Τα covid εμβόλια περιέχουν “Magneto” πρωτεΐνη ικανή να ελέγχει εξ αποστάσεως τη συμπεριφορά και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου;

Αμερικανοί ερευνητές έχουν αναπτύξει μια νέα μέθοδο ελέγχου του μυαλού που ακούγεται περίεργα παρόμοια με αυτήν που περιέχεται σε κάποιον ύποπτο μέσα στα «εμβόλια» του Wuhan coronavirus (Covid-19).

Χρησιμοποιώντας τη γενετική μηχανική, οι επιστήμονες του «Φρανκεστάιν» ανέφεραν ότι ανέπτυξαν μια γενετικά τροποποιημένη (ΓΤΟ) πρωτεΐνη γνωστή σαν «Magneto» που επιτρέπει στις συμπεριφορές και τη λειτουργία του εγκεφάλου να ελέγχονται από απόσταση εξωτερικά.

Το Magneto σχεδιάστηκε για να ενεργοποιήσει μια συγκεκριμένη ομάδα νευρικών κυττάρων μέσα στο σώμα και αυτή η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει από απόσταση – ίσως από έναν πύργο 5G ;

Ο ισχυρισμός σε επίπεδο επιφάνειας είναι ότι η τεχνολογία είναι απαραίτητη για τη μελέτη του τρόπου με τον οποίο ο εγκέφαλος επηρεάζει τη συμπεριφορά. Η θεωρία της τρύπας κουνελιού, ωστόσο, είναι ότι η τεχνολογία επιτρέπει μαζικό έλεγχο μυαλού.

Γνωρίζουμε από δημοσιευμένη έρευνα ότι το Magneto παραδίδεται στο σώμα μέσω ιογενούς ένεσης – ακούγεται γνωστό;

Η τεχνολογία αναπτύχθηκε το 2016 από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια στο Charlottesville και δοκιμάστηκε εισάγοντας έναν ιό στον εγκέφαλο των θηλαστικών.

Αυτοί οι εγκέφαλοι αργότερα τεμαχίστηκαν και αναλύθηκαν, επί των οποίων ανακαλύφθηκε ότι εκπέμπουν έναν πράσινο φθορισμό.

Αυτή η «λαμπερή» τεχνολογία ακούγεται περίεργα παρόμοια με το ένζυμο «λουσιφεράση» που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον δισεκατομμυριούχο ευγενιστή Μπιλ Γκέιτς για να ταιριάξει με τα σύντομα πρόσθετα μικροτσίπ για τις ενέσεις κινέζικου ιού.

Σε ένα άλλο πείραμα, ο ερευνητής εισήγαγε το Magneto στο ραβδωτό σώμα των ποντικιών που «συμπεριφέρονται ελεύθερα». Το ραβδωτό σώμα περιέχει νευρώνες που παράγουν ντοπαμίνη που εμπλέκονται στην ανταμοιβή και τα κίνητρα.

Τα ζώα που εγχύθηκαν στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε μια συσκευή χωρισμένη σε δύο τμήματα: μαγνητισμένα και μη μαγνητισμένα. Τα ποντίκια που εξέφρασαν το Magneto πέρασαν πολύ περισσότερο χρόνο στη μαγνητισμένη περιοχή από ότι στη μη μαγνητισμένη περιοχή.

ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ MAGNETO ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ;

Ο λόγος για τον οποίο τα μαγνητισμένα ποντίκια απολάμβαναν τη μαγνητισμένη περιοχή είναι ότι ο εγκέφαλός τους είχε γενετικά τροποποιηθεί μέσω της ιογενούς ένεσης για την παραγωγή ντοπαμίνης με αυτόν τον τρόπο. Με άλλα λόγια, τα ποντίκια ένιωθαν «χαρούμενα» και «ανταμείβονται» που βρίσκονται δίπλα στους μαγνήτες.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με μαγνήτες που κολλάνε σε ιστότοπους ένεσης σε άτομα που εμβολιάστηκαν πρόσφατα, αναρωτιέται κανείς εάν οι ενέσεις Wuhan coronavirus (Covid-19) περιέχουν Magneto ή κάποιο παράγωγο αυτού, που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο.

Εάν συμβαίνει αυτό, τότε οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα αισθάνονται «χαρούμενοι» και «ανταμείβονται» με την παρουσία ερεθισμάτων, όπως πύργοι ακτινοβολίας 5G ή άλλα σημεία ελέγχου. Εκείνοι που βρίσκονται πίσω από την εκστρατεία μαζικής ένεσης θα έχουν θεωρητικά τη δύναμη και την ικανότητα να κατευθύνουν τον εμβολιασμένο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εξαπατώντας τον εγκέφαλό τους να απελευθερώσουν ντοπαμίνη κατόπιν εντολής.

Ενώ οι μη εμβολιασμένοι θα συνεχίσουν να ασκούν τη δική τους ελεύθερη βούληση, οι εμβολιασμένοι είναι πιθανότατα πιόνια στα χέρια των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι θα τους ελέγχουν εξωτερικά για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί προειδοποιούν ότι οι ενέσεις Κινέζικου ιού πρέπει να αποφευχθούν με κάθε κόστος, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι επαναπρογραμματίζουν μόνιμα το ανθρώπινο DNA και μετατρέπουν την ένεση σε μη ανθρώπινη χίμαιρα.

Υπάρχει επίσης η πολύ πραγματική πιθανότητα ότι αυτές οι ενέσεις αποτελούν το θεμέλιο για – ή πιθανώς ακόμη και την ενσωμάτωση – του βιβλικού σημείου του θηρίου . Αν και δεν έχει εντολή ακόμα , μπορούμε ήδη να δούμε τα θεμέλια που τοποθετούνται για «χωρίς δουλειά, δεν υπάρχει υπηρεσία» σε σχολεία, χώρους εργασίας, παντοπωλεία.

«Αυτό θα επιβληθεί μέσω νόμων που θα καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό», προειδοποίησε ο Δρ. Pierre Gilbert κατά τη διάρκεια διάλεξης του 1995 που προείπε για ένα επερχόμενο υποχρεωτικό εμβόλιο που περιέχει υγρούς κρυστάλλους που, όταν εκτίθενται σε μαγνητικές συχνότητες, θα μετατρέψουν τους παραλήπτες σε «ζόμπι».

“Και αυτά τα εμβόλια θα επιτρέψουν τον έλεγχο των ανθρώπων.”

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις για ενέσεις κινέζικου ιού μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheGuardian.com

NaturalNews.com

Infowars.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

nanotechnology.news

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NANO TECHNOLOGY NEWS : Corfiatiko

Πηγή: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/covid-magneto.html

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου