Η θεοφώτιστη Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου / Γκιουζέλης Δημήτριος (βίντεο)

ΕΠΙΚΑΙΡΟ: Έχουμε γράψει πολλές φορές για τη θεοφώτιστη Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου: Η Γερόντισσα Λαμπρινή μίλησε και για “Το ΜΠΑΜ της Αθήνας”, για έναν μεγάλο σεισμό…

Θα την ακούσουμε να μας τα λέει παρακάτω στο βίντεο…

Η ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε στις 19 Ιουλίου 2019 την περιοχή της Αθήνας και ενώ σε γενικές γραμμές δεν αναφέρθηκαν ζημιές, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο Σταυρός του Ιερού Ναού της Αγίας Παντάνασσας των Αθηνών στο Μοναστηράκι, αλλά και του Ιερού Ναού της Αγίας Ειρήνης στην οδό Αιόλου. Για κάποιους ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Έπεσε ο Σταυρός από την Παντάνασσα την παλαιότερη Εκκλησία των Αθηνών και από την Αγία Ειρήνη που βρίσκεται επίσης στο κέντρο της Αθήνας! Από τότε βλέπουμε πως οι εστίες πολέμου έχουν αυξηθεί, ενώ στις μέρες μας έχουμε και μάχες πόλεων σε δυο ακριτικά νησιά μας, δηλαδή η ειρήνη φαίνεται πως απομακρύνεται εν τάχει…

Η γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, μας προειδοποιεί από το 1997 μιλώντας πιο αποκαλυπτικά από άλλες μαρτυρίες, για το ΜΠΑΜ της Αθήνας! Αυτό, με μεγάλη Θεολογική ακρίβεια, λέει η γερόντισσα Λαμπρινή, δεν γίνεται από τον Χριστό σαν άνθρωπο, παρά το ότι οι άνθρωποι αδιαφορούν γι’ αυτόν και περιφρονούν τον νόμο Του. (Επαίσχυντα νομοσχέδια, εκτρώσεις, gay ρride, καρναβάλια κλπ.)

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, σε προφητική ομιλία που έγινε πριν 30 χρόνια περίπου, όπως θα τον ακούσουμε στο βίντεο αναφέρει: “Σε μια νύχτα, σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα! Έρημος ο τόπος και όλοι έξω στα χωράφια, λόγω της πείνας θα σκοτώνονται για μια πατάτα”.

Επίσης, ο πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, μίλησε για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα και είπε ότι αυτός θα γίνει για πνευματικούς λόγους, ενώ κάποιοι στοργικά, συμβουλεύουν όσους έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν τα πατρικά σπίτια στα χωριά των προγόνων μας, που τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια, έχουν μαραζώσει, αλλά θα γεμίσουν και πάλι με ζωή και θα σώσουν πολλούς.

Η Γερόντισσα Λαμπρινή μάλιστα αναφέρει πως τα χωριά της Ηπείρου θα φιλοξενήσουν πολλούς Έλληνες που θα έρθουν από το Νότο, λόγω των γεγονότων.

Είναι καλό όμως να γνωρίζουμε πως οι προφητείες δίδονται από τους Αγίους μας για να μην γίνουν! Αυτό είναι το νόημα της προφητείας, όπως μας το εξηγεί ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, το καύχημα των Ορθοδόξων:

«Επειδή λοιπόν πολλά από τα επερχόμενα δεινά δεν τα βλέπουμε εμείς οι στα χαμηλά βαδίζοντες, οικονόμησε η χάρη του Θεού, τους Αγίους προφήτας, σαν από υψηλό τόπο της προφητείας στεκομένους, την επικείμενη να έλθει σ΄ εμάς οργή του Θεού από μακριά προμηνύοντας, να αποκρούσωμε την θεήλατο πληγή. Έχοντας επαναφέρει έγκαιρα δια της μετανοίας, και έχοντας ανορθώσει την πεσμένη μας ψυχή».

Καλή μετάνοια και καλό αγώνα! Ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός ο πατέρας τους Γένους μας να είναι μαζί μας!

 

Παρακολουθείστε το Βίντεο:https://youtu.be/W2y5csPaW_M

 

https://www.facebook.com/1147900182/posts/pfbid02Dm4gqXGqsR1tVFBY9C4h5nXn7vwiwwEkXSCMA7a7cTWFiXLuMKSFimWuyYtN4LX2l/

 

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου