Ταυτότητα

Αγαπητοί
Ζούμε σε μια περίοδο πολλαπλών συγχύσεων και είναι απόλυτη ανάγκη να θωρακίσουμε τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και γενικά όλα τα Ελληνόπουλα και να τα καταστήσουμε μετόχους ανάληψης ευθυνών για την αξιόπιστη μαρτυρία της Ορθόδοξης Πίστης και της Πατρίδας.
Τα παιδιά μας είναι το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος. Αλλά, τα παιδιά είναι δικά μας, όχι της εκάστοτε κυβέρνησης και των υπουργών παιδείας!!! Η πολιτεία όμως έχει βάλει σκοπό τον αποχρωματισμό της από κάθε θρησκευτική και εθνική έννοια. Και αυτό συντελείται από όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία 40 χρόνια.
Γι’ αυτό, όλους εσάς που ακόμα δακρύζετε στην ανάκρουση του εθνικού μας Ύμνου, που ευλαβικά τιμάτε την πλειάδα των μαρτύρων της πίστεώς μας, που εξακολουθείτε, σε πείσμα των καιρών, να αντιστέκεστε στις μεθοδεύσεις που στοχεύουν στην κατεδάφιση και εξαφάνιση των ιδανικών του λαού μας, σας καλούμε να εργαστούμε, συλλογικά και συντονισμένα ώστε να πάρουμε την ευθύνη των παιδιών μας στα χέρια μας.
Γονείς, ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! Είναι η ώρα των γονέων!!!
Με αγάπη για το μέλλον των παιδιών μας και της Πατρίδας μας.

Οι Αρχές του ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ

Αγαπητοί φίλοι του ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ, Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες, είμαστε σε ακήρυκτο πόλεμο, έχουν αφαιρέσει την εθνική μας ανεξαρτησία, εξασθενούν την ικανότητά μας για δημιουργία, διεκδικούν την ιστορία μας, αλλοιώνουν την παιδεία, τον πολιτισμό, τη γενεαλογική και κοινωνική μας σύνθεση, διεκδικούν την εδαφική μας ακεραιότητα και τους ενεργειακούς μας πόρους και θέλουν να μας μετατρέψουν σε μία μάζα άβουλων καταναλωτών, χωρίς κοινωνική συνοχή και ιστορική ταυτότητα, έρμαια στις επιθυμίες των ισχυρών.
Η νέα αυτή μορφή του αόρατου πολέμου είναι ύπουλη αλλά δεν μας τρομάζει, εμείς είμαστε πάντα με την αλήθεια και το φως και οι δυνάμεις του σκότους δεν μας είναι άγνωστες, μας έχουν κτυπήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά πάντα τις νικάμε και επιβιώνουμε.
Η πίστη μας στον Δημιουργό, η αγάπη μας για την ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την αλήθεια είναι εμπόδιο στα σκοτεινά τους σχέδια διότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και των άλλων λαών τους οποίους θέλουν να υποτάξουν.

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου