Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > Τι σημαίνει καθολική κυβέρνηση;

Τι σημαίνει καθολική κυβέρνηση;

Η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τις παγκόσμιες αρχές έχει βάλει μπρος τις διαδικασίες για καθολική κυβέρνηση.

Τι σημαίνει καθολική κυβέρνηση;

Ίσως το έχετε ξανακούσει σαν παγκόσμια κυβέρνηση.

Αυτό που θέλουν να πετύχουν, και θα το πετύχουν όσο εμείς φοβόμαστε, είναι η βατή μετάβαση χωρίς πολλές αντιδράσεις στην ολοκληρωτική εξουσία και διακυβέρνηση του κόσμου από τις “υπόγειες” στοές. Οι οιωνοί ήταν παντού αλλά δεν το προσέχαμε και ίσως είναι αργά.

Ο Σόρος με τον Γκέιτς θα είναι τα μεγάλα κεφάλια στην νέα τάξη πραγμάτων. Αυτοί οι δύο χρηματοδοτούσαν κρυφά εργαστήρια για την ανάπτυξη και κατασκευή υβριδικών μικροτσίπ κατασκευασμένα από βιολογικά υλικά ώστε να τα περάσουν σε όλους εμάς. Ένα τμήμα του επιτελείου του Σόρος έψαχνε την κατάλληλη αφορμή ώστε να αναγκάσει τον κόσμο να εμβολιαστεί και έτσι να εισέλθει το βιολογικό μικροτσίπ στον οργανισμό του καθενός. Η επιχείρηση αυτή λέγεται “ομπρέλα” (αγγλιστί: umbrella). Τα headquarters της επιχείρησης Ομπρέλα ήταν κρυμμένα στα δάση της Αυστραλίας τα οποία μεταφέρθηκαν και καταστράφηκαν ό,τι απέμεινε όταν όλα ήταν έτοιμα. (Σας θυμίζει τίποτα φωτιές;)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Έχουν γίνει πολλές δοκιμές σε ανυποψίαστους ανθρώπους ανά την υφήλιο. Στα πρώιμα στάδια του μικροτσίπ υπήρξαν πολλές παρενέργειες. Ημικρανίες χωρίς λόγο. Απότομη αύξηση σωματικού βάρους. Θαμπάδα στην όραση. Απώλεια γεύσης (ήδη ανακοινώθηκε ως σύμπτωμα του κορονοϊού). Μάλιστα μερικές φορές, όταν χρειάστηκε να επανεκκινηθεί το μικροτσίπ έχει παρατηρηθεί ότι τα πειραματόζωα (άνθρωποι) είχαν αίσθηση ότι έχουν ξαναζήσει κάποιες καταστάσεις (déjà vu). Αυτό γίνεται γιατί το μικροτσίπ έχει μνήμες ώστε να καταγράφει κάθε κίνησή μας και να τη μεταφέρει μέσω 5G στους άρχοντές μας.

Έτσι μέχρι να επανέλθει στη σωστή λειτουργία το πειραματόζωο έχει αυτή την αίσθηση. Το εμβόλιο έχει ήδη διαμοιραστεί στα νοσοκομεία κάθε χώρας. Τι επέρχεται μετά δεν γιγνώσκω. Από τη στιγμή που ανακάλυψα όλα αυτά νιώθω ότι με παρακολουθούν.

Απειλητικά τηλεφωνήματα μέσα στη νύχτα με έκαναν να κρύβομαι. Σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης των αρχών με αποσιωπούν. Μάλιστα ο διοικητής της αστυνομίας της πόλης που διέμενα με προέτρεψε να μην μιλήσω όσο ήμασταν στο γραφείο του. Καθώς έβγαινα με ακολούθησε και με τρόμο στα μάτια του με είπε να το αφήσω το θέμα αν θέλω να ξαναδώ την οικογένειά μου.

Είμαι μόνος μου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Νικόλας Παπαδόπουλος Καθηγητής κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Στοκχόλμης. Ερευνητής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος