Τεχνητή νοημοσύνη και εικονική πραγματικότητα / Ιωάννας Ξέρα

Καλύτερα να έχω πεθάνει παρά να δω όλα αυτά η να ζω έτσι ..

Κρίμα στη νέα γενιά που δε θα ζήσει τα δικά μας όμορφα Ανθρώπινα χρόνια.

Διαβάστε επιτέλους αυτά που πρέπει ,αυτά που ήδη συμβαίνουν και δεν συνειδητοποιείτε τι κόσμο ετοιμάζουν για τα παιδιά σας..

…..

Ο Έλον Μασκ μίλησε εναντίον μιας παγκόσμιας δύναμης στην «σύσκεψη κορυφής της παγκόσμιας κυβέρνησης» στο Ντουμπάι!

«Ένα πράγμα πρέπει να πω – και ξέρω ότι αυτή η Σύνοδος, ονομάζεται “παγκόσμια κυβέρνηση”.

Πρέπει να αποφύγουμε να δημιουργήσουμε έναν πολιτισμικό κίνδυνο έχοντας πάρα πολλή συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων.

Πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σχετικά με το να υπάρχει ένας και μόνο πολιτισμός γιατί αν είμαστε πάρα πολύ ένας μοναδικός πολιτισμός τότε στο σύνολό του, αυτός μπορεί να καταρρεύσει».

……

Σβαμπ για τεχνητή νοημοσύνη και VR: «Όποιος τα ελέγχει θα είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του κόσμου»

«Έγραψα το 2015 το βιβλίο «Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και ανέφερα 23 ή 24 τεχνολογίες που θα άλλαζαν τον κόσμο, όπως η κρυπτογράφηση και ούτω καθεξής. Το βιβλίο θεωρήθηκε επιστημονική φαντασία. όλες αυτές οι τεχνολογίες έχουν γίνει πραγματικότητα.

Είμαστε στην αρχή στον μετασχηματισμό της τεχνολογίας. Μόλις τώρα προχωράμε στην εκθετική φάση. Δεν είναι μόνο η τεχνητή νοημοσύνη. Αλλά και το Metaverse (εικονική πραγματικότητα δηλαδή), οι νέες διαστημικές τεχνολογίες. Η συνθετική βιολογία.

Η ζωή μας σε 10 χρόνια από σήμερα θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες θα είναι κυρίαρχος του κόσμου».

….

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε πως δεν συμμετέχει τυχαία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός!!!

Αφού ύμνησε την τεχνητή νοημοσύνη, τον εμβολιασμό, το ψηφιακό πιστοποιητικό και ό,τι άλλο διεθνιστικό ήρθε και έρχεται, τόνισε τα παρακάτω λόγια:

«Η πανδημία μας υποχρέωσε με ταχύτατο τρόπο στην αρχή να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που είχαμε στη διάθεσή μας για να μπορούμε να επικοινωνούμε με τους πολίτες. Το «SMS» -απλός τρόπος- μπήκε στην ζωή μας για να παρακολουθεί, με την καλή έννοια, το κράτος πώς και με ποιον τρόπο οι πολίτες βγαίνουν από τα σπίτια τους. Όμως, οι πολίτες συμμορφώθηκαν και ειδικά τους πρώτους μήνες της πανδημίας είχαμε μια πολύ μεγάλη συλλογική επιτυχία και κερδίσαμε αυτό το στόχο και μας βοήθησε η ψηφιακή τεχνολογία

 

https://www.facebook.com/100002856624525/posts/pfbid02Znmzykv2FbFL8vzKjKkpVVYNLGHHZfg41hmXdnhW8K19yHGtUXCNp5XrapMjH7scl/

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου