ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Οι τρομακτικές πιέσεις από διεθνή σκοτεινά κέντρα για την αναγνώριση – νομιμοποίηση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων «ζευγαριών», είναι η «κορυφή του παγόβουνου», η φανερή πλευρά της πολεμικής κατά της οικογένειας. H παραδοσιακή οικογένεια, η οποία αυτονόητα θεωρήθηκε ως η ένωση ανδρός και γυναικός από όλες τις φιλοσοφίες και τις θρησκείες της ανθρωπότητος εδώ και 5000 χρόνια, δυστυχώς εδώ και μερικές δεκαετίες πολεμείται μανιωδώς από τους θιασώτες της woke ατζέντας. Όλοι οι δαίμονες της κολάσεως βγήκαν απ’ την κόλαση και ξεχύθηκαν στην πατρίδα μας, για να επιβάλουν τον παραλογισμό, την ανισορροπία, τη διαστροφή. Χρησιμοποιώντας τα φερέφωνά τους και τα πειθήνια όργανά τους, πολεμούν με λύσσα την οικογένεια, διότι σ’ αυτήν, εκτός από την γέννηση παιδιών, καλλιεργούνται οι αξίες της πίστεως στο Θεό, της ηθικής, της φιλοπατρίας, του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αλλά και τα γλωσσικά και πολιτιστικά στοιχεία, (ήθη και έθιμα), που συγκροτούν την ιδιοπροσωπεία του κάθε έθνους. Γνωρίζουν ακόμη πολύ καλά ότι η οικογένεια  αποτελεί το βάθρο, το πρωτογενές κύτταρο της κοινωνίας, όπως την γνωρίζουμε από το απώτερο παρελθόν μέχρι σήμερα.

Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» πασχίζει εδώ και χρόνια να υλοποιήσει το όραμά της για την ενοποίηση του κόσμου, πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά. Και για να το κατορθώσει, χτυπά όλα εκείνα τα εμπόδια που ανθίστανται στην «πολτοποίηση» της ανθρωπότητας. Επιχειρεί να ομογενοποιήσει τους λαούς, να καταργήσει τα έθνη και την ιστορική τους μνήμη, τις ιδιαίτερες πολιτιστικές και θρησκευτικές τους παραδόσεις, την κουλτούρα και κάθε τι που διαφοροποιεί έναν λαό από τους άλλους. Θυμίζουμε την γνωστή ρήση του διαβόητου εχθρού του Ελληνισμού «μακαρίτη», τέως υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. Χ. Κίσινγκερ, για την Ελλάδα: «Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, έτσι ώστε να μην μας παρενοχλεί στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολής, των τόσο σημαντικών για τα συμφέροντα των ΗΠΑ».[1] Και μπορεί μεν να αμφισβητήθηκε το περιεχόμενο της δηλώσεως, απεδείχθη όμως εκ του αποτελέσματος η βασιμότης της.

Βάλλονται λοιπόν όλοι οι θεσμοί και οι αξίες, οι οποίες αποτελούν προαιώνια δομικά στοιχεία του εθνικού μας βίου και θεμελιώδεις ηθικές διδασκαλίες της Εκκλησίας μας, οι οποίες διαμόρφωσαν τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας, που αποτελεί τη βάση του διαχρονικού παγκόσμιου πολιτισμού. Η γνωστή καθηγήτρια κ. Μαρία Νεγρεπόντη – Δελιβάνη έγραψε τα εξής για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου της καθιέρωσης «γάμου» των σοδομιστών και της υιοθέτησης παιδιών: «Με την ψήφιση του νομοσχεδίου περί ομοφυλοφίλων η χώρα μας βούλιαξε ακόμη περισσότερο στον βούρκο, από όπου θα είναι πια δύσκολο να εξέλθει. Εξυπακούεται ότι ουδέποτε υποστήριξα ότι η μειοψηφία αυτή δεν θα έπρεπε να έχει δικαιώματα και σεβασμό στην ιδιαιτερότητά της. Αλλά αυτό το νομοσχέδιο είναι πλέον άστοχο, διότι τους αναγνωρίζει ιδιότητες τις οποίες δεν έχουν και δεν είναι δυνατόν να αποκτήσουν, ενώ καταστρέφει χωρίς λόγο τον προαιώνιο θεσμό της οικογένειας, ανατρέποντας κάθε ιερό και όσιο. Το σύμφωνο συμβίωσης, με ορισμένες νομικής υφής προσθήκες και βελτιώσεις, που να ικανοποιούν τις εύλογες επιθυμίες τους, θα ήταν υπεραρκετό, και δεν θα επέφερε τον αναίτιο κοινωνικό διχασμό στον οποίο έχουμε οδηγηθεί»[2].

Σε άλλο σημείο του άρθρου της αποκαλύπτει ότι η ψήφισή του υπήρξε «φυτευτή» από το εξωτερικό, από φανερά και αφανή κέντρα, τα οποία προωθούν την εγκαθίδρυση της εφιαλτικής «Νέας Τάξεως Πραγμάτων». Έγραψε: «Πιστεύω ότι είναι άκρως αφελές να βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος, όπως φοβάμαι ότι γίνεται με το περιεχόμενο των αντιδράσεων εναντίον του συμβάντος. Το παρατράγουδο, με το περί ου ο λόγος νομοσχέδιο, για όσους διαθέτουν δράμι φαιάς ουσίας είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί μία από τις πολυάριθμες σελίδες που, όπως φαίνεται, θεωρούνται απαραίτητες για τη συνέχιση της πορείας προς μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Η οποία, ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει την ανάγκη εξαφάνισης κάθε ίχνους εθνικισμού, μέσω της κατάργησης της ιστορικής γνώσης, της θρησκείας, των εθνικών συνόρων και συμβόλων και των φυλετικών χαρακτηριστικών. Παράλληλα, προχωρούν και συμβάλλουν στον μεγαλεπήβολο αυτόν σχεδιασμό ενός νέου κόσμου η διάνοιξη συνόρων με την αθρόα μετανάστευση όλων των φυλών και των χρωμάτων, τα ρομπότ που ήδη είναι πλήρως σε θέση να υποκαταστήσουν τον άνθρωπο, η Τεχνητή Νοημοσύνη που ουσιαστικά αχρηστεύει την ανθρώπινη σκέψη -εκτός της διάστασης της αναπαραγωγής δεδομένων-, η δημιουργία διατροφής πέρα από την παραδοσιακή, κ.ο.κ.»[3].

Και συμπεραίνει: «Σε τι αποβλέπουν όλα αυτά και πάρα πολλά άλλα; …Μερικοί στόχοι αυτών που δρομολογούνται είναι η απόφαση ριζικής μείωσης του γήινου πληθυσμού, που υλοποιείται ακριβώς με την επιβολή και τη διάδοση της ομοφυλοφιλίας, αλλά και την πρόκληση των επιδημιών, ο έλεγχος της ανθρώπινης σκέψης και ενέργειας μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης, η συγκέντρωση εξουσιών σε ελάχιστα χέρια από τις ιντερνετικές εταιρίες και προφανώς πολλά πολλά ακόμη»[4]!

Δεν είναι τυχαία η δήλωση του Πρωθυπουργού, ότι η ψήφιση του εν λόγω νόμου είναι «αναγκαία», διότι «ανήκουμε στη Δύση», που σημαίνει ότι πήραμε το «μήνυμα», ή μάλλον την διαταγή, σύμφωνα με την οποία για να ανήκουμε στον δυτικό κόσμο, είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωνόμαστε με τις επιταγές των δυτικών κυβερνήσεων και το χειρότερο, με τις κρυφές διαταγές αφανών κέντρων!

Το ότι ο νόμος αυτός έχει ως στόχο την παραδοσιακή οικογένεια, φάνηκε από την βαρύγδουπη δήλωση γνωστού «ακτιβιστή» της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας: «Η πόλις εάλω»[5]! Ποια «πόλη αλώθηκε»; Προφανώς η Ορθόδοξη Ελλάδα, η οικογένεια, το πατροπαράδοτο ελληνικό ήθος! Ας μην λησμονούμε και το ανατριχιαστικό  σύνθημα των ομοφυλοφίλων στις «παρελάσεις» τους: «Στο διάολο η οικογένεια και η πατρίς, να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς»!, που είναι δηλωτικό για τις προθέσεις του σοδομιτικού κινήματος. Και το ακόμα πιο φρικιαστικό: «Ερχόμαστε για τα παιδιά σας»! Δυστυχώς ήρθαν να «αρπάξουν» αθώες παιδικές υπάρξεις, για να τις υιοθετήσουν σε ομοφυλοφιλικά «ζευγάρια» με τη νομική στήριξη της πολιτείας! Αντί να υπάρξει αυτεπάγγελτη εισαγγελική δίωξη, για την ευθεία απειλή για τα αθώα παιδιά μας, έρχεται η Πολιτεία και ικανοποιεί την φρικώδη απαίτησή τους!

Μια άλλη απόδειξη ότι ο νόμος αυτός ήρθε «φυτευτός» από εξωτερικούς παράγοντες, είναι η θερμή υποδοχή της ψήφισής του από τα διεθνή ΜΜΕ. Γράφουν: «“Η Ελλάδα νομιμοποιεί τον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου”, γράφει σε άρθρο του το CNN για το νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών. “Τα ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούν πλέον να υιοθετούν παιδιά μετά την ψηφοφορία της Πέμπτης. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ο νέος νόμος θα καταργήσει με τόλμη μια σοβαρή ανισότητα”, γράφει το CNN. …Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι τίτλοι των άρθρων των βρετανικών μέσων BBC, Guardian και SkyNews, δίνοντας έμφαση στην “πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα”. …Η Ελλάδα επεκτείνει τα δικαιώματα γάμου και υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια σε μια ιστορική ψηφοφορία του κοινοβουλίου, γράφει το περιοδικό Time. Η Ελλάδα έγινε την Πέμπτη η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, παρά την αντίθεση της κοινωνικά συντηρητικής ελληνικής εκκλησίας, μεταδίδει το Associated Press. Η Le Monde, η Deutsche Welle το CNN και πολλά ακόμα ξένα μέσα μιλούν για την νομιμοποίηση του γάμου των ομόφυλων στην Ελλάδα, τονίζοντας πως πρόκειται για μια σημαντική κοινωνική μεταρρύθμιση ενόψει της σφοδρής αντίθεσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας»[6].

Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ως έθνος για το εξόχως λυπηρό γεγονός, ότι αποτελούμε το πρώτο Ορθόδοξο κράτος, το οποίο  θεσμοθέτησε την διαστροφή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας. Γίναμε πρωτοπόροι στην καταπάτηση της ηθικής διδασκαλίας του Ευαγγελίου και στην αποδοχή των δαιμονικών διδασκαλιών της «Καμπάλα», η οποία διδάσκει ότι «ο ολοκληρωμένος άνθρωπος είναι ο αρσενοθήλυς»! Το χειρότερο είναι ότι δεν θα μείνουμε στην ως άνω νομοθέτηση, διότι, σύμφωνα με αναλύσεις ειδημόνων, σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα νομοθετήματα, στα οποία θα θεσμοθετούνται και άλλες ειδεχθείς αμαρτίες, όπως  η παιδεραστία, η κτηνοβασία, η αιμομιξία κ.λ.π.

Ευρισκόμενοι ενώπιον μιας εξόχως τραγικής καταστάσεως, που δεν περιγράφεται με λόγια, απευθυνόμεθα για μια ακόμη φορά προς την διοικούσα Εκκλησία και παρακαλούμε με πολύ σεβασμό, αλλά και με πολύ πόνο ψυχής, τους Ιεράρχες μας,

  1. Να αναπτυχθεί διορθόδοξη συνεργασία με την διοργάνωση Διορθοδόξων Συνδιασκέψεων με θέμα το «γάμο» των ομοφιλοφίλων, ώστε να συμμετάσχουν στον αγώνα της εν Ελλάδι Εκκλησίας και άλλες Ορθόδοξες Τοπικές Εκκλησίες με κοινά ανακοινωθέντα, τα οποία θα καταδικάζουν τον ψηφισθέντα σοδομικό νόμο.
  2. Να κινητοποιήσετε όλες τις ενορίες της χώρας, όλους τους ιερείς και τα μοναστήρια σε παλλαϊκὰ συλλαλητήρια και σε πορείες λιτανευτικὲς ιερών εικόνων και συμβόλων στους δρόμους των μεγάλων πόλεων.
  3. Να διοργανώσετε τοπικὰ και πανελλήνια συνέδρια και ημερίδες με θέμα το κίνημα της Νέας Εποχής.
  4. Να δημοσιεύσετε σε περιοδικὰ της Εκκλησίας και των Ιερών Μητροπόλεων σχετικὲς μελέτες και άρθρα.

Καλούμε τέλος τον πιστό λαό του Θεού, να μείνει εδραίος και αμετακίνητος στην μόνη σώζουσα Ορθόδοξη  πίστη μας. Να αντισταθεί στο κακό, από όπου και αν προέρχεται. Και να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική και κατανυκτική περίοδο  της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στην οποία εισερχόμεθα εντός ολίγων ημερών, δεόμενοι εκτενώς προς τον Κύριο, να αναδείξει αξίους ποιμένες, μιμητές των αγίων Πατέρων. Αμήν.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

[1] https://www.skai.gr/news/greece/xenri-kisingker-i-dilosi-gia-tous-ellines-pou-den-ekane-kai-prokalese-salo

[2] http://aktines.blogspot.com/2024/02/blog-post_444.html

[3] Όπου ανωτέρω

[4] Όπου ανωτέρω

[5] https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1349561/grigoris-vallianatos-panigurizei-gia-tin-psifisi-tou-nomoshediou-gia-ton-gamo-ton-omofulon-i-polis-ealo/

[6] https://www.lifo.gr/now/greece/gamos-omofylon-zaygarion-ti-grafoyn-diethni-mme-gia-tin-psifisi-toy-nomoshedioy-stin

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας

Αφήστε ένα σχόλιο

Το Ρωμαίικο
Logo

Ραδιόφωνο του Ρωμαίικου