Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > Συνταγματική Αναθεώρηση / Σίμος Σταυρακίδης*

Συνταγματική Αναθεώρηση / Σίμος Σταυρακίδης*

Ετοιμάζουν Συνταγματική Μεταρρύθμιση με πρώτο θέμα τον Διαχωρισμό Εκκλησίας Κράτους. Εφαρμογή της Απλής Αναλογικής ώστε να μην μπορεί να κυβερνήσει ποτέ κανένας αυτοδύναμα χωρίς τη συνεργασία με κάποιο κόμμα πρακτόρων.

Ορίζουν επιπλέον ότι για να γίνει Δημοψήφισμα με πρωτοβουλία των πολιτών απαιτούνται από 500.000 έως 1.000.000 υπογραφές! Με λίγα λόγια ξεχάστε τα Δημοψηφίσματα. Και εξαιρούν φυσικά οποιοδήποτε αίτημα αφορά τα οικονομικά. Δηλαδή οι συμφωνίες των τοκογλύφων με την κυβέρνηση δεν μπορούν να καταργηθούν ή να υποστούν αλλαγές ούτε με 10.000.000 υπογραφές.

Ρίχνουν για δόλωμα το θέμα της Βουλευτικής Ασυλίας για αδικήματα που διαπράττονται εκτός Βουλευτικής θητείας αλλά την ίδια στιγμή έχουν ψηφίσει ασυλία για δεκάδες στελέχη της Κυβέρνησης και των Τραπεζών ώστε το ξεπούλημα να μην επιφέρει συνέπειες σε κανέναν από τους υπογράφοντες. Παραβιάζουν ασταμάτητα το Σύνταγμα με νόμους που το ΣτΕ «βαφτίζει» Συνταγματικούς.

Και τέλος υποτίθεται κατοχυρώνουν τον Δημόσιο Έλεγχο του Νερού στα χαρτιά αλλά δεν μας λένε πώς θα συμβεί αυτό στην πράξη όταν το 49% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ θα ανήκει σε παντοδύναμα ξένα συμφέροντα όπως οι «φιλάνθρωποι» τύπου Soros και Paulson που θα μπορούν να γκρεμίσουν το Χρηματιστήριο εάν νιώσουν ότι απειλούνται τα συμφέροντά τους.

Όπως καταλαβαίνουμε η ατζέντα της Νέας Τάξης με επίκεντρο την Εκκλησία είναι συνεχώς στο μυαλό τους.

Γάμος Ομοφυλοφίλων, Αποτεφρωτήρια, Κατάργηση των Θρησκευτικών και συνεχίζουν.

Ο Διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους επείγει καθώς θα περάσει εύκολα από τους «αριστερούς» και «δεξιούς» εκατομμυριούχους πράκτορες του Soros.

 

*Σκηνοθέτης

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος