ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ… “ΚΥΡΙΟΙ”!!! / Λευτέρης Παπαεμμανουήλ, εκπαιδευτικός

“Κύριοι” της κυβέρνησης κι εσείς οι βουλευτές όλων των κομμάτων, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τι τράβηξε ο ελληνικός λαός από ΟΛΟΥΣ εσάς!!!

Δεν ξεχνάμε την υγειονομική δικτατορία των τελευταίων ετών. Δεν ξεχνάμε την απαγόρευση των μετακινήσεων σε άλλες χώρες, πόλεις, μαγαζιά και υπηρεσίες!

Βαφτίσατε αυθαίρετα… Το εμβόλιο “σωτήριο”… Τον εγκλεισμό και τις μάσκες “ανάγκη”… Τα αντισηπτικά, τα υποχρεωτικά rapid test και την κοινωνική αποστασιοποίηση, “ατομική ευθύνη”… Επιβάλλατε εκβιαστικό πρόστιμο 100 ευρώ, σε όλους τους άνω των εξήντα που δεν θέλανε να εμβολιαστούν…

Και όλα αυτά, εντελώς “δημοκρατικά”, με το “αποφασίζουμε και διατάζουμε”. Εσείς μόνοι σας, χωρίς να υπολογίσετε την “άλλη” επιστημονική άποψη!

Δεν ξεχνάμε τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, τα ΜΜΕ και το ιατρικό προσωπικό που κάνανε προπαγάνδα για τη σοβαρότητα του κορωνοϊού και την ωφέλεια των εμβολίων.

Δεν ξεχνάμε το σύστημα που μας αποκαλούσαν “ψεκασμένους” και επικίνδυνους λόγω της επιλογής μας να μην εμβολιαστούμε.

Δεν ξεχνάμε που μας διαχώρισαν σε πολίτες δύο κατηγοριών, με μειωμένα δικαιώματα για την κατηγορία των ανεμβολίαστων.

Ξοδέψατε πολλά εκατομμύρια για διαφημιστική καμπάνια, σε κανάλια και “ειδικούς”, για να πετύχετε τον στόχο σας με τη μέθοδο της “πλύσης εγκεφάλου”. Ενώ με αυτά τα χρήματα θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ΜΕΘ και σε άλλες πόλεις, ώστε να μην πεθαίνουν τα παιδιά μας στον δρόμο για μια μακρινή ΜΕΘ, όπως ο εξάχρονος από την Κοζάνη!

Δεν ξεχνάμε τα πιστοποιητικά για να υπάρχουμε ως άνθρωποι. Βγάλατε την αστυνομία στους δρόμους για να “μοιράζει” πρόστιμα και να συλλαμβάνει αθώους πολίτες που δεν τα κατείχαν. Κατά παράβαση φυσικά του συντάγματος κι όλων των νόμων περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τη δικαιολογία της προστασίας του κοινού από τον δήθεν… “αόρατο εχθρό”!

Δεν ξεχνάμε που υποπέσατε σε μεγάλη βλασφημία κλείνοντας τις εκκλησίες και “κυνηγώντας” τους ιερείς και τους πιστούς που τόλμησαν να πάνε στην εκκλησία να κοινωνήσουν, κατά παράβαση των δικών σας διατάξεων!

Δεν ξεχνάμε τη μείωση της αγοραστικής αξίας του μισθού μας, λόγω του πληθωρισμού και της αύξησης των καυσίμων, των επιτοκίων και των τροφίμων. Καταστρέψατε την ήδη πληγωμένη οικονομία του τόπου. Συμβάλλατε στο κλείσιμο χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Οδηγήσατε έτσι χιλιάδες οικογένειες στη φτώχεια και στην απόγνωση!

Δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους που αρρώστησαν και σκότωσαν τα ηλίθια μέτρα σας και τα εμβόλιά σας. Με τα οποία δημιουργήσατε ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας στον κόσμο. Ενώ θα έπρεπε να δημιουργήσετε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και κέντρα προληπτικής ιατρικής!

Δεν ξεχνάμε ακόμη, τα πάμπολλα περιστατικά διαφθοράς.

Δεν ξεχνάμε την αναξιοκρατία στο μεγαλύτερο μέρος της δημόσιας διοίκησης.

Δεν ξεχνάμε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Δεν ξεχνάμε την έξαρση της παράνομης μετανάστευσης και τη χορήγηση επιδομάτων στους λαθρομετανάστες από τα λεφτά των φορολογουμένων.

Και τόσα άλλα……

Και μας ζητάτε τώρα να σας ψηφίσουμε ξανά; Και μας ζητάτε να σας πιστέψουμε πως όλα αυτά που κάνατε και ΔΕΝ έπρεπε να κάνετε, κι όλα αυτά που ΔΕΝ κάνατε κι έπρεπε να κάνετε, ήταν για το καλό μας; Το καλό μας, που το γνωρίζετε μόνο εσείς οι… “παντογνώστες” κι όχι εμείς οι… “ψεκασμένοι”;

ΟΧΙ “ΚΥΡΙΟΙ”! ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ!!!!!

Λυπάμαι ειλικρινά για το “απολυταρχικό” ολίσθημά σας. Εύχομαι να ζω για να χαρώ από κοντά το γεγονός, τη μέρα που θα σας “κρίνει η ιστορία” και ο λαός… Και τότε θα “πληρώσετε” για όλα τα “εγκλήματά” σας!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Τα θυμάμαι όλ’ αυτά κάθε μέρα και περιμένω τη στιγμή των εκλογών, για να μαυρίσω όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων της σημερινής Βουλής, στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται.

Η ψήφος μας φίλοι μου, είναι η έκφραση της δύναμής μας! Θεωρώ ότι κανένας ανεμβολίαστος, αφυπνισμένος και σκεπτόμενος πολίτης που αγαπά τον τόπο του, δεν πρέπει να απέχει από τις επερχόμενες εκλογές.

 

1 Σχόλιο
  1. Συγχαρητήρια
    Εύχομαι όλοι οι εμπλεκόμενοι να καθίσουν στο σκαμνί

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου