμαστε μέχρι σήμερα, με τον σφαγέα μας δήθεν για να λυθεί το κυπριακό, ενώ μια χαρά σας βολεύει η κατάσταση!

Αφήνετε τους Τούρκους να αλωνίζουν το Αιγαίο, να αμφισβητούν τα νησιά και μας λέτε “βρείτε τα μεταξύ σας”, ενώ ξέρετε καλά τι συμβαίνει, και ποιος απειλεί ποιον!

Διαλύσατε τη Λιβύη μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους, επειδή δεν σας άρεσε ο Καντάφι και δεν σας έδινε το πετρέλαιο στην τιμή τζάμπα!

Κάνατε 6 ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, επειδή δεν γουστάρατε τον Άσσαντ και σας πείραζε η ναυτική βάση τηω Ρώσων στη Συρία, και ο Άσσαντ σας έβγαινε πολύ Ρωσόφιλος!

Εισβάλατε στο Ιράκ, δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά, και στο Αφγανιστάν, για να βρείτε δήθεν τον πρώην φίλο σας Μπιν Λάντεν και διαλύσατε και τις δυο χώρες, βομβαρδίζοντας ανεξέλεγκτα πόλεις και χωριά, διαλύοντας τα πάντα, στέλνοντας στη Βαγδάτη πυραύλους Κρουζ από τα πλοία σας, που έσκαγαν μέσα στα καταφύγια, σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη τη νύχτα;!

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία;

Εσείς, που φτιάξατε το τελειότερο κέντρο σωματικών και ψυχικών βασανιστηρίων στο Γκουαντάναμο;

Εσείς, που κρεμάσατε τον Χουσεΐν χωρίς δίκη, που ελάχιστα χρόνια πριν ήταν ο καλύτερος φίλος και σύμμαχός σας;

Εσείς, που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργήσατε τον ISIS και τους Ταλιμπάν;

Εσείς, που ανατρέψατε με το πιο αιματηρό πραξικόπημα τον Σαλβαδόρ Αλιέντε στη Χιλή, έναν ψηφισμένο δημοκρατικό πρόεδρο, σκοτώνοντάς τον μέσα στο προεδρικό μέγαρο και εγκαθιστώντας την πιο στυγνή δικτατορία του Πινοσέτ;!

Εσείς, που όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στη Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ούτε μια ίντσα και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας, παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες σας;

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία, ειρήνη και εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας;!

Γεμίσατε όλη την Ευρώπη πυραύλους Πέρσινκγ και Κρουζ περικυκλώνοντας τη Ρωσία η οποία δεν σας πείραζε!

Δεν τηρήσατε ούτε έναν όρο από τη συμφωνία του Μινσκ, ενώ αντίθετα η Ρωσία τους τήρησε όλους!

Μια ζωή υποκριτές!

Ακόμα και τον Χίτλερ οι δικές σας πολυεθνικές τον χρηματοδότησαν και τον έκαναν θηρίο!

Μόνο η Ουκρανία λοιπόν σας έλειπε από το παζλ για να ολοκληρωθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ γύρω από τη Ρωσία να την πνίξει.

Από το 2007 σας προειδοποιεί ο Πούτιν, ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή.

Το 2014, με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε, ρίξατε τον Γιανουκόβιτς, εκλεγμένο πρόεδρο, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα σφάζοντας τον κόσμο, και εγκαταστήσατε κυβέρνηση μαριονέτα, που είχε σκοπό να προετοιμάσει τη χώρα για την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ ξέρατε ότι είναι κόκκινη γραμμή για τη Ρωσία!

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία και εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη;!

Η σημερινή Ρωσία, αν ήθελε, μέσα σε μισή μέρα, έκανε ολόκληρη την Ουκρανία χλοοτάπητα – όμως δεν το κάνει, δεν θέλει να σκοτώσει απλό κόσμο. Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους είναι αδελφοί λαοί. Και αυτό είναι τελικά το τραγικό!

Μέχρι και σήμερα, δεν λέτε την αλήθεια, ψεύτες ελεεινοί!

Εκμεταλλεύεστε τον πόνο του Ουκρανικού, αλλά και του Ρωσικού λαού και παραπλανάτε τον κόσμο!

Ναι, η Ρωσία έχει δίκιο, αυτή είναι η αλήθεια!

Προειδοποίησε, φώναξε, σας ζήτησε να μη σφίξετε άλλο τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της!

Όταν έχεις όμως να κάνεις με εγκληματίες, δημιουργούς και σκηνοθέτες όλων των πολέμων πάνω στη γη, δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος.

Η Ρωσία δεν είναι Ιράκ, ούτε Συρία. Την παρά πειράξατε και τώρα μάλλον θα σας ‘’δείξει’’.

Αυτά ψεύτες, φαρισαίοι, υποκριτές!!!

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου