Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > Το αναρτώ, όπως ακριβώς το έλαβα…

Το αναρτώ, όπως ακριβώς το έλαβα…

Τα σημαντικά είναι αυτά που θα σου πω, όσο μπορώ να τα θυμηθώ γιατί χθες το βράδυ μίλαγα με  τη φίλη, μου, που δουλεύει σε νοσοκομείο.

Είναι γραμμένη στην υγειονομική ομάδα  ενός Δικηγόρου που όπως σου είπα είναι 26.000 περίπου άτομα. Βέβαια ο δικηγόρος πιστεύει ότι με όλο αυτό τον εκβιασμό το εν τρίτο των ατόμων θα πέσει.  Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να τους στηρίξουμε να κάνουμε αγώνα, γιατί αν πέσουν αυτοί χαθήκαμε και εμείς.

Από ότι μαθαίνω οι υγειονομικοί έχουν αρχίσει να αντιδράνε πραγματικά, γιατί; τι γίνεται; Eίναι πολλοί στα νοσοκομεία. Μέχρι τώρα δεν ανοίγαν στόματα και δεν μιλάγανε γιατί δεν είχανε λόγο. Τώρα που θα μπούνε σε αναστολή θα αρχίσουν να λένε τις αλήθειες, οπότε ο δικηγόρος είπε το εξής:  «Να πάμε στα ελληνικά δικαστήρια, θα χάσουμε, πρέπει να πάμε στα ξένα και θα αργοπορήσει. Το ζητούμενο είναι αντίδραση, αντίδραση, να κατεβαίνουμε συνέχεια στο δρόμο και να καταρρίψουμε το μύθο της πανδημίας. Αν καταρρίψουμε το μύθο της πανδημίας τότε αυτομάτως θα πάψει να υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός και όλα αυτά.

Όλα αυτά θα γίνουνε όταν αυτοί οι άνθρωποι που είναι μέσα στα νοσοκομεία αρχίσουν και μιλάνε και να λένε τι έχουνε γίνει, μου είπε η φίλη.

Άλλη εργαζόμενη  κοπέλα στο Γεννηματά είπε ότι  ήταν καφέ και τσιγάρο κάθε μέρα, ελάχιστος κόσμος και δεν υπήρχε ο  πανικός που έδειχναν στην τηλεόραση. Άλλα δείχναν στην τηλεόραση και άλλα γίνονταν εκεί. Σίγουρα έχουνε πεθάνει άνθρωποι από κορωνοϊό, αλλά είχανε και άλλα νοσήματα και τους βρήκε σε δύσκολη κατάσταση.

Ένα παράδειγμα θα σου πω. Ένας συνάδελφός μου, τώρα το καλοκαίρι, γύρω στα 45 έπαθε μια φλεγμονή στο αυτί, αμέσως μετά μια δηλητηρίαση. Φλεγμονή από τις βουτιές, μια δηλητηρίαση και έρπυ ζωστήρα. Τον  βρήκε με πεσμένο ανοσοποιητικό, άρχισε να έχει υψηλό πυρετό και αναγκαστικά μπήκε στο νοσοκομείο διότι δεν έπεφτε ο πυρετός.  Άργησε να πάρει αντιβίωση.

Είπε λοιπόν από την εμπειρία του, όλα είναι ένα φιάσκο, μία απλή γρίπη είναι. Κανείς δεν μίλησε μέσα στο Γεννηματά ούτε για, πώς το λένε; Ούτε για μετάλλαξη Δέλτα και όλα αυτά. Δεν τους διασωλήνωσαν,  ενδεχομένως αυτούς τους ανθρώπους, για κάποιο λόγο, δεν ξέρω, 3 άτομα ήταν στον θάλαμο, ο  ένας εμβολιασμένος, οι άλλοι δυο όχι. Έκατσε μέσα 8 μέρες γιατί  χρειάστηκε να πάρει ενδοφλέβια αντιβίωση.

Μου είπε ότι δεν είδε τίποτα από όλη αυτή την τρομοκρατία που λένε.

Βέβαια το χειμώνα κάνανε πολλά πρωτόκολλα θανάτου, τα οποία αυτά έστειλαν τον κόσμο. Δηλαδή και υγιής να έμπαινες, από αυτά που έμαθα από τη φίλη, τόσα φάρμακα τόσο overdose (υπερβολική δόση) κατάσταση που έδιναν στον κόσμο, δεν άντεχε ο οργανισμός τους.

Άρα λοιπόν το σημαντικό είναι οι υγειονομικοί να μιλήσουνε, να δούμε τι θα γίνει, και επίσης να ενημερώσεις τον κόσμο  γύρω σου το εξής, μου είπε η φίλη.

Άτομα συγγενικά της είχανε όλα τα συμπτώματα του κορωναϊού, λίγο πυρετό, αγευσία και δεν ξέρω τι άλλο … Πήγανε, έκαναν rapid test, αρνητικό,  κάνανε PCR test, αρνητικό,  και ρωτάνε την κοπέλα. Καλά λέει τι έγινε, γιατί μας βγάζουν αρνητικό.  Λέει η φίλη μου, «Σας ρωτήσαν αν είστε εμβολιασμένοι;» «Ναι αυτοί μας ρωτήσανε και είπαμε ότι είμαστε ανεμβολίαστοι». «Για αυτό» λέει η φίλη! Πλέον έχουν εντολή, όταν πάμε να κάνουμε ένα τεστ και μας ρωτήσουν ότι είμαστε και πούμε ότι είμαστε ανεμβολίαστοι, θα το βγάλουν αρνητικό. Γιατί αν το βγάλουν θετικό θα πάρουμε και την εξάμηνη παράταση. Δεν καταλαβαίνεις τι δόλος παίζει! Όσα άτομα μπορείς ενημέρωσε τα.

Σε κάθε περίπτωση, με ένα σύμπτωμα με οτιδήποτε προκύψει,  γιατί μπορεί να το περάσουμε και εμείς, να δηλωθεί ώστε να έχουμε το πιστοποιητικό νόσησης και την  εξάμηνη παράταση. Όλοι μας.

Ο άνδρας μου καιρό το λέει αυτό. Άντε να κολλήσουμε να πάρουμε την παράταση, να ηρεμήσουμε για λίγο τέλος πάντων. Εάν ρωτήσουν αν είμαστε ή όχι μπολιασμένοι θα λέμε ναι! Γιατί έχουνε σκοπό να μας βγάζουνε αρνητικούς και ας έχουμε όλα τα συμπτώματα  για να μας υποχρεώσουν για το εμβόλιο.

Παρόλα αυτά,  είναι, θα έλεγα αισιόδοξοι, και όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι, ότι κάτι θα γίνει και η ανατροπή θα υπάρξει και δεν θα αφήσει ο Θεός τα μικρά παιδιά.

Τώρα αναφορικά με το παιδί και εμένα μία φίλη μου λέει, δεν θα τον στείλει σχολείο, βέβαια όλα αυτά που βγάζουνε για Αυστραλία και το ένα και το άλλο δεν ισχύουν. Γιατί μέσα στην ομάδα του υγειονομικού υπάρχει κοπέλα που είναι από Αυστραλία και παρακολουθεί την επικαιρότητα,  και λέει ρε παιδιά τι είναι αυτά ποιος τα βγάζει και τα σχετικά. Αυτά μπορεί να έχουνε γίνει αλλά πάνε και αρπάζουνε παιδιά από γονείς που παίρνουνε ναρκωτικά, ξέρεις, ψυχολογικά και τέτοια. Δεν ισχύουν τέτοια μέτρα. Πήρα και εγώ τους θείους μου στην Αυστραλία και ναι, έχουνε σκληρό λοκνταουν, όπως είχαμε και εμείς το χειμώνα. Αλλά δεν ισχύουν τόσο αυστηρά όσο τα αναφέρουν. Και τι είπανε μέσα από την υγειονομική ομάδα γιατροί που μιλάνε…

Μην τα παρακολουθείτε αυτά, υπάρχουνε μέσα οι μπαχαλάκηδες που λέμε, όπως στις πορείες, και σπέρνουν τον πανικό στις ομάδες.

Όταν λοιπόν σπείρεις τον πανικό πέφτει το ανοσοποιητικό σύστημα, κυριαρχεί ο φόβος και μετά πας και κάνεις το μπόλι ή κολλάς οτιδήποτε. Άρα ότι σου λέω από όλα αυτά όσο μπορείς μετέδωσε τα γραπτά, να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει, να μη φοβάται με τίποτα και αν έχουν κάποια συμπτώματα και πάνε για τα τεστ οπωσδήποτε να πουν ότι έχουν εμβολιαστεί, γιατί θα τους βγάζουνε το σωστό αποτέλεσμα, που σωστό δεν είναι μια γρίπη είναι, αλλά τουλάχιστον να πάρουνε την εξάμηνη παράταση.

Να ενημερωθεί ο κόσμος γιατί πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Γιατί μέσα στις ομάδες βαλλόμαστε από τους βαλτούς. Μη νομίζεις και εγώ στο χώρο που δουλεύω είμαστε 20 άτομα και δύο δεν το έχουνε κάνει, η μία είμαι εγώ και ο άλλος, αν θέλει βγαίνει από 1η Οκτωβρίου σε σύνταξη. Άρα είμαι μόνη μου. Χρειάζεται προσευχή να μας βοηθήσει ο Θεός και αντίδραση, να κατεβαίνει στην πορεία την Κυριακή να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας διότι σε λίγο καιρό θα βρεθούμε κ εμείς στην ίδια θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος