Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:

“ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ”

ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ.

______________________________

ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ

Είμαστε οι μάχιμοι υγειονομικοί που από την αρχή βρεθήκαμε στις επάλξεις ακόμη και με ελλιπή μέτρα αυτοπροστασίας, γιατί δεν υπήρχαν για όλους. Είμαστε εκείνοι, που χειροκρότησες και ενθάρρυνες όταν μας έβλεπες να αγωνιζόμαστε σε αντίξοες συνθήκες, χωρίς ξεκούραση, χωρίς ύπνο, χωρίς άδειες, που κρατούσαμε συντροφιά στο δικό σου άνθρωπο που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή και να γυρίσει στην οικογένειά του, που πλέον, βρίσκονται υπό καθεστώς απομόνωσης, περιθωριοποίησης, προσβολής, αποκλεισμού, απειλής καθώς εκβιαζόμαστε με αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών.

Που απειλούμαστε καθημερινά πλέον με φυσική εξόντωση, με οικονομικό στραγγαλισμό κατά παράβαση των από χρόνια κατοχυρωμένων δικαιωμάτων στην εργασία, στον αυτοπροσδιορισμό και στην αυτοδιάθεση του σώματός μας σε ιατρικές πράξεις.

Που ως επαγγελματίες υγείας δε λάβαμε καμία σαφή και επιστημονική ενημέρωση, γραπτή ή προφορική, αλλά η ενημέρωση έγινε από τα παράθυρα των τηλεοπτικών καναλιών με τις γνωστές αντιφάσεις, ανακρίβειες και παλινωδίες από τα στόματα ειδικών και μη, αλλά και δημοσιογράφων. Παρ’ όλα αυτά, σ’ αυτή την πανδημία, κληθήκαμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας, να ξεπεράσουμε τους προσωπικούς μας φόβους και να σταθούμε επάξια στο έργο μας, υπηρετώντας το συνάνθρωπο.

Που είδαμε εμβολιασμένους συναδέλφους και ασθενείς να νοσούν και να μεταδίδουν, ακόμη και να χάνουν τη ζωή τους και αναρωτιόμαστε αν είναι κακό που παραμείναμε υγιείς όλο αυτό τον καιρό.

Που απορούν γιατί πρέπει να είναι ένα εμβόλιο υποχρεωτικό, που μέχρι και σήμερα παραλείπει εμπιστευτικές πληροφορίες, έχει προσωρινή άδεια, που δεν καλύπτει από τη νόσηση και τη μετάδοση και που ήδη μέσα στους πρώτους 8 μήνες, εμφανίζει παρενέργειες που ακόμα μελετούνται.

Που έχουμε εμβολιαστεί στο παρελθόν αρκετές φορές με δοκιμασμένα εμβόλια τα οποία έχουν αποδείξει την ωφελιμότητά τους. Συνεπώς, δεν είμαστε κατά των εμβολίων, ναι υπάρχουν εμβόλια που δίνουν πλήρη ανοσοποίηση και προστατεύουν πραγματικά, που έχουν δοκιμαστεί για χρόνια, όχι που είναι σε πειραματικό στάδιο με αποδέκτες εμάς στη θέση των πειραματόζωων και χωρίς τη δυνατότητα επίτευξης ανοσίας συνόλου.

Που αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί η πολιτεία προσπαθεί με τόση εμμονή να επιβάλει έναν καθολικό εμβολιασμό (με απώτερο στόχο τα παιδιά μας), χωρίς να ενδιαφέρεται για εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της παρούσης κατάστασης.

Που αδυνατούμε να κατανοήσουμε την επαναλαμβανόμενη φίμωσή μας έναντι ενός υγιούς διάλογου. Η πίεση που μας ασκείται είναι ασύλληπτη για ανθρώπινες αντοχές.

Που την 1 η Σεπτεμβρίου μας εξοντώνουν . . . μας παύουν το μισθό μας με το πιστόλι στον κρόταφο, με θέμα: «ή το μπράτσο σου ή στον δρόμο!».

Οι συνθλιμμένοι… εξουθενωμένοι, πάρα πολύ θυμωμένοι σε στιγμές, αλλά παραμένουμε πάντα εδώ, στο πλάι σου!

Είμαστε άνθρωποι με ανάγκες και οικογένειες, δεν είμαστε απλά αριθμοί σε ένα πίνακα που έτσι απλά μπορούν να αντικατασταθούν.

Όχι, δεν είναι καταγγελία, είναι η κραυγή και η απόγνωσή μας που λέει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Χρειάζεται να ακουστούμε για να πάψει ο καθένας να εθελοτυφλεί και να κοιμάται γιατί πολύ απλά σήμερα είμαι εγώ … και αύριο στη θέση μου ίσως να είσαι εσύ … και τότε θα έχεις το δικαίωμα να πεις όχι;

Σε αυτόν τον αγώνα διαχωρισμοί δε χωρούν. Ζητούμε τη στήριξή σου είτε είσαι εμβολιασμένος ή όχι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ 31/8/21, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 7:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ NOMOY XANIΩΝ

 

https://www.facebook.com/100049224125188/posts/379564983694303/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος