Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ έχω πάθει ένα σοκ που διαρκεί εδώ και δύο χρόνια σχεδόν.

Έχω διαψευσθεί οικτρά σε όσα πίστευα και έλεγα τόσα χρόνια. Έλεγα δηλαδή ότι δεν έχουμε κράτος, ότι δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, ότι είναι διαλυμένα όλα, υγεία, παιδεία, στρατός, αστυνομία, όλα.

Και να που ήρθε ο κορωνοϊός για να ανακαλύψουμε ξαφνικά ότι είχαμε κράτος και δεν το ξέραμε! Ότι το κράτος διαθέτει ελεγκτικούς μηχανισμούς. Διαθέτει αποτελεσματική αστυνομία. Διαθέτει οργάνωση. Πατάσσει κάθε παραβάτη.

Απίστευτα πράγματα δηλαδή.

Α-πί-στευ-τα.

Πρωτοφανή.

Δεν είναι να παθαίνεις σοκ;

Το βασίλειο της ανομίας, του εγκλήματος, η χώρα όπου μπαινοβγαίνουν ανενόχλητες όλες οι συμμορίες των Βαλκανίων, η χώρα της διαφθοράς, η χώρα όπου η εσχάτη προδοσία απέκτησε και υπουργείο με το όνομα “μεταναστευτικής πολιτικής” – βλέπε πολιτική κατάργησης των συνόρων και τα άσυλα να μοιράζονται σε λίγο απ’ τα περίπτερα – αυτή η χώρα λοιπόν, η χώρα – μπάχαλο, αίφνης έγινε κράτος! Τηρεί τον νόμο και τιμωρεί παραδειγματικά τους παραβάτες!

Ποιους παραβάτες; Όχι βέβαια τους κακοποιούς… Ούτε τους διεφθαρμένους και προδότες πολιτικούς της. Τιμωρεί τους… ανεμβολίαστους! Καθώς κι αυτούς που θα συλληφθούν χωρίς μάσκα ή πιστοποιητικό ράπιντ, σε ένα κατάστημα. Μάλιστα. Όλος ο κρατικός μηχανισμός, ο ξεχαρβαλωμένος, αυτός που επιτρέπει όλες τις αυθαιρεσίες και παρανομίες, ξάφνου ανασυντάχτηκε, και άρχισε με πρωτοφανή επιμέλεια και αποτελεσματικότητα την πάταξη των παράνομων του κορωνοϊού. Δηλαδή όσων δεν φορούν μάσκα, δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχουν κάνει ράπιντ κλπ.

Ως εκεί βέβαια. Το έγκλημα δεν το αγγίζει.

Γιατί μπορεί οι μεγάλοι δημοκράτες πολιτικοί μας να κατάντησαν την Ελλάδα βασίλειο της ανομίας και του εγκλήματος, μπορεί να έκαναν τη χώρα ζητιάνα, μπορεί να ανάγκασαν 1.000.000 ελληνόπουλα να δραπετεύσουν από τον ωραίο αυτό δημοκρατικό παράδεισο που μας έφτιαξαν, μπορεί να κατάργησαν και το ίδιο το κράτος, καταργώντας τα σύνορα του, αλλά… όλα κι όλα! Δεν θα αφήσουν τους πολίτες να κυκλοφορούν χωρίς μάσκα και εμβόλιο και ράπιντ! Εδώ είναι κράτος, δεν είναι αστεία, να κάνει καθένας ό,τι θέλει!

Έχουμε κράτος που νοιάζεται για τον πολίτη! Τον εκβιάζει, τον τιμωρεί, του στερεί την ελευθερία του, τον απολύει απ’ τη δουλειά του, για το καλό του!

Γι’ αυτό σας λέω ότι έχω πάθει σοκ και δεν μπορώ να συνέλθω. Έχουμε κράτος βρε παιδιά! Έχουμε κράτος!

Μπέτη Μπιζά, Φιλόλογος

https://www.facebook.com/100008042405097/posts/3073338816277502/

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος