ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ / Παντελής Οικονόμου, Γενικός Ιατρός

Διανύουμε εποχές αποκαλύψεων και αναμένονται πολλές και σημαντικές μέσα στο 2023. Τα ψέμματα και οι απάτες ξεσκεπάζονται σε όλα τα επίπεδα. Ο Αμερικανός Καρδιολόγος Peter McCullough, σε άρθρο του υποστηρίζει ότι ύστερα από 3 ψευδείς ισχυρισμούς που το διεθνές διεφθαρμένο κατεστημένο χρησιμοποίησε για να προωθήσει την ατζέντα των εμβολίων, κάτι άλλο θα σκαρφιστεί για να την συνεχίσει. (1) Η ανθρωπότητα πάντως είναι πλέον αρκετά υποψιασμένη.

Ο ΜcCullough μας θυμίζει τον πρώτο ψευδή ισχυρισμό: ότι τα “εμβόλια” σταματάνε την λοίμωξη στην αρχή της. Mελέτη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του CDC, υποστήριζε τους ισχυρισμούς των φαρμακευτικών εταιριών, οτι η προστασία για να μην μολυνθεί κάποιος ανερχόταν στο 80%. (2) Όμως τον Ιούλιο του 2021 το CDC αποφάσισε να σταματήσει να ανακοινώνει τον αριθμό των εμβολιασμένων που νοσούσαν, προφανώς γιατί ήταν αρκετά μεγάλος. (3)

Ο δεύτερος ψευδής ισχυρισμός ήταν ότι τα ¨εμβόλια¨σταματούσαν την μετάδοση σε άλλους. Να κάνουμε τα εμβόλια ώστε να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες και τους ευάλωττους.

Κοινωνική ευθύνη!
Τον Ιούλιο του 2021, η Rochelle P. Walensky, διευθύντρια του CDC με δημόσια δήλωσή της, ανακοίνωσε οτι αυτό δεν ισχύει, οτι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και ότι εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι έχουν παραπλήσιο ιϊκό φορτίο. (4-6)

Ο τρίτος ψευδής ισχυρισμός ήταν ότι αν κολλήσεις, θα έχεις πιο ήπια συμπτώματα και θα ήταν λιγότερο πιθανό να νοσηλευτείς ή να πεθάνεις. Παρόλο που υπήρχε ένας σημαντικός αριθμός νοσηλευόμενων και θανάτων από τον COVID, και ήταν χρυσή ευκαιρία για τις φαρμακευτικές εταιρίες να κάνουν μελέτες που να αποδεικνύουν όσα υποστήριζαν, εκείνες δεν έκαναν τίποτα. Αντίθετα τα ΜΜΕ εν χορώ υποστήριζαν ότι είναι πανδημία των ανεμβολίαστων. Τα στοιχεία που βγήκαν στην συνέχεια έδειξαν ότι η μεγάλη πλειοψηφία όσων νοσηλεύονταν και πέθαιναν ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.
Χρησιμοποιήθηκαν αλχημείες, όπου συνυπολογίζονταν ως μη εμβολιασμένοι, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί μαζί με όσους δεν έχουν κάνει τα επικαιροποιημένα εμβόλια, ώστε να φαίνεται καλύτερη η εικόνα στους εμβολιασμένους σε σχέση με την νοσηρότητα και τη θνησιμότητα. Όπου όμως υπάρχει αναλυτική κατάσταση της εμβολιαστικής κάλυψης, αποκαλύπτεται η αλήθεια. Για παράδειγμα, τα επίσημα στοιχεία από την Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας την εβδομάδα πριν τις 17 Δεκεμβρίου του 2022 (7), δείχνουν 664 νοσηλευόμενους εμβολιασμένους, οι περισσότεροι με 4 εμβόλια, 46 εμβολιασμένους σε εντατική μονάδα και 59 εμβολιασμένους που πέθαναν. Οι ανεμβολίαστοι αντίθετα έχουν μηδέν (0) νοσηλευόμενους, μηδέν (0) στην εντατική και 9 θανάτους που εμφανίζονται να μην έχουν καν νοσηλευτεί! Να σημειώσω πάντως ότι υπάρχει ένας αριθμός ασθενών που δεν αναφέρεται η εμβολιαστική τους κάλυψη. Τον Αύγουστο του 2022, το CDC αναθεώρησε τις δηλώσεις του, εξισώνοντας τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους στο επίπεδο της δημόσιας υγείας (8). Ποιος θα απολογηθεί για τα ψέμματα που μας είπαν και συνέχιζαν να λένε, ακόμα και όταν τα στοιχεία έδειχναν το αντίθετο, μόνο και μόνο για να προωθήσουν αυτά τα επικίνδυνα σκευάσματα που αποκαλούν εμβόλια;

Η ιστορία όμως έχει συνέχεια και δεν είναι ευχάριστη για τους εμβολιασμούς σε σχέση με την “προστασία” που προσφέρουν.

Νέα μελέτη για την ανοσολογική αντίδραση, δημιουργεί ανησυχίες (9).
Δείχνει ότι αρχικά ο εμβολιασμός με τα σκευάσματα m-RNA μετά τις 2 δόσεις ωθεί τον οργανισμό σε παραγωγή IgG ανοσοσφαιρινών (αντισωμάτων) σε μεγάλες ποσότητες, κυρίως ΙgG1 και IgG3, όπως συμβαίνει και στην φυσική νόσηση (10-11), κάτι επιθυμητό για την άμυνα του οργανισμού έναντι του ιού.
Όμως παρατηρήθηκε αύξηση στους υποτύπους IgG4, ιδίως μετά τον 3ο εμβολιασμό. Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, τα IgG4 είναι λιγότερα από το 5% όλων των IgG, αλλά μετά την τρίτη δόση αυξάνεται στο 20%, ενώ ανεβαίνει κοντά στο 50% όταν οι εμβολιασμένοι ξανανοσούν. Δυστυχώς τα ΙgG4 δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση ιών και βακτηρίων. Μελέτη από την Βραζιλία συνέδεσε τα υψηλά επίπεδα ΙgG4 με βαρύτερη νόσηση από COVID (12).

Μάλιστα υπάρχει και νοσολογική οντότητα λόγω υψηλών επιπέδων (IgG4-RD) που έχει στοιχεία αυτοάνοσης νόσου και μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε όργανο (13). Τα υψηλά επίπεδα IgG4 είναι ένδειξη μειωμένης αντίδρασης σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως συμβαίνει στους μελισσοκόμους, ώστε να μην αντιδρούν με βαρειές φλεγμονές στα επαναλαμβανόμενα τσιμπήματα των μελισσών.

Αν λοιπόν το ανοσοποιητικό σύστημα δεν “βλέπει” τις ακίδες του κορονοϊού ως απειλή και ανέχεται την παρουσία του ιού , τότε το γεγονός αυτό είναι προβληματικό (14). (Mήπως αυτό ισχύει και για τις πρωτεΐνες της ακίδας που παράγουν τα “εμβόλια”, ώστε να επιτρέπει την καταστροφική τους δράση;) Ακόμα σοβαρότερο είναι το στοιχείο της μελέτης ότι τα IgG3, που παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στην αντιμετώπιση των ιών και των μικροβίων, είναι σημαντικά μειωμένα και εξαφανίζονται σχεδόν τελείως 180 μέρες μετά την 3η δόση των εμβολίων! (15)

Η πιιθανή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος μπορεί να συνδέεται με το εύρημα της επόμενης μελέτης: όσο περισσότερα εμβόλια, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα νόσησης. Όσοι είχαν κάνει 3 ή περισσότερες δόσεις, είχαν 300% περισσότερες πιθανότητες να κoλλήσουν covid σε σχέση με τους ανεμβολίαστους (16-17). Ανάλογα ευρήματα είχαμε και σε έρευνα με δεδομένα από την Ισλανδία (18).

To τι μπορεί να σημαίνουν τα στοιχεία που βγαίνουν από τις μελέτες για τους επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς σε σχέση με την άμυνα του οργανισμού και την ικανότητά του να αντιμετωπίζει άλλα παθογόνα, είναι ένα ερωτηματικό και ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες που εγείρονται.

Y.Γ.1 Υπάρχει μια τεχνητή παγκόσμια αναστάτωση με όσα συμβαίνουν στην Κίνα. Φαίνεται ότι οι μεταλλάξεις που υπάρχουν εκεί, υπάρχουν και στον υπόλοιπο κόσμο, άρα δεν εμπνέουν ανησυχία και παραμένουν στο επίπεδο μιας απλής γρίπης, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Aκόμα και η μετάλλαξη ΧΒΒ.1.5 είναι μεν μεταδοτική, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία ότι είναι πιο επικίνδυνη. Ο στόχος του παγκόσμιου φαύλου κατεστημένου παραμένει ο ίδιος: προώθηση των εμβολιασμών παρότι είναι αναποτελεσματικοί και επικίνδυνοι, πρόκληση φόβου και πιθανώς νέα μέτρα.
Η βασική θεραπευτική αντιμετώπιση περιλαμβάνει τα εναλλακτικά θεραπευτικά πρωτόκολλα που κυκλοφορούν, όπως αυτό του FLCCC ή της ομάδας του Peter ΜcCullough (19), που συνεχίζω να χρησιμοποιώ επί 2 χρόνια. Σημαντική παραμένει η έγκαιρη έναρξη προφυλακτικής θεραπείας, με ενίσχυση του ανοσοποιητικού (βιταμίνες d3, c και ψευδάργυρος), ενώ απαραίτητη είναι η αντι-ιϊκή θεραπεία (ιβερμεκτίνη ή υδροξυχλωροκίνη-plaquenil), και η αντιπηκτική κάλυψη σε όσους είναι άνω των 45 ή έχουν επιβαρυμένη υγεία με υποκείμενα νοσήματα, με ασπιρίνη, νεότερο αντιπηκτικό από το στόμα ή ενέσιμη ηπαρίνη. Πιθανή είναι και η κάλυψη με αντιβίωση ή/ και με εισπνεόμενο κορτιζονούχο φάρμακο, αν εξακολουθεί έντονος βήχας ή πυρετός συνήθως μετά το τριήμερο από την έναρξη των συμπτωμάτων. Καλό είναι να γίνει έλεγχος μεταξύ 7ης και 10ης μέρας με γενική αίματος, crp και d-dimers στους πιο ευάλωτους. Βασικός ο έλεγχος του οξυγόνου ιδίως στις πιο μεγάλες ηλικίες. Ιδανικά η χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής και η παρακολούθηση πρέπει να γίνεται από ιατρό. Είναι σημαντικό ακόμα και τώρα οι γιατροί να εκμεταλλευτούν την εμπειρία αυτών των εξωνοσοκομειακών θεραπευτικών πρωτοκόλλων.

Υ.Γ.2.Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί επιστρέφουν στην εργασία τους μετά από 16 μήνες μοχθηρής σκληρότητας και τιμωρητικής συμπεριφοράς από την σημερινή κυβέρνηση, και είναι απόδειξη της ήττας της. Ο χρόνος που ξεκίνησε (καλή χρονιά σε όλους!) θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερο την διαφθορά και τον έλεγχο που ασκούσαν οι κυβερνήσεις παγκοσμίως και διάφορες γνωστές και λιγότερο γνωστές οργανώσεις, σε συνεργασία με τον χώρο της ιατρικής και του φαρμάκου, την εκπαίδευση, τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι θα αρχίσουν να αναγνωρίζουν σύντομα τι ακριβώς συμβαίνει με το κακό στον κόσμο, και δεν αναφέρομαι σε όσους έχουν αντιληφθεί από καιρό το παιχνίδι σε φυσικό και μεταφυσικό επίπεδο.Δεν θα το αναγνωρίσουν όλοι και μάλλον δυστυχώς όχι η πλειοψηφία. Κάποιοι πρέπει να κάνουν την σύνδεση γεγονότων, δεδομένων και καταστάσεων για να αντιληφθούν, τότε τα πράγματα θα αποκτήσουν νόημα. Είναι το πρώτο βήμα προς την αποδοχή και την παραδοχή. Ενώ οι αλήθειες αποκαλύπτονται και η διαφθορά ξεσκεπάζεται, καθένας χρειάζεται το χρόνο του για να φτάσει στα κοινά συμπεράσματα, αν δεν το έχει κάνει ήδη, χρειάζεται κατανόηση και υπομονή από όλους (20). Ελπίζω η φώτιση να φτάσει σύντομα σε όλη την ανθρωπότητα. Αργά ή γρήγορα, το τελικό αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο και βασανιστικά οδυνηρό για όσους μας εξουσίαζαν, γιατί αυτό σημαίνει το τέλος τους.

1.https://www.americaoutloud.com/the-fourth-false-claim-of-the-indiscriminate-covid-19-mass-vaccination-program/

2.https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7034e4.htm

3.https://www.politico.com/news/2021/07/30/pressure-cdc-breakthrough-cases-501821

4.https://www.cdc.gov/media/releases/2021/s0730-mmwr-covid-19.html

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8992250/
 2. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.31.21261387v1

7.https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221217.pdf

8.https://www.cdc.gov/media/releases/2022/p0811-covid-guidance.html

 1. https://www.science.org/doi/10.1126/sciimmunol.ade2798

10.https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34151306/

 1. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2021.632814/full,

12.https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34480056/

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5771249/
 2. https://palexander.substack.com/p/alarming-irrang-et-al-class-switch
 3. https://dailysceptic.org/2022/12/29/does-vaccination-weaken-our-resistance-to-covid-19-and-if-so-how/
 4. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full.pdf
 5. https://dailysceptic.org/2022/12/21/covid-infection-risk-increases-with-number-of-vaccine-doses-by-up-to-300-study-finds/
 6. https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2794886
 7. https://aapsonline.org/CovidPatientTreatmentGuide.pdf
 8. https://goldenageofgaia.com/2023/01/04/sophia-welcome-2023/

www.eyewideopen.org

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου