Και τώρα, τι ψηφίζουμε; / Μαρία Μπαϊραχτάρη

Όταν η ερώτηση που τίθεται είναι “και ποιος είναι καλλίτερος για να ψηφίσουμε” η απάντηση μπορεί για κάποιους από μας να είναι μόνο μια…Όποιος δεν τάσσεται υπέρ της διεθνιστικής παγκοσμιοποιητικής ατζέντας.

Έχει σιχαθεί το μέσα μας πλέον και δεν έχουμε άλλο περιθώριο υπομονής. Έχει διαταραχθεί η φυσική τάξη των πραγμάτων και οι έμμισθοι διοικητές των δυτικών χωρών που κατά παραχώρηση ακόμη ονομάζονται πρωθυπουργοί, συναγωνίζονται για το ποιος θα μας αναγουλιάσει περισσότερο.

Η πνευματική φθορά απογειώνεται και το παρεάκι του Νταβός προκρίνει οικονομικά και κοινωνικά μοντέλα όχι αλλοίωσης αλλά εξαφάνισης των πολιτισμικών στοιχείων που συνθέτουν τις δυτικές κοινωνίες. Κυριαρχεί η θολοκουλτούρα του political correct και προσπαθεί να επιβληθεί στα συναισθήματα, στις σκέψεις, στις πράξεις, στον λόγο, στον τρόπο ζωής γενικά η woke ατζέντα του WEF.

Το άφυλο, αμφίφυλο, πλατύφυλλο γίνεται επιβαλλόμενο και η λογική τίθεται στο περιθώριο. Το δυτικό λευκό ποινικοποιείται όπως και η οικογένεια, η παράδοση, η φυσιολογικότητα, η χριστιανοσύνη.

Προχτές στη Βουλή του Καναδά οι εκλεγμένοι έκαναν πασαρέλα φορώντας γόβα και χτες το φιλελευτεράτο του Μητσοτάκη αποφάσισε ότι πρέπει να αποστιγματοποιήσει την περίοδο των κοριτσιών στα σχολεία. Πίσω από το προσωπείο της καλής πράξης αλληλεγγύης κρύβεται όλη η διαστροφή του συστήματος.

Γελοιοποιούν τη γυναίκα και τη φύση. Δεν είναι καθόλου στιγματισμένη η περίοδος στις μέρες μας. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν ότι πρόκειται για φυσικό κύκλο γονιμότητας.

Κι αν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τα οικονομικά αδύναμα κορίτσια να έχουν πρόσβαση σε είδη υγιεινής για την περίοδό τους, μπορούν να τοποθετήσουν στα κυλικεία των σχολείων αυτά τα προϊόντα και να τα προμηθεύονται τα κορίτσια δωρεάν.

Δεν είναι ανάγκη να τα μοιράζουν στα θρανία σαν καραμέλες. Δεν βλάπτει λίγος σεβασμός στη γονιμότητα και κατ’ επέκταση στη μητρότητα.

Αντιθέτως, είναι στοιχείο που εξυψώνει τον άνθρωπο τέτοιου είδους σεβασμός. Ούτε η υπεράσπιση της γυναίκας από την οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης μπορεί να γίνει από πλάσμα που φοράει γόβα. Άμα η προστασία ήταν θέμα τακουνιού θα ήταν ήδη προστατευμένη η γυναίκα εφόσον το φοράει ήδη. Όταν μια γυναίκα κινδυνεύει θα απευθυνθεί στον πατέρα της, στον αδερφό της, στον άντρα της, στον φίλο της. Άμα όλοι αυτοί φοράνε γόβα σαν φιρφιρήδες δεν τους χρειάζεται για προστάτες. Μπορεί και μόνη της.

Το διακύβευμα των εποχών είναι υπέρ ή κατά της παγκοσμιοποίησης. Υπέρ ή κατά του μετανθρώπου. Η εφεύρεση καινούριων όρων, νέων λέξεων και εκφράσεων δεν αλλάζει σε τίποτε την ουσία.

Στο φινάλε μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς νέες λέξεις και να σας απαντήσουμε ότι δεν είμαστε ισλαμοφοβικοί αλλά ισλαμοδεγουσταρικοί. Γενικώς δεν φοβόμαστε τίποτε. Απλώς προσπαθούν να μας στερήσουν το δικαίωμα της άποψης ακόμη και στο να μην μας αρέσει απλώς κάτι γιατί χαλάει την αισθητική μας.

Επιβάλλεται με νόμο να προσλαμβάνονται είτε στο δημόσιο είτε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις με ποσόστωση γυναίκες και λοάτκι.

Το κριτήριο είναι το άφυλο και το φύλο. Όχι η αξία και τα προσόντα. Εγώ αυτόν τον φασισμό της νέας τάξης δεν τον αντέχω. Εσείς ψηφίστε ό,τι αναπαύει το μυαλό σας, την τσέπη σας, τη φαντασία σας

Εγώ “ψηφίζω” Κωνσταντίνο Παππά που το Μπακογιάννειο αδελφάτο comicdom τον απέρριψε ως επικίνδυνο εθνικιστή επειδή προβάλει την Πατρίδα κι όχι μουσάτους με γόβα ή τσαντόρ και μπουκλάκια με καπέλο.

https://m.popaganda.gr/newstrack/culture/ektos-comicdom-skitsografos-gia-erga-poy-den-synadoyn-me-tis-arches-tis-diorganosis/

 

https://www.facebook.com/100026640998331/posts/pfbid02qWcFSP4och5tna5Uh2nUX6Fzxtc45byD9ddhR5ed9vwQXBR5y9ofEtQAox5tpdUcl/

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου