Το Ρωμαίικο > Παρατηρητήριο > Υπέρογκες αυξήσεις σε βασικά είδη διαβίωσης, αύξηση 50% στο ρεύμα / Κώστας Φαρσαλινός

Υπέρογκες αυξήσεις σε βασικά είδη διαβίωσης, αύξηση 50% στο ρεύμα / Κώστας Φαρσαλινός

και η ενεργειακή εξάρτηση, η ενεργειακή φτώχεια και η κρίση επισιτισμού είναι πλέον προ των πυλών.

Είναι η συνέχεια προς την ολοκλήρωση του liberalism ολοκληρωτισμού, που θεωρεί ότι πρέπει να μας επαναφέρει στο σωστό δρόμο γιατί έχουμε ξεφύγει από το δρόμο της αρετής, του ήθους και της υγείας που αυτοί φαντασιώνονται.

Είναι κι αυτό κομμάτι του σχεδίου της σωτηρίας μας από την πανδημία και την κλιματική κρίση, μέσω της συνέχειας των διαταγμάτων για την προστασία του λαού και του κράτους. Γιατί κάτι πρέπει να “πληρώσουμε” τώρα που θα μας σώσουν…

Η πολιτική αρχή δηλώνει ότι δεν είναι δική της ευθύνη. Προφανώς δεν έδωσε “εντολή” για ανατιμήσεις. Είναι όμως ένα στρατιωτάκι του αφηγήματος και της στρατηγικής του liberalism, με ενεργό ρόλο στην καταπίεση του ανθρώπου, στην κατάργηση της αξιοπρέπειας, και στην υφαρπαγή όλων των δικαιωμάτων προς χάριν της άρρωστης ανθρωποφάρμας που βαφτίζουν ως κοινωνία, με ανθρώπους σε ρόλο προβάτων.

Μέσα σε αυτό τον πόλεμο εναντίον της λογικής, της κοινωνίας και του ανθρώπου, έχουμε και μερικούς σύγχρονους “ιεροεξεταστές” να αναφέρουν ότι:

Ο μαζικός υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι κοινωνικό δικαίωμα.

Προσέξτε

Ο μαζικός ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εμβολιασμός είναι κοινωνικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Οι χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, με την ελληνική γλώσσα και με την ιατρική δεοντολογία “υπερασπιστές του λαού” (που ταυτόχρονα πατάνε με τη μπότα το λαιμό του κάθε ανθρώπου) θεωρούν την υποχρεωτικότητα σε παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα ως δικαίωμα. Βαφτίζουν τον βασανισμό ως δικαίωμα.

Όλα αυτά ακούγονται τον 21ο αιώνα, σε πολιτισμένη δημοκρατική χώρα, για μια παρέμβαση που προσφέρει μόνο ατομικό, και απ’ ότι φαίνεται περιορισμένης διάρκειας όφελος. Και που στην επόμενη μετάλλαξη που ίσως διαφεύγει πραγματικά της παρέμβασης και θα οδηγήσει σε νέο μπαράζ “δικαιωματικών υποχρεωτικοτήτων”, θα ακούσουμε ότι φταίνε οι ανεύθυνοι, η τύχη, η φύση, το αχανές σύμπαν και ο ανάδρομος Ερμής, αλλά σίγουρα δεν θα φταίει το μη-αποστειρωτικό και με περιορισμένης χρονικής διάρκειας δράσης εμβoλιo (που μπορεί να συμβάλει και αυτό στη θετική πίεση επιλογής, δημοσίευση στο PLOS One: https://tinyurl.com/h8czvckc).

Το “κοινωνικό δικαίωμα” του μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού δεν είναι δήλωση-σκουπίδι. Πρόκειται για δήλωση που ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Στους μόνους που δεν θα προκαλούσε εμετό, είναι στα ανδρείκελα που έχουν καταγραφεί στα σκουπίδια της ιστορίας τον προηγούμενο αιώνα, και που θα σηκωθούν από τον τάφο τους για να θαυμάσουν τους εμετικούς αλλά γνήσιους απογόνους τους και εκφραστές τους. Όποιος ψάχνει για αιδώ, μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμη τους τρομοκράτες και υβριστές του ανθρώπου, της κοινωνίας και της δημοκρατίας που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα, και που εμφανίζονται αδίστακτοι ακόμη και απέναντι στα παιδιά. Έτσι συνέβαινε πάντα…

Επειδή η αλήθεια δεν υπόκειται στην κρίση της πλειοψηφίας, το ερώτημα πλέον δεν είναι αν αυτό το έκτρωμα που παρουσιάζεται ως πλειοψηφία ψεύδεται. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ψεύδεται.

Μικρή σημασία έχει η απάντηση στο ερώτημα. Σημασία έχει να αντιληφθούν όλοι, ακόμη κι εκείνοι που είναι σήμερα αιχμάλωτοι στο αφήγημα τρόμου και στην ψευδεπίγραφη σωτηρία μας (που οδηγεί σε ομηρία απ’ άπειρον), ότι διατάγματα για τη σωτηρία του λαού και του κράτους εξέδιδαν ψυχικά ανισόρροπα άτομα που δεν έσωσαν κανέναν και που κατέστρεψαν σχεδόν τα πάντα, κυρίως την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση.

Πάντα όμως μετά τις ύβρεις, έρχεται η Νέμεσις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nv-author-image

Θεόφιλος Παπαδόπουλος