Είναι τελικό: «Τα τρυπήματα COVID είναι χημικές μετωπικές λοβοτομές»

«Τα τρυπήματα COVID είναι χημικές μετωπικές λοβοτομές»… Προκαλούν στους ανθρώπους σοβαρές ψυχολογικές ανωμαλίες που αντικατοπτρίζουν τα αποτελέσματα που εμφανίζουν άτομα που έχουν υποβληθεί σε μετωπιαία λοβοτομή, προειδοποίησαν οι ερευνητές.

Το άρθρο παρατίθεται καθαρά δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνουμε καμία θέση είτε υπέρ, είτε κατά των όσων διαβάσετε..

«Τα τρυπήματα COVID είναι χημικές μετωπικές λοβοτομές»

Σύμφωνα με ανησυχητική νέα έρευνα, μεγάλος αριθμός ανθρώπων που έχουν λάβει το τρύπημα υποφέρουν τόσο από φυσιολογικές όσο και από ψυχολογικές αλλαγές που προκαλούν ανησυχία στους ειδικούς.

Το Discernreport.com αναφέρει: Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έχουν βρεθεί πρωτεΐνες αιχμής στον εγκέφαλο τουλάχιστον ενός θύματος εμβολίου που υποβλήθηκε σε αυτοψία. Φαίνεται πιθανό ότι αυτή που δημοσιεύτηκε η νεκροψία κάποιου που πέθανε μετά από τα τρυπήματα που περιελάμβαναν έλεγχο του εγκεφάλου του θύματος δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση.

Οι πρωτεΐνες από τα τρυπήματα, ο ίδιος ο Covid-19 ή και τα δύο μπαίνουν στον εγκέφαλό μας και αλλάζουν την προσωπικότητά μας; Μια χούφτα αναλυτών και γιατρών συζήτησαν αυτή τη δυνατότητα σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

Ακολουθεί ένα άρθρο του Ethan Huff στο  Natural News  που υπογραμμίζει αυτή τη συζήτηση καθώς και τους πιθανούς λόγους για τους οποίους ορισμένοι βλέπουν αυτές τις δραματικές αλλαγές προσωπικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αφού διάβασα το άρθρο, άρχισα να ρωτάω άτομα που γνωρίζω και εμπιστεύομαι αν είχαν παρατηρήσει κάτι διαφορετικό. ΟΛΟΙ τους είχαν.

Η συναίνεση ήταν ότι οι κακομαθημένοι φίλοι και η οικογένειά τους φαίνονταν πιο υπάκουοι. Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε ανεξάρτητα. Μίλησα με τον καθένα ξεχωριστά και όλοι είχαν την ίδια βασική απάντηση χωρίς προτροπή.

Οι ενέσεις mRNA Covid που προκαλούν μερικούς παραλήπτες να βιώσουν δραστικές αλλαγές στην προσωπικότητα: ΓΙΑΤΙ;

Τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης της Διεθνούς Επιτροπής Ερευνών για τα Εγκλήματα (ICIC), ο δικηγόρος Δρ. εμβολιασμός» για τον Covid. Ένα από τα θέματα που συζήτησαν είναι πώς οι βολές βλάπτουν τα μικρά τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου, παρακάμπτουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και προκαλούν εκτεταμένη εγκεφαλική βλάβη που πολλές φορές οδηγεί σε ακραίες αλλαγές προσωπικότητας.

Μερικοί που λαμβάνουν τις λήψεις mRNA καταλήγουν να βιώνουν μια σπασμένη θέληση, κάτι που δεν είναι ακριβώς μια φυσιολογική παρενέργεια ενός «εμβόλιου». Τι κάνουν αυτά τα πράγματα στους ανθρώπους για να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου τους; Αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη είτε παρακάτω είτε  στο  The Exposé .

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Wolf αποκάλυψε πώς μοιάζει το “σπάσιμο της βούλησης των ανθρώπων” μετά την ένεση στην πραγματική ζωή, ενώ ο Breggin τόνισε τους ανησυχητικούς παραλληλισμούς μεταξύ αυτού που κάνουν οι ενέσεις mRNA στον εγκέφαλο και των αποτελεσμάτων μιας πραγματικής λοβοτομής.

Γρήγορα γίνεται σαφές από τη συζήτησή τους ότι η εκστρατεία ένεσης για τον Covid είναι, στην πραγματικότητα, ένα από τα πιο βάναυσα και άγρια ​​εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπραχθεί ποτέ – και όλα στο όνομα της «δημόσιας υγείας», όχι λιγότερο. (Σχετικό: Κάποιος βαθμός καρδιακής βλάβης εμφανίζεται σε κάθε άτομο που παθαίνει covid-jabbed με mRNA.)

Οι προηγουμένως υγιείς και ζωντανοί άνθρωποι έχουν γίνει «υπάκουοι» και ξεχνούν μετά την ένεση, λέει ο Fuellmich

Ένα από τα πράγματα που ο Fuellmich και η σύζυγός του έχουν προσέξει προσωπικά είναι ότι οι διακομιστές σε τοπικά εστιατόρια που κάποτε ήταν γεμάτοι ζωή και πολύ ευκρινείς και διαδραστικοί δεν είναι πλέον ο κανονικός εαυτός τους. Μερικοί από αυτούς ξεχνούν συνεχώς πράγματα και πρέπει να επιστρέψουν στο τραπέζι, ενώ άλλοι είναι τώρα «υπάκουοι» όταν προηγουμένως είχαν ισχυρές προσωπικότητες.

Ο Wolf εξήγησε ότι και αυτή το έχει παρατηρήσει αυτό. Και υπάρχουν λόγοι για αυτό που ο Bhakdi είπε ότι προκαλείται από το σπάσιμο του αιματοεγκεφαλικού φραγμού και την εισαγωγή του mRNA στον εγκεφαλικό ιστό. Και το σχέδιο, αποκάλυψε περαιτέρω ο Bhakdi σε αρκετές παρουσιάσεις που έχει κάνει, είναι τελικά  όλα τα  «εμβόλια» να περιέχουν mRNA.

«Αυτό που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλα τα εμβόλια mRNA είναι επικίνδυνα και πρόκειται να απειλήσουν τη ζωή», είπε ο Bhakdi στο κοινό. «Δεν έχει σημασία αν το εμβόλιο κωδικοποιεί για την πρωτεΐνη ακίδας, για την πρωτεΐνη ιλαράς, για τη γρίπη – δεν έχει σημασία. Γιατί; Επειδή όλος ο κίνδυνος του εμβολίου πηγάζει από την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αναγνωρίζει τον μη εαυτό».

Η βλάβη που προκαλεί αυτό στο νευρικό σύστημα είναι κάτι που μπορεί να μετρηθεί και να παρατηρηθεί απτά, κάτι που τονίζει η συζήτηση. Οι άνθρωποι που δέχθηκαν χτύπημα δεν είναι πλέον οι ίδιοι, σε πολλές περιπτώσεις, εκφράζοντας ασυνήθιστα συναισθήματα που δεν αποτελούσαν προηγουμένως μέρος αυτού που ήταν πριν από τις ενέσεις.

«Οι άνθρωποι, οι συνάδελφοί μου αφού τους έκαναν την ένεση θα ήταν πολύ πιο δυϊστικοί στη σκέψη τους, πολύ πιο άκαμπτοι – και αν γνωρίζετε τη δομή του εγκεφάλου, αυτό είναι λογικό», εξήγησε περαιτέρω η Wolf για τις παρατηρήσεις της.

«Αν η σκέψη των ανθρώπων είναι πιο άκαμπτη και υπάρχει ζημιά στις νευρικές δομές, αυτό φαίνεται σαν κάτι που αξίζει να κάνουμε περισσότερες ερωτήσεις. Ήξερα επίσης ότι οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο θυμωμένοι, λιγότερη ικανότητα να ρυθμίζουν τα συναισθήματα – πιο πρωταρχικές αντιδράσεις στην πρόκληση. Οι άνθρωποι λένε επίσης ότι οι αλλαγές είναι συναισθηματικές – οι άνθρωποι που προηγουμένως ήταν ζεστοί και στοργικοί, μετά από τα τρυπήματα COVID έχουν γίνει ψυχροί, απόμακροι ή έχουν αποκόψει τη σχέση με άλλους ανθρώπους».

https://lumi-news.gr/einai-teliko-ta-trypimata-covid-einai-chimikes-metopikes-lovotomes/

https://expose-news.com/2022/12/16/why-do-some-peoples-personalities-suddenly-change/

 

Ετικέτες:

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου