Τα επερχόμενα / Για το Ρωμαίικο*

Μακάρι, ο Θεός να επιφυλάσσει για το ανθρώπινο γένος έναν νέο ευαγγελισμό, την απόφασή Του να βάλει τέλος και να μην επιτρέψει περαιτέρω τη συνεχιζόμενη πνευματική κατάπτωση του κόσμου και να δρομολογήσει την απαρχή μιας παγκόσμιας πνευματικής επανεκκίνησης στις αρχές της Ορθοδοξίας, η οποία πνευματική επανεκκίνηση μακάρι όμως – όπως η γέννησή Του Χριστού – να επιτελεστεί (όσο το δυνατόν) ανωδύνως. Γιατί ένας πυρηνικός 3ος παγκόσμιος πόλεμος που πλέον συζητείται καθημερινά – αν ο Θεός δεν δει την μετάνοια ώστε να επέμβει και να ματαιώσει τα προφητευθέντα – θα αποτελέσει τη μαζικότερη αιφνίδια απώλεια ανθρωπίνων ψυχών και δεν μπορώ να φανταστώ το μέγεθος της τραγικότητας, από το πλήθος των ψυχών που μονομιάς θα κολαστούν και την οσμή θανάτου που θα σκορπίσει ο χαιρέκακος, έως το μετατραυματικό σοκ και την ψυχολογία σε όσους μείνουν πίσω.

Πιστεύουμε βέβαια στον Θεό, ό,τι και αν επιτρέψει θα συνιστά Σταυρό και όχι αδιέξοδο αλλά νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να λειτουργήσει η Θεία Χάρη για να διαχειριστεί κανείς πνευματικά το μέγεθος της δαιμονικής τραγωδίας όσων προμηνύονται ότι θα συμβούν, και εκεί προβληματίζομαι γιατί κρίνω τον εαυτό μου πολύ πίσω και ανέτοιμο αγωνιστικά, πνευματικά ώστε να ελκύσω τη Χάρη αυτή.

Είναι σαν να γίνεται η Κρίση του Θεού αλλά όχι μετά θάνατον αλλά εν ζωή… δηλαδή οι άξιοι αντί να κρίνεται αν θα πάνε στον παράδεισο να κρίνεται αν θα συνεχίσουν να ζουν στον κόσμο αυτό… και υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με τον κατακλυσμό του Νώε… και με τα Σόδομα… και αυτή η διαφορά δεν έγκειται μόνο στο ότι θα συμβεί τώρα, θα είναι σε πολύ πολύ μεγαλύτερη κλίμακα: τότε η καταστροφή ήταν καθαρά απόφαση και ενέργεια Θεού (φυσικό φαινόμενο) συνεπώς, όσο αντιφατικό ακούγεται αυτό, έφερε η καταστροφή ως ενέργεια Θεού την ευλογία του Θεού, ενώ τώρα η καταστροφή που θα επιτελεστεί θα είναι απόφαση και ενέργεια άρρωστου ανθρώπινου νου / δαιμονική, την οποία θα επιτρέψει ο Θεός αλλά θα μεταστρέψει προς τελική θετική αντί αρνητική έκβαση για το μέλλον του ανθρώπινου είδους.

Δηλαδή, ο στόχος της μαζικής μείωσης του πληθυσμού της γης είναι δεδηλωμένος στόχος των σκοταδιστών, τον οποίο ο Θεός θα επιτρέψει αλλά μεταστρέφοντας το τελικό αποτέλεσμα που θα είναι αντί να δημιουργηθούν οι πληθυσμιακές προϋποθέσεις για να εγκαθιδρυθεί η νέα τάξη, να απομείνουν στη γη όσοι έχουν καλή προαίρεση να επιστρέψουν πίσω σε έναν κόσμο βασισμένο στις αρχές της Ορθόδοξης παράδοσης.

Να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος να μας σπλαχνισθεί και η Παναγιά μας!

Τέλος, θα ήθελα να μοιραστώ την άποψή μου ότι θεωρώ όλο αυτό που εξελίσσεται διεθνώς ένα σκηνοθετημένο έργο των σκοτεινών δυνάμεων και σε καμιά περίπτωση η Ρωσία δεν τα βάζει με τη νέα τάξη αλλά αυτό είναι μόνο ένα στοχευμένο αφήγημα και εξηγούμαι:

Ο σκοπός είναι από τη μια μεριά οι μεν λαοί της δύσης να εξωθηθούν από την τεχνητή υποβάθμιση που τους φέρνουν σταδιακά στη ζωή τους και την απώλεια της ευμάρειας να φτάσουν σε σημείο να πουν στους πολιτικούς τους “ναι συναινούμε να επέμβετε και να ξεκινήσετε πόλεμο με τον Πούτιν ακόμη και πυρηνικό”, οι δε της ανατολής αντι-νετοταξίτες (το Ορθόδοξο τόξο) να πουμε “ναι, να πατήσει το κουμπί ο Πούτιν και να ανατρέψει τη νέα τάξη, τώρα είναι η ώρα να μπει ένα τέλος στην κατιούσα”.

Ο σκοπός δεν είναι άλλος από το οι ίδιοι οι άνθρωποι να εξωθηθούν από τους Πιλάτους της εποχής και να πουν “Βαραβά” και το αίμα Αυτού (του πυρηνικού πολέμου) “εφ ημάς και επί τα τέκνα ημών”, γιατί ξέρουν οι σκοτεινές δυνάμεις ότι ο Θεός δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί τέτοια μαζική απώλεια ανθρωπίνων ψυχών εάν ήταν απόφαση μόνο αυτών των λίγων εξουσιαστών αλλά επειδή σέβεται την ελευθερία των ανθρώπων ακόμη και προς την αμαρτία, θέλει μεν αλλά δεν μπορεί να παρέμβει γιατί θα διαμορφωθεί ως θέλημα και ως απόφαση της νοσηρής βούλησης (χειραγωγούμενης εν πολλοίς από τα μέσα και εξωθούμενη από τις τεχνητές κρίσεις μεν αλλά ελεύθερης βούλησης δε) της μεγάλης μάζας των ανθρώπων.

Και το φινάλε του σκηνοθετημένου έργου ποιο είναι στο τέλος αυτού του μακελειού;

– να επιτελεστεί η μεγαλύτερη ανθρωποθυσία στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο μαζικότερος κολασμός ψυχών, να φτάσει ο πληθυσμός της γης σε διαχειρίσιμο επίπεδο για την επιβολή της νέας τάξης, και φυσικά

– ως απομηχανής “θεός” στο τέλος της τραγωδίας να αναδυθεί ο ειρηνευτής αντίχριστος που τον ετοιμάζουν ως το ώριμο φρούτο για να φέρει ειρήνη και να βάλει (τη νέα) τάξη στην ανθρωπότητα.

Σε συνάφεια με τα παραπάνω και στα πλαίσια του διαχρονικά σκηνοθετημένου έργου ας ρίξουμε μια ματιά στις ακόλουθες ημερομηνίες…

Έναρξη Α παγκοσμίου πολέμου: 28-7-1914 (https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_I)

28+7+19+14=68

Έναρξη Β παγκοσμίου πολέμου: 1-9-1939… (https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II)

1+9+19+39=68

Έναρξη πολέμου Ουκρανία: 24-2-2022… (https://en.wikipedia.org/wiki/Russo-Ukrainian_War)

24+2+20+22=68

Όσον αφορά στον συμβολισμό του “68” ή των τριών “68” ή των τριών “6” και των τριών “8” το αφήνω σε όποια προσωπική διάθεση για περαιτέρω αξιολόγηση και έρευνα. Απλά στέλνω το παρακάτω ως μια αρχή…

https://www.biblestudy.org/bibleref/meaning-of-numbers-in-bible/8.html

Η έννοια των αριθμών: Ο αριθμός 8
Ο αριθμός 8 (οκτώ) στη Βίβλο αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή, που σημαίνει μια νέα τάξη ή δημιουργία, και το αληθινό «αναγεννημένο» γεγονός του ανθρώπου όταν αναστηθεί από τους νεκρούς στην αιώνια ζωή.
Το οκτώ είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος της θυσίας του Ιησού. Όπως το αρνί του Πάσχα, ο Ιησούς επιλέχθηκε ως το Αρνί για να αφαιρέσει τις αμαρτίες του ανθρώπου στις 10 Νισάν (1 Απριλίου 30 μ.Χ. – Ιωάννης 12: 28 – 29). Σταυρώθηκε στις 14 Νισάν (Τετάρτη 5 Απριλίου 30 μ.Χ.).

Η Ανάστασή του συνέβη τρεις ολόκληρες ημέρες μετά την ταφή του, που ήταν στο τέλος της εβδομαδιαίας ημέρας του Σαββάτου που έπεφτε στις 17 Νισάν. Η 17η Νισάν ήταν η ημέρα 8, μετρώντας συμπεριλαμβανομένου του χρόνου, από τη στιγμή που ο Χριστός επιλέχθηκε ως ο αμνός θυσίας του ανθρώπου. Όλα αυτά καταγράφουν την τέλεια θυσία του Ιησού και την πλήρη νίκη Του επί του θανάτου.

*Κ. Μ.

 

 

Ετικέτες:

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου