Τα ΜΜΕ σας Σοκάρουν με τύπου Μίχου, Κιβωτού, Πάτση ειδήσεις, να είστε απασχολημένοι και αποπροσανατολισμένοι διαρκώς ../ Ιωάννα Ξέρα

Μακάρι να διαβάζατε όλα αυτά ..λινκ στα σχόλια, μεγάλο αυτό σε μετάφραση και όχι όλο όμως θα έπρεπε να είστε ενημερωμένοι έστω για τα παιδιά σας οι γονείς …και ήδη τα ζούμε, τι δεν καταλαβαίνετε; Σε προηγούμενες αναρτήσεις έχω βάλει ποιοι της εδώ εξουσίας κλπ είναι μέσα σ’ αυτό και δεν υπάρχει ελπίδα εφόσον αυτά τα παραβλέπετε ……γι’ αυτό τα ΜΜΕ σας Σοκάρουν με τύπου Μίχου, Κιβωτού, Πάτση ειδήσεις, να είστε απασχολημένοι και αποπροσανατολισμένοι διαρκώς ..

Η λατρεία της παγκοσμιοποίησης: Η μεγάλη επαναφορά και η «τελική λύση» της για τους «άχρηστους ανθρώπους» Η ιδέα της Μεγάλης Επαναφοράς προέρχεται από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που είναι ακόμα ζωντανή στο μυαλό του κατεστημένου ή που μπορούμε να αποκαλέσουμε παγκοσμιοποιητές από ανθρώπους όπως ο Χένρι Κίσινγκερ μέχρι τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν . Φυσικά υπάρχουν πολλοί άλλοι στα κορυφαία επίπεδα της πυραμίδας των οποίων οι ιδέες κυμαίνονται από την ίδρυση ενός αστυνομικού κράτους, μέχρι την εμφύτευση μικροτσίπ την ημέρα που γεννιόμαστε για να μας παρακολουθούν και να μας ανιχνεύουν, έως την ερήμωση του πλανήτη. Ξέρω ότι όλα ακούγονται τρελά, αλλά αυτό έχουν σχεδιάσει για μας οι παγκοσμιοποιητές εδώ και πολύ καιρό.

Ο προστατευόμενος του Klaus Schwab, Yuval Noah Harari , είναι ένας Ισραηλινός διανοούμενος που έγραψε ένα δημοφιλές μπεστ σέλερ με τίτλο «Sapiens: A Brief History of Humankind» και είναι επίσης καθηγητής ιστορίας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Ο Χαράρι έκανε κάποτε μια ανησυχητική ερώτηση, «τι να κάνουμε με όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους;» Ο Χαράρι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά η ευφυΐα του τον έχει οδηγήσει στο επίπεδο της παραφροσύνης.

Ο Harari είναι μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που υποστηρίζει την ιδέα της δημιουργίας μιας δυστοπικής κοινωνίας που θα διοικείται από μια χούφτα παγκοσμιοποιών που θα κυριαρχούν σε κάθε άνθρωπο στη γη από την ημέρα που γεννιούνται. Σύμφωνα με τον Harari, ο πλανήτης Γη είναι υπερπληθυσμένος: λινκ στα σχόλια

Θα θυσιασθούμε για την Παγκόσμια Τυποποίηση Συστημάτων

Το Agenda 21 (Agenda for the 21st Century) είναι το σχέδιο απογραφής και ελέγχου για όλη τη γη, το νερό, τα ορυκτά, τα φυτά, τα ζώα, τις κατασκευές, τα μέσα παραγωγής, τα τρόφιμα, την ενέργεια, την πληροφόρηση, την εκπαίδευση και όλους τους ανθρώπους στον κόσμο.

Αυτός ο οδικός χάρτης για τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό συμφωνήθηκε από 179 έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, στη διάσκεψη για την αειφόρο ανάπτυξη το 1992 στη Βραζιλία

Έχουμε δει διάφορες πτυχές της Ατζέντας 21 να εφαρμόζονται τα τελευταία τρία χρόνια, υπό την κάλυψη της βιοασφάλειας και της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19. Η Πράσινη Νέα Συμφωνία (Πράσινη Ατζέντα), το «Ξεχτίστε καλύτερα», η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση (το διανθρωπιστικό κίνημα) και η Μεγάλη Επαναφορά όλα περαιτέρω και διευκολύνουν την εφαρμογή της Ατζέντα 21

Η Ατζέντα 21 βασίζεται στην ιδεολογία του «κοινοτισμού», η οποία υποστηρίζει ότι «τα δικαιώματα ενός ατόμου πρέπει να εξισορροπούνται με τα δικαιώματα της κοινότητας». Η κοινότητα, ωστόσο, στο μυαλό των παγκοσμιοποιητών, αποτελείται από μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), εταιρείες και κυβέρνηση, που πρέπει να υπαγορεύουν τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι δεν είναι πραγματικά μέρος της εξίσωσης

Η «αειφόρος ανάπτυξη» ΔΕΝ αφορά την ανακύκλωση ή τη διασφάλιση ότι υπάρχουν αρκετά τρόφιμα και πόροι για όλους. Πρόκειται για τη μετακίνηση πληθυσμών από αγροτικές και προαστιακές περιοχές σε συγκεντρωμένα κέντρα πόλεων, όπου αυτοί και η χρήση των πόρων τους μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται

Τι είναι πραγματικά η «Βιώσιμη Ανάπτυξη»;

Όπως σημειώνει ο Koire, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι η «αειφόρος ανάπτυξη» αφορά πράγματα όπως η ανακύκλωση και η διασφάλιση ότι υπάρχουν αρκετά τρόφιμα και πόροι για έναν συνεχώς διευρυνόμενο πληθυσμό. Αλλά όχι, στην πραγματικότητα ΔΕΝ πρόκειται για αυτό. «Πρόκειται για τη μετακίνηση πληθυσμών σε συγκεντρωμένα κέντρα πόλεων και την απομάκρυνσή τους από τις αγροτικές περιοχές», λέει ο Koire.

Είναι επίσης ένα σχέδιο για την κλοπή του πλούτου των κατώτερων και μεσαίων τάξεων και τη μετατροπή του παγκόσμιου πληθυσμού σε σκλάβους υπό μια ψηφιακή δικτατορία όπου όλοι οι πόροι ελέγχονται από την κορυφή. Είναι η παγκοσμιοποίηση στα στεροειδή, και όσο μεγαλύτερη είναι η παγκοσμιοποίηση, τόσο λιγότερα ατομικά δικαιώματα μπορεί να υπάρχουν.

Στις 24 Οκτωβρίου 2022, η πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, έγραψε στο Twitter την ακόλουθη προειδοποίηση: 9 «Όταν το κράτος κάνει τα πάντα για σένα, σύντομα θα σου πάρει τα πάντα — τότε δεν θα έχεις βάση για προσωπική ελευθερία, πολιτική ελευθερία. ή οικονομική ελευθερία».

….η «κοινότητα» στο μυαλό των παγκοσμιοποιητών είναι ένα κατασκεύασμα που αποτελείται από μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), εταιρείες και κυβέρνηση, οι οποίες πρέπει να υπαγορεύουν τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.

«Εμείς, ως άτομα, δεν έχουμε κυριολεκτικά καμία επιρροή, εκτός και αν συμφωνούμε με αυτό», λέει ο Koire. «Εάν διαφωνείτε ενάντια στην «κοινότητα» [δηλαδή, ΜΚΟ, εταιρείες και κυβέρνηση], ενάντια στον κοινοτικό νόμο ή τις κοινοτικές κοινωνικές τακτικές, απορρίπτεστε και βασικά σας καθιστούν παρίας».

Έτσι, για να είμαστε σαφείς, η Ατζέντα 21 και η Μεγάλη Επαναφορά βασίζονται σε μια ιδεολογία που λέει ότι τα ατομικά δικαιώματα πρέπει να εξισορροπούνται με τα δικαιώματα των ΜΚΟ, των ιδιωτικών εταιρειών και των κυβερνήσεων. Ωστόσο, η λέξη “ισορροπημένο” είναι παραπλανητική, επειδή η “κοινότητα” είναι αυτή που λαμβάνει τις αποφάσεις. Η μόνη σας επιλογή είναι να υποταχθείτε στην κυριαρχία τους ή να διαγραφείτε από την κοινωνία.

«Ο στόχος της Ατζέντας 21 είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση και ο απόλυτος έλεγχος από μια κεντρική μονάδα» και το σχέδιο αναπτύσσεται με την ψευδή υπόθεση ότι πρέπει να εφαρμόσουμε όλες αυτές τις αλλαγές για να σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή.

Συνοψίζονται οι στόχοι της Ατζέντας 21

Συνοπτικά, οι στόχοι του Agenda 21 και του The Great Reset είναι:

Μετακινήστε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους σε μεγάλες πόλεις όπου μπορούν να ελεγχθούν εύκολα — Το σχέδιο Μεγάλης επαναφοράς είναι πιο συγκεκριμένο, καθώς απαιτεί άτομα που ζουν σε έξυπνες πόλεις υπό επιτήρηση 24/7. Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση προσθέτει ένα άλλο επίπεδο, καθώς απαιτεί τη συγχώνευση του ανθρώπου με την τεχνολογία, έτσι η επιτήρηση και ο έλεγχος θα προκύψουν μέχρι τα βιολογικά, νοητικά και συναισθηματικά επίπεδα.

Καταστρέψτε την αντιπροσωπευτική κυβέρνηση και αντ’ αυτού τα μη εκλεγμένα συμβούλια λάβουν όλες τις αποφάσεις.

Διαγράψτε τα όρια δικαιοδοσίας και τα εθνικά σύνορα μέσω της περιφερειοποίησης (η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι παράδειγμα περιφερειοποίησης) και ο φασισμός, π.χ. συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα — Συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, ή συμπράξεις μεταξύ εταιρειών και κυβέρνησης, απομάκρυνε τους ψηφοφόρους από την εξίσωση.

Η «φασιστική κοινότητα» (υπενθυμίζοντας τον ορισμό και των δύο όρων) θέλει να μπορεί α) να μετακινεί ελεύθερα τους εργαζόμενους πέρα ​​από τα σύνορα, β) να κυκλοφορεί ελεύθερα αγαθά χωρίς κανονισμούς και γ) να μειώνει τους μισθούς. Ο ευκολότερος τρόπος για να τα κάνετε όλα αυτά είναι να αφαιρέσετε τα εθνικά σύνορα.

Βίντεο: Εκτίθεται η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030

Οι Τρεις Πυλώνες της Ατζέντας 21

Όπως εξηγεί ο Koire, οι τρεις πυλώνες της Ατζέντας 21 είναι οι τρεις «Ε»:

Οικονομία

Οικολογία

Δικαιοσύνη (κοινωνική ισότητα)

Όπως και με τον όρο «κοινότητα», οι περισσότεροι φαντάζονται ότι καταλαβαίνουν τι σημαίνει η λέξη «ισότητα». Πιστεύουν ότι αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει δίκαιη διανομή τροφίμων, νερού, ενέργειας και ούτω καθεξής. Πιστεύουν ότι πρόκειται για τη μείωση των διαφορών μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών. Και πάλι όμως κάνουν λάθος.

Η κοινωνική ισότητα περιλαμβάνει «την εξαθλίωση τεράστιων μερών του πληθυσμού και την πτώση των ανεπτυγμένων εθνών», εξηγεί ο Koire, προσθέτοντας, «Η κοινωνική ισότητα είναι κώδικας για αυτήν την κίνηση [ανθρώπων και αγαθών] και τη μείωση του πληθυσμού».

Οι τρεις πυλώνες, που θεωρούνται ως αλληλένδετοι κύκλοι, παρουσιάζονται ως οι τρεις περιοχές που πρέπει να εξισορροπηθούν. Αλλά η «ισορροπία» για την οποία γίνεται λόγος είναι μια κοινοτική ισορροπία. Δεν είναι ισορροπία για την ευημερία των ανθρώπων. Το ισορροπημένο κεντρικό σημείο είναι η περιοχή του κεντρικού ελέγχου, έτσι ώστε οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις να μπορούν να εκμεταλλεύονται και να ελέγχουν τους ανθρώπους κατά βούληση.

Πώς να αντεπιτεθείτε

Ενώ κινούμαστε προς μια συγκεντρωτική ολοκληρωτική ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, δεν είμαστε ακόμη εκεί. Έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να απωθήσουμε, με: Άρνηση συνεργασίας με την ανάπτυξη και εφαρμογή των θεμάτων της Ατζέντας 21, των τυραννικών υπερβολών και των εργαλείων επιτήρησης/ελέγχου, όπως η ψηφιακή ταυτότητα και τα προγραμματιζόμενα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας (CBDC)

Ευρεία έκθεση και συζήτηση για το ολοκληρωτικό σχέδιο

Συνεργασία για την αποπληρωμή αυτών των σχεδίων, ειδικά των τοπικών σχεδίων Ατζέντα 21

Βοηθώντας τα παιδιά σας να καταλάβουν ότι κατηχούνται, από το νηπιαγωγείο μέχρι το μεταπτυχιακό, να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν τον δικό τους θάνατο.

Υπερασπιστεί τα προσωπικά δικαιώματα και ελευθερίες

Η ηγεσία ακολουθεί ένα σενάριο

Αναρωτηθήκατε γιατί κανείς —με πολύ λίγες εξαιρέσεις— στην κυβέρνηση, είτε σε τοπικό είτε σε πολιτειακό ή ομοσπονδιακό επίπεδο, δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για οποιοδήποτε από τα πανδημικά «λάθη» του; Ξανά και ξανά, οι ισχυρισμοί και οι υποσχέσεις τους έχουν αποδειχτεί λανθασμένες, ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία συγγνώμη. 12 , 13

Οι περισσότεροι απλώς συνεχίζουν σαν να μην συνέβη ποτέ καμία από τις ψευδείς δηλώσεις και τις κακές κρίσεις τους. Ο λόγος που δεν θα παραδεχτούν ότι οτιδήποτε συνέβη κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν λάθος είναι επειδή ήξεραν ότι όλα ήταν ψέματα από την αρχή.

Τους δόθηκε ένα σενάριο και ακολούθησαν αυτό το σενάριο. Τέλος της ιστορίας. Το σενάριο δεν είχε ποτέ νόημα γιατί ήταν μια φτιαχτή αφήγηση. Τίποτα δεν βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα ή γεγονότα του πραγματικού κόσμου. Το σενάριο δημιουργήθηκε για να δώσει την ψευδαίσθηση ότι τα μέτρα ήταν απαραίτητα. Στην πραγματικότητα, τα μέτρα της πανδημίας ήταν ένα κάλυμμα για να μας ωθήσουν στην Ατζέντα 21 και στη Μεγάλη Επαναφορά.

Καθώς τα παγκόσμια συστήματα καταρρέουν τώρα λόγω αυτών των μέτρων, οι ίδιοι κακοί βγάζουν μια άλλη αφήγηση, ένα άλλο σενάριο, που λέει ότι θα το φτιάξουν. Θα «χτίσουν ξανά καλύτερα» και θα κάνουν τα πάντα δίκαια και πράσινα στη διαδικασία. Ο COVID ήταν πάντα για την εισαγωγή στον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό….

Το διοικητικό κράτος είναι ένα σημαντικό μέρος του προβλήματος

Ενώ πολλοί έχουν δεσμεύσει τις ελπίδες τους σε μια πολιτική αλλαγή φρουράς, αυτό που οι περισσότεροι ξεχνούν, ή δεν καταλαβαίνουν, είναι ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι δεν έχουν καθόλου τη δύναμη που περιμένουμε να έχουν. Όπως εξηγείται από τους The Epoch Times, η πραγματική εξουσία βρίσκεται στην πραγματικότητα στους μη εκλεγμένους διαχειριστές. Εκεί πρέπει να γίνει η πραγματική εκκαθάριση: 15

«Είναι μάλλον προφανές τώρα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα θηρίο που περιλαμβάνει μέσα ενημέρωσης, τεχνολογία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και πολυεθνικές και διεθνείς κρατικές υπηρεσίες και όλες τις ομάδες που εκπροσωπούν.

Τούτου λεχθέντος, ας ασχοληθούμε εδώ με το πιο προφανές πρόβλημα: το διοικητικό κράτος… Οι [Ε]εκλεγμένοι πολιτικοί είναι υπεράριθμοι και ξεπερασμένοι από όλες τις πλευρές, προσποιούνται μόνο ότι είναι υπεύθυνοι όταν, στην πραγματικότητα, οι πραγματικές υποθέσεις του κράτους διαχειρίζονται έμπειροι επαγγελματίες με μόνιμες θέσεις…

Θυμηθείτε, οι βιομηχανίες που αγοράζουν επί του παρόντος τους πολιτικούς μας και γράφουν τους δικούς τους νόμους δεν μπορούν να διατηρήσουν την εξουσία χωρίς τη συνεχή οικονομική σας υποστήριξη. Αν και μπορεί να μην έχουμε σημαντική επιλογή ως προς τον τρόπο διανομής των φορολογικών μας εισφορών σε αυτούς τους κλάδους μέσω επιδοτήσεων και συμβάσεων, έχουμε πολύ ισχυρή επιρροή κάνοντας υπεύθυνες αγορές κάθε μέρα.

Αποσύρετε αυτήν την υποστήριξη και αναδιανέμετε αυτόματα την οικονομική ισχύ σε μια καλοπροαίρετη επιχείρηση που ευθυγραμμίζεται με τις βασικές σας αρχές. Ένα τέλειο παράδειγμα αυτού είναι όταν αγοράζετε τοπικά τρόφιμα από έναν βιολογικό αγρότη.

Ενδυναμώνετε αυτόν τον αγρότη να συνεχίσει να καλλιεργεί τρόφιμα για την κοινότητα που υποστηρίζουν την περιβαλλοντική αναγέννηση και την ανθρώπινη υγεία και αποδυναμώνετε τους μεγάλους κατασκευαστές πρόχειρων τροφίμων που ασκούν αδικαιολόγητη επιρροή στη γεωργική πολιτική. Εδώ βρίσκεται η πραγματική σας δύναμη.

Η διατροφική ανεξαρτησία είναι το κλειδί για άλλες μορφές ανεξαρτησίας

Είναι καιρός να διαφωνήσετε, να βγείτε από τα παγκοσμιοποιητικά και φεντεραλιστικά συστήματα, ξεκινώντας από το φαγητό σας. Εάν δεν μπορείτε να καλλιεργήσετε το δικό σας, τότε γνωρίστε τον αγρότη που μπορεί. Κρατήστε τα χρήματά σας στην κοινότητά σας. όσο πιο κοντά τόσο το καλύτερο. Ο Κίσινγκερ το είπε καλύτερα: 16

«Ελέγχετε το πετρέλαιο και ελέγχετε τα έθνη. ελέγχετε το φαγητό και εσείς ελέγχετε τους ανθρώπους».

Εάν δεν σας αρέσει η κατάσταση του έθνους (ή του κόσμου), σταματήστε να τρώτε επεξεργασμένα και υπερεπεξεργασμένα πρόχειρα τρόφιμα. Κάποιοι μπορεί αρχικά να πιστεύουν ότι αυτή η απόφαση δεν θα είχε καμία σχέση με οτιδήποτε είναι λάθος στον κόσμο, αλλά αν το σκεφτείτε πραγματικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι όσο περισσότερη ανεξαρτησία αποκτάτε με το φαγητό σας, τόσο περισσότερη ανεξαρτησία θα δημιουργείτε στο και σε άλλους τομείς.

Επειδή τα τρόφιμα είναι μια τόσο ισχυρή μορφή ελέγχου, η παραβίαση αυτού του μηχανισμού ελέγχου θα έχει ένα κυματιστικό αποτέλεσμα που επεκτείνεται προς τα έξω σε πολλούς άλλους κλάδους και τομείς δραστηριότητας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αρένας.

Καθώς προχωράμε προς το 2023 και μετά, η τοπική επισιτιστική ασφάλεια θα είναι πιο σημαντική από ποτέ, καθώς οι παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων και ο λιμός βρίσκονται στο κατώφλι μας. Ετοιμαστείτε λοιπόν. Εάν δεν το κάνετε, πολλές από τις επιλογές σας θα εξαλειφθούν, καθώς θα αναγκαστείτε να αποδεχτείτε την τυποποίηση του συστήματος τροφίμων από τους παγκοσμιοποιητές ή θα λιμοκτονήσετε.

https://www.facebook.com/100002856624525/posts/pfbid0ZRsnFzLGFVZfX1jQk7cbMeMLwC9f3qrYCxCa5gnVo3iTUDxmtkr89Kcqq6R13SE2l/

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου